حل نشدن مشکلsw isدر استارمکسx100 super

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158

باسلام خدمت تمامی اساتید محترم
مدل دستگاه استارمکسx100 super
دوستان چند روز پیش یه استار مکس x100برای تعمیر اوردن که تو دو چراغ سبز و قرمز مونده بود و عکس العملی نداشت که با تعویض ریگلاتو و تعویض ایسی فلش دستگاه رشن شد ولی روی صفحه پیغام swداد که قبلا چند مورد رو خودم حل کرده بودم داد که اینبار هر کاری کردم درست نشد
کارهای انجام شده
1. تعویض ایس فلش
2 هیت برد و شارژ لحیم
3.استفاده از فایل سالم که خودم تست کرده بودم
4.زدن چند برنامه با لودر
ممنون میشم از نظر دوستان در این مورد

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
سلام خدمت استاد عزیز . لطف میکنید نحوه گرفتن شماره سریال توسط ریسور رو از اینترنت توضیح بدین چون من وصل کردم ولی کار خاصی صورت نگرفت ... با تشکر

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
جهت فیکس سریال نامبر ابتدا :

اینترنت رو توسط کابل لن و یا وایفای به رسیور برسونید

دکمه MENU روی کنترل رو فشار بدید

منوی WIFI یا IP SETTEING رو میتونید ببینید و بسته به نوع ارتباطی که با نت دارید ( وایفای یا لن ) به اینترنت متصل شید و ای پی دریافت کنید

بعد از اتصال به اینترنت و گرفتن آی پی کمی صبر کنید.حالا دکمه EXIT رو بزنید

حالا منتظر باشید و حوصله کنید

(بسته به سرعت اینترنت شما داره از 2 تا چند دقیقه)

در این حال سریال نمبر اورجینال و هماهنگ و متناسب با شماره CPU دستگاه شما توسط سرور آنلاین به

فلش منتقل خواهد شد و به عبارتی یک فلش burn توسط سرور خواهید داشت.

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
جهت فیکس سریال نامبر ابتدا :

اینترنت رو توسط کابل لن و یا وایفای به رسیور برسونید

دکمه MENU روی کنترل رو فشار بدید

منوی WIFI یا IP SETTEING رو میتونید ببینید و بسته به نوع ارتباطی که با نت دارید ( وایفای یا لن ) به اینترنت متصل شید و ای پی دریافت کنید

بعد از اتصال به اینترنت و گرفتن آی پی کمی صبر کنید.حالا دکمه EXIT رو بزنید

حالا منتظر باشید و حوصله کنید

(بسته به سرعت اینترنت شما داره از 2 تا چند دقیقه)

در این حال سریال نمبر اورجینال و هماهنگ و متناسب با شماره CPU دستگاه شما توسط سرور آنلاین به

فلش منتقل خواهد شد و به عبارتی یک فلش burn توسط سرور خواهید داشت.

با سلام و تشکر دوباره از همه همکاران دوست عزیز عبارتی که روی دستگاه نوشته میشه نمیذاره وارد منو شد حالا سعی میکنم با برنامه Serial Toolsببینم درست میشه

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
آخرین نرم افزار رو بزنید اونوقت دکمه منو کار خواهد کرد

آخرین ویرایش:

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
با سلام دوباره خدمت تمامی اساتید
دوستان من چند بار با لودر فایل های مختلف روبه ریسیور زدم .... از قبیل پج اخر ///پج کارخانه// پج حل مشکل swخلاصه درست نشد البته به سفارش استاد avazeghooاخرین پج هم زدم متاسفانه ریسور تو قسمت ابی صفحه اصلی استار مکس گیر میکنه نه کنترل کار میکنه نه دکمه های پنل........... از دوستان چه کسی برنامه serial toolsرا داره البته برنامه نصبی با کرکش تا بتونم شماره سریال رو از یه دستگاه سالم بزنم به ریسور با تشکر

avazeghoo

2006-10-03
6,439
5,678
با سلام دوباره خدمت تمامی اساتید
دوستان من چند بار با لودر فایل های مختلف روبه ریسیور زدم .... از قبیل پج اخر ///پج کارخانه// پج حل مشکل swخلاصه درست نشد البته به سفارش استاد avazeghooاخرین پج هم زدم متاسفانه ریسور تو قسمت ابی صفحه اصلی استار مکس گیر میکنه نه کنترل کار میکنه نه دکمه های پنل........... از دوستان چه کسی برنامه serial toolsرا داره البته برنامه نصبی با کرکش تا بتونم شماره سریال رو از یه دستگاه سالم بزنم به ریسور با تشکر

