جایگزین کردن str 5L0380 در تغذیه استارمکس 5100

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
عکسی از بورد رسیور starmax 5100 و درخواست اندازه مقاومت کنده شده در ان

سلام دوستان
رسیور استامکس 5100 فول اچ دی.وقتی دکمه پشت رسیور رو زدم.به هیچ عنوان روشن نمیشد.تمام کارها با اتصال کابل rs232 به کامپیوتر رو انجام دادم,مثلا پایین نگه داشته دکمه ها جلوی رسیور و همزمان کلید پاور رو زدن و غیره.که هیچ تاثیری نداشت.بردم تعمیرگاه بعد از یه مدتی طرف نتونست مشکل رو حل کنه و در حین تست بورد تغذیه دوتا از مقامتهای بورد رو کندو گمش کرد.جای خالی دومقاومت در بورد دورش خط کشیده شده,دوستان میتونن راهنمایی کنند که اندازه این مقاومتها چقدر است؟و مشکل کلی دستگاه چی میتونه باشه؟
با تشکر از دوستان

01.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:
2007-06-19
1,872
19,347
سلام

مکان مقاومت RP9 را اگر نگاه کنيد ، مي بينيد که زيرش سياه شده ، يعني سوخته و بعد مقاومت ها از مکانشون خارج شدند ، دليلش هم ميتونه از ناشي بودن تعميرکار و اتصال در تغذيه باشه .......

راحت ترين کار استفاده از يک آي سي 5mxx هست / يا حق

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
سلام

مکان مقاومت RP9 را اگر نگاه کنيد ، مي بينيد که زيرش سياه شده ، يعني سوخته و بعد مقاومت ها از مکانشون خارج شدند ، دليلش هم ميتونه از ناشي بودن تعميرکار و اتصال در تغذيه باشه .......

راحت ترين کار استفاده از يک آي سي 5mxx هست / يا حق
با تشکر از شما
این ای سی 5mxx چی هست و چیکار میشه باهاش کرد؟مبتدی هستم .بازم عذر میخام

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
با سلام

جایگزین کردن str 5L0380 در تغذیه استارمکس 5100

پایه 1 str به پایه 8 d22727

" 2 " به " 1 "

" 3 " به " 2 "

" 4 " به " 5 "

مقاومت rp4 جامپر شود.

2 تا از پایه های ماسفت که در تصویرمشخصه جامپر شود.

دیود dp6 خارج شود.

خازن cp4 خارج شود وبجایش یه خازن 33 نانو جایگزین شود.

موفق باشید.

پیوست‌ها

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
دوستان کسی میتونه بگه اندازه مقاومت کنده شده چند هست؟(تو عکس اول نشان داده شده).منتظر یاری دوستان هستم

2007-06-19
1,872
19,347
2009-05-15
0
28,977
سلام دوست عزیز.ممنون
یه سوال داشتم.ببخشید تازه کارم.
جامپر شدن یعنی چه؟
بازم عذر میخام

جامپرچیست؟

جامپر قطعه كوچك سخت افزاري است كه ارتباط يك مدار اكترونيكي را قطع يا وصل مي كنه . دوتا سيم كوچك فلزي را فرض كن كه با فاصله كمي از همديگر قرار دارند . jumper مي تونه اونها رو وصل كنه كه اين اتصال مدايو فعال مي كنه

جامپر ها کار کلید رو انجام میدن ودو نقطه از مدار رو بهم وصل میکنند.

به طور ساده Jumper یک قطعه‌ی با بدنه پلاستیکی هست که قطعه‌ای رسانا در آن وجود داره که دو پین (پایه‌ها در مادربورد) رو به هم متصل می‌کند و یا با برداشتن آن اتصال رو حذف می‌کند، کاربرد آن در مکانهایی هست که Flag وجود دارد، مثلا از این جامپرها در تعیین مستر و اسلیو هارد دیسک، انتخاب FSB در ماربوردهای قدیمی و … استفاده می شود.
مثلا در مادربرد ها زمان اتصال جمپر عدد ۱ و زمان عدم اتصال عدد ۰ به BIOS برگشت داده می شه که بعد از تفسیر انتخاب مورد نظر انجام می‌پذیرد.

