دوست گلم سلام
عزیزم ابتدا فایل کلین رو دوبار به دستگاهت بده سپس ازورژن های قدیمیتراستفاده کن بعد عملیاتی روکه استادعزیز en.ghg گفتن روانجام بده جواب روهمین جااعلام کن
سلام به همگی
دوستان , من لایق این نیستم که استاد صدا بشم ولی دوست عزیزمون parsin در پست اخیر بنده رو اینگونه خطاب کردند و من از ایشون تشکر می کنم به خاطر احترامی که به بنده فرمودند .
ولی به راستی دوستان , توجه کنید , انهایی که واقعا لایق اینند که استاد صدا بشند , اونایی که واقعا باید ازشون تشکر کرد , انهایی که حقیقتا باید حضورشون رو گرامی داشت و اونایی که واقعا باید قدرشون دونسته بشه , به نظر شما چه کسانی هستند ؟ به نظر شما منم یا تو ؟ اینو بدون که هیچ کدوم از من و تو نیستیم ...
اونها کسانی نیستند جز مدیران ارجمند و گرامی و حقیقتا زحمتکش خودمون , که بی وقفه و پرتلاش در سرتاسر این فروم قدرتمند گشت می زنند تا انجا که سوالی را بی پاسخ نگذارند , تا انجا که کمکی رو بی جواب نگذارند و تا لحظه ای که من و تو متوجه نشویم ما را رها نمی کنند
و تازه بعضی اوقات , ان هم به خاطر کژفهمی های خودمان , به انها گله می کنیم و زمانی که مطلب رو می فهمیم , یادمان می رود که تشکر کنیم .
دوستان , از همه متشکرم که این پست رو می خونین و همین طور از همه ی مدیران زحمتکش که ما واقعا فقط داریم درس پس می دیم خدمتشان , کمال تشکر رو دارم و
امیدوارم که تونسته باشم مطلب رو برای عزیزان به خوبی روشن کرده باشم که چه کسی واقعا لایق اینه که استاد صدا بشه .
اگه در این پست , لحن کلام در بعضی جملات جدی شد , از همه عزیزان می خوام که به بزرگواری خودشون این حقیر رو ببخشن .
در پناه حق , ایام به کام