حل مشکلات یاهو مسنجر

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
با سلام من یکی از دوستانم این مشکل رو داره لطفا کمک کنید وقتی وارد اتاق چت روم یاهو مسنجر میره و مثلا گزینه آسیا رو میزنه بعدش یه صفحه ای مییاد که هیچی توش نیست یعنی چیزی نمییاد که حروفو وار کنیو و وارد چت روم بشیم باید چیکار کنهکه حروفی بیاد؟؟؟؟؟؟ رو دو تا یاهو مسنجرم امتحان کرد ولی نشد بگم که هیچی نمییاد حتی چیزیم نمییاد که وارد سایتم بشیم و تو سایت حروفو وارد کنیم

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
lower speed
Use another explorer
or
install flash player
یا از نرم افزار افزایش سرعت اینرنت استفاده میکنیید

علی محمد22

کاربر
2010-10-20
8
2
69
سلام
من نرم افزار یاهو مستجر را تازه ریختم رو کامپیوترم.ولی وقتی یوزر و پسورد را وارد میکنم پیام
plese chek the network canection را میده.چکار کنم فعال بشه؟
کچا رو باید چک کنم؟

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
رفع مشکل نمایش پیام های رد و بدل شده در یاهو مسنجر

سلام
با توجه با این که این مشکل برای بسیاری از کاربرهای یاهو پیش اومده تصمیم گرفتم که به بررسی این مشکل بپردازم و با سرچ راه کاری در وبسایت ترفندستان پیداکردم که به شرح زیر است:
منبع:عصر دوستی
به نقل از ترفندستان
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی از مشکلاتی که اخیراً در بین کاربران این برنامه شایع شده است مشکل نمایش پیام‏های رد و بدل شده در محیط یاهو مسنجر است. به این صورت که در پنجره چت، جملات ارسالی و دریافتی دیده نمیشود و صفحه خالی باقی می‏ماند. باید بدانید که این مشکل نه به دلیل وجود ویروس است و نه با کارهایی نظیر پاک کردن و نصب مجدد یاهو مسنجر حل می‏شود، چرا که مشکل از جایی آب می‏خورد که فکرش را نمی‏کنید. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه رفع این مشکل بپردازیم.

پیش از هر کار بایستی بدانید این مشکل پس از نصب نسخه آزمایشی مرورگر Internet Explorer 9 به وجود می‏آید. اما با حذف کردن این مرورگر از روی ویندوز هم مشکل حل نمی‏شود.

اما جهت رفع این مشکل:
ابتدا به منوی Start بروید و عبارت cmd را وارد نمایید.
حال بر روی cmd.exe راست کلیک کنید و گزینه Run as administrator را انتخاب نمایید (این کار را بایستی حتماً انجام دهید).
اکنون در پنجره Command Prompt ابتدا دستور زیر را وارد کرده و Enter بزنید:
regsvr32 jscript.dll
سپس دستور زیر را وارد نموده و Enter بزنید:
regsvr32 vbscript.dll
مشکل با انجام این کار حل خواهد شد.

دقت کنید که در صورتی که مشکل حل نشد، دو دستور زیر را نیز در محیط CMD وارد کنید:
regsvr32 msxml3.dll
regsvr32 scrrun.dll

در صورتی که مشکل باز هم حل نشد، آخرین نسخه Java Runtime Environment را از سایت www.java.com دانلود نموده و نصب کنید. سپس دستورات فوق را مجدداً وارد نمایید.
:s13::s13:
source:www.Asredorsti.com
www.irantk.ir

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
سلام
من نرم افزار یاهو مستجر را تازه ریختم رو کامپیوترم.ولی وقتی یوزر و پسورد را وارد میکنم پیام
plese chek the network canection را میده.چکار کنم فعال بشه؟
کچا رو باید چک کنم؟

1- ابتدا از اتصال به اینترنت مطمئن شوید.
2- هرگونه فیل تر ششکن یا وی پی ان را ببندید.
3- بعد از باز کردن یاهو مسنجر و قبل از این ساین این کنید در قسمت بالای پنجره گزینه messenger را باز کنید و بر روی connection preferences کلیک کنید.
مطمئن شوید گزینه connect directly to the internet فعال باشد و قسمت مربوط به پروکسسی غیر فعال.

اگر باز هم نشد از نسخه دیگه ای از یاهو مسنجر استفاده کنید.

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
1- ابتدا از اتصال به اینترنت مطمئن شوید.
2- هرگونه فیل تر ششکن یا وی پی ان را ببندید.
3- بعد از باز کردن یاهو مسنجر و قبل از این ساین این کنید در قسمت بالای پنجره گزینه messenger را باز کنید و بر روی connection preferences کلیک کنید.
مطمئن شوید گزینه connect directly to the internet فعال باشد و قسمت مربوط به پروکسسی غیر فعال.

اگر باز هم نشد از نسخه دیگه ای از یاهو مسنجر استفاده کنید.

در اکثر موارد گزینه 2 میباشد که دوست عزیز اشاره کرد و در صورتی که س*** را بستیدید و مشکل حل نشد
Internet Option=>conncetons=>Lan setting
تیک سومی را بردارید
موفق باشید

بالا