خاموش و روشن شدن و ریست k9k9

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //ریسیور فوق وقتی روشن میکنیم بدون مشکل روشن میشود و بالا میاد ولی برخی وقتها بعد از 1 دقیقه برخی وقتها بعد از چند دقیقه ریست میشه و مثل حالتی که دستگاه را خاموش روشن کنیم مجددا بالا میاد /برد کامل هیت و فکس شده وقطعی و قلع مردگی تا جایی که دقت کردم نداره دوستان کسی تجربه این مشکل را داره راهنمایی کنید ///با سپاس

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
امروز این دستگاه کلافم کرده اول که روشن و ریست و خاموش میشد خازنهای پاور را تعویض کردم نشد /رگولاتور ها را قلع کشی و مشکوکها را تعویض کردم نشد ایسی فلش را نو زدم نشد خازنهای اطراف رگولاتورها را تعویض کردم نشد/برد را هیت کلی گرفتم باز هم نشد الان هم وقتی دیس پلی جلو میچرخه و میخاد بالا بیاد روی on میمونه بعد از چند ثانیه کلا دیس پلی جلو خاموش میشه و روی تصویر عکس کره را داریم

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
ولی الان مشکلی واسه دستگاه پیش نمیاد ؟

درود :

خیر کار بوبینها فقط کاهش آمپر هست و بخاطر حساس بودن cpu و دیگر قطعات در مدار استفاده میشه که به مرور زمان در مسیر این قطعات... مانند مقاومتها و حتی دیودهای یکسوساز دیده شده که اهمیتر میشن و ولتاژ مورد نیاز تامین نمیشود لذا جامپر کردن این بوبینها بهترین گزینه است و حتی توصیه هم میشه شاد باشید.

آخرین ویرایش:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //اقا شرمندم باز هم مزاحم شدم اقا دستگاه را دیشب برد و صبح مجدد برگشت خورد به گفته مشتری مجدد عقیب خاموش و روشن و ریست شدن را در فواصل طولانی تر دارد به نظر شما راه حلی داره ؟

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,546
درود:
پایه 1 آی سی فلش رو ولت گیری کن ببین حدود 2.8 الا 3.3 ولت روی این پایه داری اگر همینطور هست آی سی فلش رو با نمونه دیگه عوض کن و اگر باز اشکال برطرف نشد به گمانم رسیور اتصال lnb داره و cpu شورت زده که مشکلش غیر قابل حل هست .

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,546
با درود //اقا سی پی یو را هم تعویض کردم ولی ایراد از سی پی یو هم نیست /دوستان نظری ندارن؟

درود:

تیونر رو از مدار خارج کن و تست کن ببین بالا میاد ؟

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوستان قبل از تعویض سی پی یو یکی از رگولاتورها ی 1/8 را تعویض کردم بعد از اون دیگه اصلا روشن نمیشه دستگاه و فقط چراغ قرمز هست مجدد رگولاتور خودشو روی کار بستم باز هم روشن نمیشه بعد از اون سی پی یو را تعویض کردم ولی هیچ .....

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,546
با درود //دوستان قبل از تعویض سی پی یو یکی از رگولاتورها ی 1/8 را تعویض کردم بعد از اون دیگه اصلا روشن نمیشه دستگاه و فقط چراغ قرمز هست مجدد رگولاتور خودشو روی کار بستم باز هم روشن نمیشه بعد از اون سی پی یو را تعویض کردم ولی هیچ .....

درود فلش بزن...

بالا