خاموش کردن رسیور هایویژن مدل HV-9191X fast usb چند لحظه بعد از روشن شدن

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
باسلام رسیور فوق بعد از اینکه روشن میشه تا چند لحطه مشکلی نداره و سالمه شروع به خاموش شدن میکنه و این روند همین جور ادامه داره چند لحظه کار میکنه و خاموش میشه تغذیه سالمه ومشکلی نداره خازنهای 1000 میکرو 16 ولت رو تعویض کردم اما رفع نشد لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
رم و سی پی یو رو با مایع فلکسی مرغوب با هیتر حرارت بدید بعد با تینر فوری شاسی رو بشورید و خشک کنید احتمال قلع مردگی پایه های سی پی یو زیاده

در صورت امکان آی سی فلش رو هم پروگرام کنید

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
رم و سی پی یو رو با مایع فلکسی مرغوب با هیتر حرارت بدید بعد با تینر فوری شاسی رو بشورید و خشک کنید احتمال قلع مردگی پایه های سی پی یو زیاده

در صورت امکان آی سی فلش رو هم پروگرام کنید

با تشکر ایا با کابل rs232 میشه ایسی رو مجدد فلش کرد چون مبدل این مدل ایسی فلش رو ندارم پروگرامر دارم پایه های cpuرو با لوپ نگاه کردم قلع مردگی نداره با تشکر

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
درود

خیر باید آداپتور مخصوص آی سی رو داشته باشی با لودر فقط میتونی آپگریدش کنی

من عرض کردم سی پی یو و رم رو با هیتر و خمیر فلکس حرارت بدید احتمالا مشکل حل میشه

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
باسلام رسیور فوق بعد از اینکه روشن میشه تا چند لحطه مشکلی نداره و سالمه شروع به خاموش شدن میکنه و این روند همین جور ادامه داره چند لحظه کار میکنه و خاموش میشه تغذیه سالمه ومشکلی نداره خازنهای 1000 میکرو 16 ولت رو تعویض کردم اما رفع نشد لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
ابتدا حرارت سی پی یو را ببینید چقدر است عادی یا بیش از حد داغ میکند این عیب به خاطر یکی از علتهای زیر است

1- پایه هایه سی پی یو لحیم مردگی دارد و با گرم شدن موجب قطعی اتصال پایه میشود که باید ابتدا فلکس مایع زد و پایه ها را هیت گرفت .

2- امکان قطع مدار ارتباطی بین پایه های رم به سی پی یو وجود دارد که باید برای اطمینان تست و سیم کشی کنید .

3 - احتمال خرابی تغذیه در خازتها و ناصافی بودن یکی از ولتاژها و یاخازن در مسیر ولتاژ تغذیه 1.8 ولت سی پی یو وجود دارد .

4- احتمال خرابی سی پی یو در بعضی موارد خیلی کم وجود دارد که سی پی یو بیش از حد در این مواقع گر میکند که باید یک خنک کننده آلمینیومی روی آن چسباند یا بهترین راه تعویض سی پی یو میباشد

آخرین ویرایش:
بالا