"خارج کردن سایت ها از **********ینگ بدون دسترسی به مدیریت سایت"

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
چگونه برای سایتی که ادرسش قیلتر شده ادرس دیگری بسازیم ! شاید این کار دشواری به نظر بیاد اما دقیقا همانند بالا کاری بسیار ساده ای هستش . اما لازمه ی این کار دو چیز هستش :

• آی پی سایت مورد نظر دقیقا روی صفحه ی اصلی سایت قرار گرفته باشه ( نه مثل فری نت ) برای کشف ای پی از این سایت استفاده کنید .

• اجازه ی انجام این کار توسط سایت مورد نظر وجود داشته باشه
ابتدا پست قبلی رو مطالعه کنید و پس از ثبت نام در این سایت برای متصل کردن یک ساب دومین بر روی یک سایت دوباره روی Subdomains کلیک کنید و سپس روی Add کلیک کنید.
صفحه ی ایجاد ساب دومین ها باز میشود . بصورت زیر باید تنظیمات رو انجام بدید :

• type رو در این قسمت باید روی CNAME قرار بدهید.
  • در کادر Subdomain آدرس ساب دومین مورد نظرتان را وارد کنید
  • در کادر Domain دامنه ی مورد نظرتان را میتوانید از لیست دامنه های اشتراکی انتخاب کنید
  • در کادر Destination پس از چک کردن اینکه آی پی روی سایت مورد نظرتان قرار دارد ، آدرس سایت را وارد کنید .
  • در TTL عدد ۱۴۴۰۰ را وارد کنید
  • Enabled for all subscribers را تیک بزنید سپس روی Save کلیک کنید .
الان خودم برای تست یکی واسه بالاترین درست کردم !
http://freeneti.chickenkiller.com

نکته : پس از ساختن ساب دومین باید صبر کنید تا اتصال انجام بشه . یعنی همون لحظه حاضر نیست ممکنه نیاز باشه تا یکساعت هم صبر کنید تا فعال بشه .
برای حرفه ای تر ها : اگر در حالت معمولی بر روی این سایت فقط توان ایجاد ۵ ساب دومین را دارید , با وصل کردن دامنه ی اختصاصی خود میتوانید ۲۰ ساب دومین ایجاد کنید! برای این کار باید روی Domains کلیک کرده و بعد از وارد کردن آدرس سرور ها در دامنه ، آن را به صورت عمومی یا خصوصی به سایت اضافه کنید! ( شما از دامنه های رایگان هم برای اینکار میتونید استفاده کنید )
روش دوم : اگر یک هاست با کنترل پنل سی پنل دارید پیشنهاد میکنم از این روش استفاده کنید! برای اجرای این روش ابتدا وارد سی پنل بشید و از منوی Domains همانند تصویر روی کادر قرمزرنگ کلیک کنید
download

بعد از لود شدن کامل صفحه ی جدید با انتخاب کردن دامنه ی مورد نظرتون تنظیمات رو شبیه روش ساخت میل آدرس انجام بدید . تنظیم ساب دومین برای خارج کردن سایت ها :

1. ابتدا نام ساب دومین را وارد کنید .
  2. عدد ۱۴۴۰۰ را وارد کنید
  3. type رو بر روی CNAME قرار بدید
  4. آدرس سایت مورد نظرتون رو وارد کنید سپس بر روی Add Record کلیک کنید.

ایجاد آدرس دسترسی به سایت بدون دسترسی به مدیریت سایت اصلی هم با موفقیت تکمیل شد !
پاینده باشید:s13:

آخرین ویرایش:
بالا