خرابی رسیوراسکار200 دوتیونر

ya131

کاربر
2010-08-09
22
51
رسیور من بوت می شود و روی اون قرار میگیرد و بالا می اید ولی صفحه نمایش جلوی ان که کانال را باید نشان دهد خاموش و سیاه است.
مشکل از کجاست بهد از فشردن دکمه منو و اوکی 4عدد صفر در پنل جلو ظاهر می شود.تنها برنامه ای که می گیرد برنامه 22-2-2016 encrypt
میباشد.بعد از این برنامه همان حالت بالا می شود و پنل ظاهر نمی شود
خازن cp15,cp40اتصال کوتاه می باشد .لطفا ظرفیت انها را به من اعلام فرمایید
لطفا راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
حالا دو روز مونده حسابم پول بره شما لطف کنید فقط ظرفیت خازن رو به من بدید تا من جایگزین کنم
سرماه ابونمانم رو پرداخت میکنم
سلام ودرود
برادر من این چه حرفی است [h=2][/h]
حالا دو روز مونده حسابم پول بره شما لطف کنید فقط ظرفیت خازن رو به من بدید تا من جایگزین کنم
سرماه ابونمانم رو پرداخت میکنم.
اگر دقت کنید .سوالتان را در بخش تعمیرات مخصوص همان رسیور مطرح کنید .تا همکاران راهنمایی کنند .پیروزباشید​

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
خازن cp15=0.01میکروفاراد و1.2ولت اتصال کوتاه هست لطف کنید راهنمایی کنید چگونه رسشیور را روشن کنم
درود
دوست بااینکه توجه نکردید .
اگر ولتازها روی مین برد درست هست وباتست خازن اطمینان کردید که خازن ذکر شده شرت شده چون برد اسکار200 ندارم تادقیق مقدار روبگم .
بشخصه بنده تجربه ای که نتیجه گرفتم .شما ازروی برد اوراق میتونید به اندازه خازن smd ومهمتر از ان دقیقا همرنگ ان را با توجه به این علایم جداکرده وبرروی برد جایگزین نمایید .اگر یک عکس واضح ازبرد up نمایید .بیشتر میتونید از همکاران کمک بگیرید ..پیروز باشید

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
با سلام

آقا داوود 2000 با اینکه کمک کردن به دیگران خوبه ولی این آقا باید در بخش مربوطه پست بزنه و اینکه حق اشتراک پرداخت کنه

تا حق بقیه ضایع نشه.

موفق باشید.

بالا