خبر مهم برای کسانیکه میخواهند دانگل بخرند

nedaulhaq

کاربر
2011-03-26
24
39
دوستان عزیز قرار است حدود 2 ماه دیگه تمام دانگل ها شرنگ شون قطع بشه برای اینکه قرار است بضعی کانال های مهم ایچ دی بشن وHD فقد میتونه با دانگل ایچ دی باز بشه من به شما پشنهاد میکنم که اگه قرار است دانگل بخرید فقد Full HD بخرید / این خبر دروغ نیست دو ماه بعد میبینم تون دوستا

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان عزیز قرار است حدود 2 ماه دیگه تمام دانگل ها شرنگ شون قطع بشه برای اینکه قرار است بضعی کانال های مهم ایچ دی بشن وHD فقد میتونه با دانگل ایچ دی باز بشه من به شما پشنهاد میکنم که اگه قرار است دانگل بخرید فقد Full HD بخرید / این خبر دروغ نیست دو ماه بعد میبینم تون دوستا
درود
دوست گرامی به متن خبر خودتون دقت کنید دانگل اچ دی؟
این که برخی دانگل ها بیخودی می نویسند اچ دی مثلا تایمر معمولی وتایمر اچ دی نرم افزارشون یکی بود!
انتقال کد از دانگل برسیور باعث باز شدن کانال میشود که ربطی به نوع دانگل ندارد بلکه باز شدن کانال اچ دی فقط مربوط برسیور گیرنده کد از دانگل میشود که باید اچ دی باشد تا کانالها را باز کند.
جهت اطلاع دوستان هم اعلام میکنم کانالهای اچ دی که با دانگل ها باز میشود بسیار محدود وکم هستند وبرای استفاده از کانالهای بیشتر وکامل تنها راه شیرینگ اینترنتی وسی سی کم میباشد بارسیور فول اچ دی مرغوب

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
البته حرف اقا شهرام تاید میشه الان دستگاههای ای استار از دانگل خاصی که بگی hd هست استفاده نمیکنن فقط اون کدها رو میگیری و دستگاه باید توانایی پخش رو با اون رزولیشن که hd هست داشته باشه

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
حرف این دوست مان جالب بود مثل اینکه این حرف رو از بعضی فروشنده های ناشی بهت گفتند نه دوست عزیز ربطی به دانگل نداره باید رسیور اچ دی باشه (نه رسیورهایی که فقط خروجی کابل اچ دی ام ای داره ) و همون دانگل کانال های اچ دی رو ساپورت کنه متاسفانه بیشتر مردم ایران از این موضوع خبر ندارند فروشنده میگه رسیور اچ دی دارم بنده خدا هم فکر میکنه واقعا اچ دی هست وقتی میخواد کانال اچ دی رو نگاه کنه رسیور ساپورت نمیکنه و حتی اصلا سیگنال نمیده به خاطر dvbs2 و یا میگن ال اچ دی داریم اگر بزاری رو دیش کانال های اچ دی رو میتونی ببینی:sadwalk:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
این امکان وجود دارد کانالهای hd هم توسط دانگلها شر شود اما بسیار محدودتر نسبت به کانالهای معمولی مسئولین پکیج ها جهت فروش کارت های اصلی خود تلاش دارند کانالها شر نشوند طی سالی که گذشت پکیج های نوا- دی جی ترک با ارتقاء سیستم امنیتی کانالهای hd خود را از دسترس عمومی خارج کردن و تماشای این مجموعه ها نیاز به کارت مخصوص و اورجینال دارد این مورد در آینده نزدیک شامل پکیج های اسکای -سیفرا و........هم خواهد شد که در این صورت سرورهای اینترنتی هم پاسخ گو نخواهند بود در اصل زمانی می شود گفت دانگلهای معمولی کارایی ندارند که فرکانس های دیتا تمام S2 شود که در این صورت باید دانگلهای جدید این مدلاسیون ساپورت کنند

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
دوست عزیز البته تو بحث دانگلها شما استاد هستی .ولی خوب الان خیلی از کانالهای hd با بعضی دانگلها باز میشن خوب اگر تمام کانالها هم s2 بشن چه فرقی داره الان در هر حال حاضر خیلی از کانالهای s2 با بعضی دانگلها باز میشن . مگر اینجور بشه که سیستم کدگزاری طوری بشه که نه با دانگل و نه با سیسکم نشه کانالها رو باز کرد

بالا