حل مشکل on , ash و نرم افزار کارخانه ای ایکس کروزر XTORM XT3800HD

2009-05-15
0
28,977
حل مشکل on , ash و نرم افزار کارخانه ای ایکس کروزر XTORM XT3800HD

روی on ماندن ایکس کروزر XTROM 380 HD

حل مشکل ash در اکی کروزر xtrom 380 HD

نرم افزار کارخانه ای ایکس کروزر Xtrom 380 HD

رفع مشکل ریستارت شدن مداوم ایکس کرزور xtrom 380 HD

رفع مشکل هنگ کردن ایکس کرزور Xtrom 380 HD

با سلام .

امروز با یه آموزش جدید در خدمتتون هستم .

دوستانی که ریسیورشان در حین آبدیت روی ON یا ASH *گیره کرده است با روش و نرم افزار زیر مشکلشان رو حل کنید .

آموزش :

1- ریسیور رو از کلید پاور پشت خاموش کنید و با کابل R232 به کامپیوتر وصل کنید .

1.jpg

2- فایل رو که دانلود کرده ایده آنزیپ کنید و فایل اجرایی XTORM Recovey Tool رو اجرا کنید تا پنجره لودر باز شود .

2.jpg

3- تنظمات زیر را اعمال کنید : اول کام پورت را روی COM1 و Operate mode رو روی upgrade بزارید و دکمه Connect رو بزنید .

3.jpg

4- ریسیور رو از کلید پاور پشت روشن کنید .

5- بعد از چد ثانیه پنجره زیر باز میشود و شما با انتخاب کردن All Chunk لودر و برای انتقال نرم آماده کنید .

4.jpg

6- بعد از زدن گزینه All Chunk پنجره انتخاب نرم افزار ظاهر میشود که شما باید نرم افزار All Chunk داخل فایلی دانلود شده رو انتخاب کنید و گزینه open *رو بزنید .

7- حالا پنجره دیگری با میشود که گزینه All Chunk تیک خورده است اگر تیک نخورده است اون را تیک دار کنید . بعد از آن گزینه Next رو کلیک کنید .

7.jpg

8- هنگامی که مراحل بالا رو به خوبی پشت سر گذاشته باشید نرم افزار شروع به تزریق شدن به ریسیور میشود .

8.jpg

9- بعد از پایان کار روی پنجره لودر پیغام مینی بر موفقیت آمیز بودن دانلود نرم افزاربه ریسیور میاد و این نشان دهند پایان کار است .

باتشکرازدوست عزیزم آراس:زیرک سالاس
موفق و موید باشید .

پیوست‌ها

• 18.3 کیلوبایت بازدیدها: 160
آخرین ویرایش:

فارسی1

کاربر
2010-08-11
134
322
42
اقا من با فلش اپگرید کردم رسیور روی on مونده و تصویر سیاهه یکی کمک کنههههههههههههه.ریکاوری جواب نمیده.اصلا بین لبتاب و رسیور ارتباط برقرار نمیشه

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
اقا من با فلش اپگرید کردم رسیور روی on مونده و تصویر سیاهه یکی کمک کنههههههههههههه.ریکاوری جواب نمیده.اصلا بین لبتاب و رسیور ارتباط برقرار نمیشه

دوست عزیز اموزش گذاشته شده حتما کابلتون مشکل داره یا لبتاب به رسیور وصل نمیشه از پی سی استفاده کنید

aslam0111

کاربر VIP
2010-10-07
92
147
38
سلام بند مراحل رفتم ریکاوری قبول کرد ولی صفحه سیاه هست در ضمن فایل فلش دانلود کردم پروگرامر کردم امامنو یهو غیب میزنه لطفا پست جواب بدین

آخرین ویرایش:

aslam0111

کاربر VIP
2010-10-07
92
147
38
مدیران عزیز پست بالاجواب بدین درضمن برق تغذیه چک کردم سالمه ایسی فلش زدم فایده نداره

بالا