حرابی 9900 کلاسیک

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
یدونه 9900 برام اومده که خروجی تصویر hdmi نداره و روی خروجی کاپوزیتم تصویر بود ولی صدا همش یه حالتی بود مثل این که نوار کاستو رو دور تند پخش بشه.خازنهای 1000 میکرو تغذیه خراب بود عوض کردم ولی الان دیگه همون حروجی تصویر هم ندارم و فقط یه صفحه سبز رنگ خط خطی موجوده.ولتاژ تغذیه الان درسته حدس خودم حرابیه سی پی یو هستش از دوستان کسی نظری داره؟

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
یدونه 9900 برام اومده که خروجی تصویر hdmi نداره و روی خروجی کاپوزیتم تصویر بود ولی صدا همش یه حالتی بود مثل این که نوار کاستو رو دور تند پخش بشه.خازنهای 1000 میکرو تغذیه خراب بود عوض کردم ولی الان دیگه همون حروجی تصویر هم ندارم و فقط یه صفحه سبز رنگ خط خطی موجوده.ولتاژ تغذیه الان درسته حدس خودم حرابیه سی پی یو هستش از دوستان کسی نظری داره؟

درود بر شما

دوست گرامی شما اون خازن 1000 میکرو که باد کرده بود رو از برد پاور خارج کنید و بذارید جاش خالی باشه تصویر دستگاه خواهد آمد ولی اگه ایراد صدا کماکان پابرجا بود احتمال زیاد سی پی خراب شده

موفق باشید

1364amir

کاربر
2014-12-19
1
0
سلام من هم همین مشکل کرکره ای شدن تصویر را دارم و یک تغذیه سالم امتحان کردیم فرق نکرد

amireshgi2003

کاربر
2008-11-03
47
373
سلام دوست عزیز ایراد شما از تغذیه میباشد توی مسیر 3.3 اگه ولتاژ 4 بدی کارت راه میافته صددرصد

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
106
دوستان من هم همین مشکل را دارم منتها وقتی فلش میکنم رسیور بالا میاد و وقتی اخرین نرم افزار و یا ورژنهای پایین تر را میزنم دوبار به همان حالت اولیە بر میگردە

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
دورد دوست عزیز شما برد رو کامل در بیار و با تینر قشنگ بشور و بعد سی پی یو رو قشتگتر و بیشتر از برد بشور و هر چار جهتش cpu رو روغن لحیم آوشته کن بعد هیتر بگیر و اگر پایه های cpu اکسیده بودن این روش رو دو بار انجام بده عیب باید برطرف بشه من امتحان کردم و جواب گرفتم رویه همین نوع رسیور البته رسیورهای همچون sr-550 یورواستار سه چراغه قدیمی با همچنین مشکلی برام آوردن البته یورو استارش طی برسی هایی که روشون انجام دادم یافتم که تیونرشون میسوزه و به cpu آسیب جدی میرسونه که بعضیهاشون فقط با تعویض تیونر عیب برطرف میشه و بعضیهاهم فقط با هیتر گرفتن.

بالا