حل قطعی مشکل sw wroing please downloade agine! در رسیور های hd

sahamipoor

کاربر
2014-09-17
51
292
سلام ودرود خدمت همکاران گرامی...
بنده چندین دستگاه HD داشتم که با ارور امنیتی فوق داشتم وبه هیچ عنوان با آپدیت یا دانگرید حل نمیشد وبدلیل خراب شدن سریال نامبر رسیور حتی از آی سی فلش نو هم نمیشد استفاده کرد وباید حتما از آیسی رسیورهای دیگه استفاده میشد!خلاصه در همین سایت هم زیاد گشتم وهرکدوم از اساتید فرمایشی کرده بودند بازهم در این موارد خاص عملی نبود لذا برآن شدم که با تست 4مورد مشابه بصورت قطعی راه حل این موضوع رو عرض کنم باشد که بدرد همکارانم بخوره......IRSAT:a19:

1-اگر سریال رسیور رو از قبل دارید یاداشت کنید جایی ویا اگر ندارید از یه رسیور مشابه سالم یه سریال بردارید تا همون سریال یا با کمی تغییر از اون استفاده کنید.
2-یه با برنامه شمه ALI-SERIAL TOOLS ببینید میتونید سریالی رو بدست بیارید یا نه...
3-یه آی سی فلش نو رو با فایل فلش دامپ همون رسیور که معتبر هم باشه پروگرام کنید و روی رسیور قرار بدید واصلا روشنش نکنید!!!!!:busted_red:
4-بعد از جا گذاشتن آی سی فلش پروگرام شده برنامه CHENGE SERIAL V1.0 را باز کنید وبا کابل رسیور رو به کامپیوتر وصل کنید (این لودر خاص فقط جهت ثبت سریال در قسمت OTP آی سی فلش هست که بکمک پردازنده این کارو میکنه) وحتما اینترنت هم داشته باشید....
5-بعد از قرار دادن سریال مطمین در لودر رسیور را روشن کنید ومیبینید که عملیات طبق شکل که گذاشتم انجام میشه ورسیور شما سریال میخوره وارور مربوطه حذف میشه.بعد دیگه میتونید آخرین اپدیت مطمین رو با USB انتقال بدید...امیدوارم بکارتون بیاد:biggrinIRSAT:

پیوست‌ها

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
درود بر شما دوست ارجمند - یعنی طبق فرمایش شما این مشکل sw wroing please downloade agine! با فلش زدن با پروگرامر دستگاه راه نمی افته ؟ تست کردید ؟

میشه بیشتر توضیح بدین

درود
دوستان ایشان دیگر نمی تواند وارد این بخش بشود زیرا پست منتقل شده است فقط مخصوص کاربران vip و افتخاری می باشد
باید دیگر دوستان تست کنند و در همین جا اعلام کنند

sahamipoor

کاربر
2014-09-17
51
292
میشه بیشتر توضیح بدین
سلام خدمت دوستان...عرض کردم خدمتتون که من 4تا رسیور واینجور فللش زدم....حتما با آی سی نو کاملا نو...بعد از ریختن orginal dump حتما به برق نزنید واز طریق کابل 232 به کامپیوتر وصلش کنید وابتدا برنامه چنج سریال رو باز کنید با اینترنت کامپیوتر...وسریالی که ا ز قبل داشتید ویا تغییر دادید رو وارد منید وبعد ار انتخاب رسیور از لیست استارت رو بزنید ورسیور رو روشن کنید...چون برا اولین باره خودش سریال رو میریزه توی آی سی فلش وبالا میاد...حتی بعدش میتونید آی سی رو روی رسیور دیگه بزارید...من در خدمتم

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
سلام

میخواستم بدونم این نرم افزار بر روی دستگاههایی که از cpu ALI_3516 استفاده کردن جواب میده چون من روی استارمکس a100 که ارور میداد تست کردم پیغام this serial tool is too old.please use new one v, رو میده

پیوست‌ها

• 167.7 کیلوبایت بازدیدها: 442
2007-06-19
1,872
19,347
سلام

میخواستم بدونم این نرم افزار بر روی دستگاههایی که از cpu ALI_3516 استفاده کردن جواب میده چون من روی استارمکس a100 که ارور میداد تست کردم پیغام this serial tool is too old.please use new one v, رو میده

