خارج شدن مکرر دیش گردان

h.0261

کاربر
2017-12-04
11
14
با سلام به همه دوستان واساتید عزیز بنده یه دیش گردون با موتور پرمیوم مکس دارم که چند روز پیش یه باره از مدار خارج شد باز جهت ها رو ست کردم امروز باز از مدار خارج شد ..لازم به ذکر که دیش کامل محکمه ومن هیچ به دیش دست نزدم .. فقط انگار حافظه موتور نگه نمیداره چیکار کنم که این مشکل حل بشه ...آیا مشکل از حافظه موتوره...؟؟؟

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
با سلام به همه دوستان واساتید عزیز بنده یه دیش گردون با موتور پرمیوم مکس دارم که چند روز پیش یه باره از مدار خارج شد باز جهت ها رو ست کردم امروز باز از مدار خارج شد ..لازم به ذکر که دیش کامل محکمه ومن هیچ به دیش دست نزدم .. فقط انگار حافظه موتور نگه نمیداره چیکار کنم که این مشکل حل بشه ...آیا مشکل از حافظه موتوره...؟؟؟

درود :

این نوع ایرادات بر میگرده به خود رسیور و تقریباً و هیچ ربطی به دیشگردان نداره میتونید از رسیور خود بکاپ بگیرید و بعد رسیور رو رسیت کنید بعد با یک فایل دیشگردان دیگر تست کنید اگر رفع نشد میتونه ایراد خازنی رسیور باشه .

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
با سلام میکرو سویچ های زیر چرخ دننده خورشیدی رو برسی کن بعد ایسی حافظه

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود

معمولا این مورد بیشتر توی موتورهای تقلبی پیش میاد

دلایل مختلف هم داره از عدم همخوانی رسیور با نوع موتور گرفته تا خرابی ای سی ایپرام موتور و یا مونتاژ بد برد و حتی خرابی نرم افزارها ای سی میکرو کنترلر

اگه از سیستم یوزالس استفاده کردی گزینه برو به مرجع رو بزن ببین خطا رفع میشه یا خیر

h.0261

کاربر
2017-12-04
11
14
ممنون از راهنماییتون... دیشب ریست فاکتوری کردم ودوباره ست کردم منتظرم ببینم باز از مدار خارج میشه یا نه...ایراد خازنی که فرمودید منظورتون تو منبع تغذیشه یا برد اصلی ..؟؟؟

h.0261

کاربر
2017-12-04
11
14
ممنون از راهنماییتون...نه از سیستم usals استفاده نمیکنم...آیسی حافظه رو که دیگه نمیخواد پروگرم کنیم یا لازمه؟؟
نحوه تست این ایسی رو هم بگید ممنون میشم...

آخرین ویرایش:

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
ممنون از راهنماییتون... دیشب ریست فاکتوری کردم ودوباره ست کردم منتظرم ببینم باز از مدار خارج میشه یا نه...ایراد خازنی که فرمودید منظورتون تو منبع تغذیشه یا برد اصلی ..؟؟؟

درود

من اسمی از خازن نبردم

شما بهتره اول برای تست یک دستگاه دیگه یکی دو روزی جایگزین کنید اگه مشکل رفع نشد ای سی ایپرام رو تعویض کنید ببینید چی میشه

بالا