درود

اگه آی سی فلش فابریک خودش موجوده آی سی خودشو پروگرام و نصب کنید و نتیجه رو اعلام کنید

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
استاد ایسی خودش با چند فایل پرگرام شد نتیجه حاصل نشد
برای من هم همچنین مشکلی پیش اومد به نت که وصل میشد سریال هم میگرفت ولی بعد از ریسیت فکتوری به همان ارور ارور 2 بر میگشت پشتیبان استارمکس این نرم افزار را برام فرستاد ومشکم حل شد .شما هم تست کن ببین چی میشه.
ولی بهتر ارور را بنویسی ارور 2 هست یا 6 و یا 23 و...

پیوست‌ها

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
با تشکر از همه اساتید محترم دوستان فایل دوست خوبمونhalgurdرو با لودر امتحان کرد ارور داد روی لودر این کلمات رو نوشتerror.customerin sw isnot thesame as iunbox
چندتا عکس میقرستم اگه کیفت کمی داره معضرت میخوام از دوستان

پیوست‌ها

• 51.5 مگابایت بازدیدها: 105

avazeghoo

2006-10-03
6,439
5,678
درود بر شما

این فایلی که گذاشتین حجمش خیلی زیاده یه عکس واضح و با حجم کم بذارین

ممنون

sat service

کاربر
2015-07-21
55
108
سلام من این ارور رو دارم با همه روشها انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم تصاویری رو میزارم اگر دوستان میتونند راهنمایی کنید تشکر :

۲۰۱۶۰۳۲۶_۲۲۲۵۱۹.jpg۲۰۱۶۰۳۲۶_۲۲۴۸۴۴.jpg۲۰۱۶۰۳۲۸_۲۰۰۲۳۲.jpg

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
سلام من این ارور رو دارم با همه روشها انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم تصاویری رو میزارم اگر دوستان میتونند راهنمایی کنید تشکر :

مشاهده فایل‌پیوست 99354

با سلام دوست عزیز برای من هم همچین مشکلی پیش اومده بود با پروگرام کردن ایسی فلش مشکل حل شد شما هم بهتره یک بار با این فایل فلش کنید و نتیجه رو اعلام کنید

http://forum.irantksat.com/attachment.php?attachmentid=76360&d=1367912970

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
درود :

دوست عزیز من این لینهایی که در تصویری رو که آپ کردید مراجعه کردم حتی سایتهای مربوطه اما متاسفانه اثری از این لینکها یا سایتها نبود حالا نمیدونم مشکل از نت من بود ... به هر حال پیشنهاد میکنم مدل رسیور مربوطه رو کامل عنوان بفرمایید تا شاید بشه فقط از طرق آخرین آبدیت و یا فلش کردن و یا تعویض خود ایپرام امنیتی شاد باشید.

sat service

کاربر
2015-07-21
55
108
درود :

دوست عزیز من این لینهایی که در تصویری رو که آپ کردید مراجعه کردم حتی سایتهای مربوطه اما متاسفانه اثری از این لینکها یا سایتها نبود حالا نمیدونم مشکل از نت من بود ... به هر حال پیشنهاد میکنم مدل رسیور مربوطه رو کامل عنوان بفرمایید تا شاید بشه فقط از طرق آخرینآبدیت و یا فلش کردن و یا تعویض خود ایپرام امنیتی شاد باشید.

استارمکس صد سوپر

sat service

کاربر
2015-07-21
55
108
بالا