سلام

اینو تست کنید ببینید مشکل برطرف شده ؟

پیوست‌ها

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
سلام

اینو تست کنید ببینید مشکل برطرف شده ؟

متاسفانه با این هم مشکل حل نشد به سرور کانکت نمیشه تو نرم افزارChange SN فکر کنم cpu3516 تعریف نشده ورژن جدیدتری از این برنامه رو هم پیدا نکردم

sat service

کاربر
2015-07-21
55
108
سلام خدمت دوستان...عرض کردم خدمتتون که من 4تا رسیور واینجور فللش زدم....حتما با آی سی نو کاملا نو...بعد از ریختن orginal dump حتما به برق نزنید واز طریق کابل 232 به کامپیوتر وصلش کنید وابتدا برنامه چنج سریال رو باز کنید با اینترنت کامپیوتر...وسریالی که ا ز قبل داشتید ویا تغییر دادید رو وارد منید وبعد ار انتخاب رسیور از لیست استارت رو بزنید ورسیور رو روشن کنید...چون برا اولین باره خودش سریال رو میریزه توی آی سی فلش وبالا میاد...حتی بعدش میتونید آی سی رو روی رسیور دیگه بزارید...من در خدمتم

لودر رو که باز میکنی ارور میده !!!! با چه ویندوزی کار میکنید ؟

nabi395

کاربر VIP
2008-03-12
67
473
سلام

از فایل فلش خیلی قدیمی (ورژن پایین) استفاده شود
اگر از ورژن بالا استفاده کنید این خطا را می دهد مشکل از سریال تول نیست

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
از فایل فلش خیلی قدیمی (ورژن پایین) استفاده شود
اگر از ورژن بالا استفاده کنید این خطا را می دهد مشکل از سریال تول نیست

سلام
فایل فلشی که شما باهاش انجام دادین رو بی زحمت اپلود کنید

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
با سلام و ادب خدمت تمامی اساتید محترم
دوستان چند روز پیش یه استارست2100 hd
برام اورده بودن که گاهی بوت میشد
خواستم اخرین نرم افزار بهش بزنم که
کلا تو حالت بوت گیر کرد بعد از مطالعه دقیق پستهای قدیمی
ریسیور رو با چند نمونه فایل اورجینال و غیره اپدیت کردم
که متاسفانه
پیغامsw is worng plase.میدا وحل نمیشد
چند بار هم فلش کردم درست نشد تا اینکه ایسی فلش
ریسور رو عوض کردم وبا لودر دوست مون که تو سایت گذاشته
استفاده کردم البته دوستان من شمار سریال این ریسور
رو نداشتم جای جالبش اینجاست که من شماره سریال رو شانسی زدم وریسور بالا اومد با تشکرتوحید

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
درود

دوستان مدیا استار 5000 پیغام sw is worng میداد که با این نرم افزار سریال هم قبول میکنه ولی متاسفانه بازم همین پیغام رو میده که با تبدیل به استارست 8800 و با استفاده از این برنامه مشکل برطرف میشه به نظر دوستان مشکل از فایل فلشه و اینکه کسی تا بخال این مشکلو داشته
Name=MS-5000
R_ID=3D
H_ID=20
V_ID=1A

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود

دوستان مدیا استار 5000 پیغام sw is worng میداد که با این نرم افزار سریال هم قبول میکنه ولی متاسفانه بازم همین پیغام رو میده که با تبدیل به استارست 8800 و با استفاده از این برنامه مشکل برطرف میشه به نظر دوستان مشکل از فایل فلشه و اینکه کسی تا بخال این مشکلو داشته
Name=MS-5000
R_ID=3D
H_ID=20
V_ID=1A

درود
مدل دقیق دستگاهتان را اعلام کنید تا نرم افزارحل این مشکل راکه برای این ریسیور داده شده را برایتان اپ کنم

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
درود
مدل دقیق دستگاهتان را اعلام کنید تا نرم افزارحل این مشکل راکه برای این ریسیور داده شده را برایتان اپ کنم

درود

مدیا استار 5000هست که البته نرم افزار MS-5000 Fix_SW is wrong به دستگاه انتقال دادم ولی باز این ارور رو میده

بالا