حل مشکل سیاه شدن صفحه با ورژن2.28(%100) تست شده

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
بعد از خاموش و روشن شدن مجدد دانگل باورژن2.28 شاهد سیاه شدن صفحه میشویم باید نرم افزار دوباره تزریق کنیم تا راه اندازی بشه .
برای حل این مشکل اولین کار فقط کافیه از لودر گزینهErase بجای download انتخاب کنید بزارید دانگل Erase شود مانند انتقال نرم افزار بعدا اخرین ورژن انتقال دهید.به همین صورت نتیجه اعلام کنید

با 5 عدد دانگل تست شده است لطفا شما هم اعلام وضعیت کنید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
دوست عزیز روی دانگل hdbox vi هم باید همین کارو انجام داد

با تشکر

سلام عزیز من امتحان نکردم فقط دانگل میکرو 2 داشتم از اونجایی که نرم افزار این دو مدل به هم میخورد شاید کارساز باشد یک امتحانی بکنبد ضرر ندارد

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
دوست عزیز ابتدادانگلت روکلین کن سپس بصورت عادی این پچ روواردکن

با سلام

دوست عزیز SHAHAB1359 همان طور که جناب ALIREZA-SAT ذکر کردند و همچنین دوستمون PARSIN نیز به ان اشاره کرد , فقط کافیه که

بعد از خاموش و روشن شدن مجدد دانگل باورژن2.28 شاهد سیاه شدن صفحه میشویم باید نرم افزار دوباره تزریق کنیم تا راه اندازی بشه .
برای حل این مشکل اولین کار فقط کافیه از لودر گزینهErase بجای download انتخاب کنید بزارید دانگل Erase شود مانند انتقال نرم افزار بعدا اخرین ورژن انتقال دهید.

کافیه که شما این کار را انجام دهید تا عیب برطرف شود .

من که امتحان کردم جواب گرفتم . امید وارم شما هم موفق شوید .

یا حق

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
با تشکر از دوستان عزیز ولی نمیدونم چرا حل نشد.
ولی از قرار معلوم نرم افزار مشکل داره و نباید همچین نرم افزاری تیم شیرینگ ارسال کنه که این همه دانگل باهاش مشکب دارن
دوست گلم سلام
عزیزم ابتدا فایل کلین رو دوبار به دستگاهت بده سپس ازورژن های قدیمیتراستفاده کن بعد عملیاتی روکه استادعزیز en.ghg گفتن روانجام بده جواب روهمین جااعلام کن

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
11-10-2011

نرم افزار دانگل MICROBOX II رفع سیاه شدن تصویر دانگل دیتا ماهواره W3

برای جلوگیری از سیاه شدن صفحه دانگل باید در لودرگزینه The Erase Option را انتخاب کنید قبل از انتقال نرم افزار

پیوست‌ها

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
40
سلام افای علی رضا سات بعداز اینکه نرم افزارانتقال دادم اولین بار که روشن میکنم خوبه بعدکه خاموش روشن کردم روشن میشه ولی صفحه سیاهست مشکل چیه درضمن ورزن2.30

آخرین ویرایش:

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,651
سلام افای علی رضا سات بعداز اینکه نرم افزارانتقال دادم اولین بار که روشن میکنم خوبه بعدکه خاموش روشن کردم روشن میشه ولی صفحه سیاهست مشکل چیه درضمن ورزن2.30

دوست عزیز شما این نرم افزار رو که انتقال دادی دیگه نباید مستقیم از برق بکشیش باید اول با ریموت کنترل خاموش کنی و بعد از برق بکشی

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوست عزیزپست1 تایپک زیر رومطالعه وبه دقت انجام دهید مشکلی پیش نمیاد
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=53273

majid777

کاربر
2007-09-13
38
89
دوست عزیز شما این نرم افزار رو که انتقال دادی دیگه نباید مستقیم از برق بکشیش باید اول با ریموت کنترل خاموش کنی و بعد از برق بکشی

حالا اگه برق رفت چه کنیم اینکه نشد نرم افزار هر دقه باید برنامه کنی ایکه خار مادر دانگل درمیاد خو
البته این نرم افزار رسمی نی نیفمم کمو عربی ساختتش تا خار همه دانگلا بگیه

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
دوست گلم سلام
عزیزم ابتدا فایل کلین رو دوبار به دستگاهت بده سپس ازورژن های قدیمیتراستفاده کن بعد عملیاتی روکه استادعزیز en.ghg گفتن روانجام بده جواب روهمین جااعلام کن

سلام به همگی

دوستان , من لایق این نیستم که استاد صدا بشم ولی دوست عزیزمون parsin در پست اخیر بنده رو اینگونه خطاب کردند و من از ایشون تشکر می کنم به خاطر احترامی که به بنده فرمودند .

ولی به راستی دوستان , توجه کنید , انهایی که واقعا لایق اینند که استاد صدا بشند , اونایی که واقعا باید ازشون تشکر کرد , انهایی که حقیقتا باید حضورشون رو گرامی داشت و اونایی که واقعا باید قدرشون دونسته بشه , به نظر شما چه کسانی هستند ؟ به نظر شما منم یا تو ؟ اینو بدون که هیچ کدوم از من و تو نیستیم ...

اونها کسانی نیستند جز مدیران ارجمند و گرامی و حقیقتا زحمتکش خودمون , که بی وقفه و پرتلاش در سرتاسر این فروم قدرتمند گشت می زنند تا انجا که سوالی را بی پاسخ نگذارند , تا انجا که کمکی رو بی جواب نگذارند و تا لحظه ای که من و تو متوجه نشویم ما را رها نمی کنند
و تازه بعضی اوقات , ان هم به خاطر کژفهمی های خودمان , به انها گله می کنیم و زمانی که مطلب رو می فهمیم , یادمان می رود که تشکر کنیم .

دوستان , از همه متشکرم که این پست رو می خونین و همین طور از همه ی مدیران زحمتکش که ما واقعا فقط داریم درس پس می دیم خدمتشان , کمال تشکر رو دارم و
امیدوارم که تونسته باشم مطلب رو برای عزیزان به خوبی روشن کرده باشم که چه کسی واقعا لایق اینه که استاد صدا بشه .

اگه در این پست , لحن کلام در بعضی جملات جدی شد , از همه عزیزان می خوام که به بزرگواری خودشون این حقیر رو ببخشن .

در پناه حق , ایام به کام

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
برای من فایل کلین نمیگیره اما بوت می گیره چیزی هم بالا نمیاد.چرا؟

بالا