جامپرها در هارد دیسک ها تعیین می‌کنند که دیسک به صورت master باشد یا Slave و یا Auto، به طور معمول باید برای دیسک اصلی Master را انتخاب کرد که نحوه‌ی قرار گیری جامپر برای Master هم FV روی خود هارد دیسک می‌تونید مشاهده کنید، Master دیسک اول در هر پورت هست که از نظر ترتیب بندی و اولویت در رده‌ی اول قرار می‌گیره (از بین دو مستر اولویت با ترتیب پورت هست، مثلا در IDE ها IDE1 بر IDE2 اولویت داره)
به طور کلی جامپر یک امکان و آپشن هست که روی مدارات الکترونیک قررار داده میشود.
مثلا فرض کنید بردی طراحی شده که در دو حالت کار کند و اینکه کدامیک از این دو حالت انتخاب شود با یک قطعه اتصال کوچک انجام می گیرد که روی برد نصب شده این قطعه که اصطلاحا به آن جامپر ( jumper )گفته میشود در واقع یه تکه سیم است که اتصال بین دو نقطه را فراهم می کند.

جامپر تغذیه مادربرد:
در بعضی از مادربردها (مخصوصا مادربردهای قدیمی ) امکان نصب CPU های مختلف و با ولتاژهای متفاوت وجود دارد برای اینکه مادر برد بتواند با CPU های مختلف که هر کدام ولتاژ مخصوص به خود را دارند کار کنند روی مادربرد جامپر هایی قرار داده می شود که با توجه به دفترچه راهنمای مادربرد این جامپر تنظیم می شود یعنی قبل از نصب CPU لازم است حتما جامپر مربوط به ولتاژ تغذیه CPU تنظیم شود

آخرین ویرایش:

farshad@gh

2009-10-27
301
2,484
سلام دوست عزیز.ممنون
یه سوال داشتم.ببخشید تازه کارم.
جامپر شدن یعنی چه؟
بازم عذر میخام

سلام

یعنی اون قطعه رو خارج کن و با یه تکه سیم اون دوپایه رو به هم اتصال بده.

داخل عکس همه مشخصه !!!

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
با درود خدمت دوستان و دوست عزیز farshad@gh
مشکل من برطرف شد و تونستم دستگاه رو روشن کنم داره کار میکنه.ولی من خازن 33 نانو رو قرار ندادم چون موجود نداشتم.ایا مشکلی برای دستگاه پیش میاد؟

farshad@gh

2009-10-27
301
2,484
با درود خدمت دوستان و دوست عزیز farshad@gh
مشکل من برطرف شد و تونستم دستگاه رو روشن کنم داره کار میکنه.ولی من خازن 33 نانو رو قرار ندادم چون موجود نداشتم.ایا مشکلی برای دستگاه پیش میاد؟

با درود

دستگاه کار میکنه ولی ولتاژ خروجی مقدار کمی نوسان میکنه بهتره اونو عوض کنی.

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
سلام
من طبق گفته شما انجام دادم
اما خروجی 0 است
حتی بعد کشیدن از برق کمی ولتاز در قسمت اولیه تغذیه میمونه کهمجبورم با اتصال دشارژ کنم تا نگیره ...( برق ذخیره میشه تو خازن اولیه )

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
سلام
من طبق گفته شما انجام دادم
اما خروجی 0 است
حتی بعد کشیدن از برق کمی ولتاز در قسمت اولیه تغذیه میمونه کهمجبورم با اتصال دشارژ کنم تا نگیره ...( برق ذخیره میشه تو خازن اولیه )

درود

روی پایه 3 آی سی 5l0365 چند ولت دارید ؟ هنگامیکه آی سی توی مداره باید روی پایه سه 12 ولت داشته باشی

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
درود

روی پایه 3 آی سی 5l0365 چند ولت دارید ؟ هنگامیکه آی سی توی مداره باید روی پایه سه 12 ولت داشته باشی

روی ایسی ولت نیست!!!
فقط خود خازن ولت هست که نزدیک 300 ولت...
نمیدونم چرا روی ایسی ولت نیست!!
2 تا ایسی عوض کردم
هر دوش هم نو بودبه همین شماره

farshad@gh

2009-10-27
301
2,484
روی ایسی ولت نیست!!!
فقط خود خازن ولت هست که نزدیک 300 ولت...
نمیدونم چرا روی ایسی ولت نیست!!
2 تا ایسی عوض کردم
هر دوش هم نو بودبه همین شماره

سلام

من بالای 20 یا 30 برد رو با این روش درست کردم .

اینها رو چک کنید:

مقاومت های rp1 و rp2 کیلو 560 رو بردار بجاش دوتا 220 یا 270 کیلو بزن .

خازن الکترولیت 10 میکرو 50 ولت هم بجاش 47 میکرو 50 ولت بزن.

اپتو کوپلر هم تست کنید.

بالا