خریدار آی سی تیونر (کارت رسیور اسکای استار 2) با شماره سریال ذکر شده

mehrdad4746

کاربر
2017-01-19
4
5
سلام
یک کارت رسیور اسکای استار 2 دارم ، خیلی عالی کار می کرد اما مدتی پیش خود به خود شبکه ها رو نشون نمی داد ، به مرور طوری شده که الان وقتی روی سیستم سوار می کنم حتی بعد از نصب ویندوز جدید ، سیستم هشدار نمی ده که قطعه جدیدی به کامپیوتر متصل شده ، پیش تعمیرکار بردم گفت آی سی تیونرش (همونی که با فلش و خط قرمز مشخص شده) سوخته و باید تعویض بشه
دنبال آی سی مربوطه هستم ، لطفا اگر کسی سراغ داره اطلاع بده (قیمت هم بفرمایئید )
متشکرم

پیوست‌ها

• 194.5 کیلوبایت بازدیدها: 113

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام
یک کارت رسیور اسکای استار 2 دارم ، خیلی عالی کار می کرد اما مدتی پیش خود به خود شبکه ها رو نشون نمی داد ، به مرور طوری شده که الان وقتی روی سیستم سوار می کنم حتی بعد از نصب ویندوز جدید ، سیستم هشدار نمی ده که قطعه جدیدی به کامپیوتر متصل شده ، پیش تعمیرکار بردم گفت آی سی تیونرش (همونی که با فلش و خط قرمز مشخص شده) سوخته و باید تعویض بشه
دنبال آی سی مربوطه هستم ، لطفا اگر کسی سراغ داره اطلاع بده (قیمت هم بفرمایئید )
متشکرم

سلام شماره ایسی در عکس مشخص نیست
لطفا شماره ای سی دقیق قید شود

mehrdad4746

کاربر
2017-01-19
4
5
سلام شماره ایسی در عکس مشخص نیست
لطفا شماره ای سی دقیق قید شود

سلام
بزرگوار ، خودم از روی آی سی استخراج کردم و زیر کارتن به این بزرگی نوشتم و مربع قرمز هم دورش کشیدم ، چطور می فرمائید مشخص نیست ؟؟

amiric

2007-09-29
670
6,121
سلام
بزرگوار ، خودم از روی آی سی استخراج کردم و زیر کارتن به این بزرگی نوشتم و مربع قرمز هم دورش کشیدم ، چطور می فرمائید مشخص نیست ؟؟
سلام
بزرگوار کافی بود فقط یه سرچ تو فروشگاه می زدید
لینک زیر
جستجو

mehrdad4746

کاربر
2017-01-19
4
5
بسیارممنونم
چون تجریه ندارم لطفا راهنمایی بفرمائید
در عکس هایی که آدرس مجبت کرده و دادید، یکی از عکس ها شماره ای که داره با خط اول شماره کارت من یکیه اما 2خط زیرش خیر آیا این اشکالی نداره ؟؟
و سوال آخر ، چرا قیمت این 2 تا قطعه اینقدر متفاوته ، می شه بدونم تفاوتشون در چی هست ؟؟
خیلی خیلی ممنونم

amiric

2007-09-29
670
6,121
بسیارممنونم
چون تجریه ندارم لطفا راهنمایی بفرمائید
در عکس هایی که آدرس مجبت کرده و دادید، یکی از عکس ها شماره ای که داره با خط اول شماره کارت من یکیه اما 2خط زیرش خیر آیا این اشکالی نداره ؟؟
و سوال آخر ، چرا قیمت این 2 تا قطعه اینقدر متفاوته ، می شه بدونم تفاوتشون در چی هست ؟؟
خیلی خیلی ممنونم
سلام
مشگلی ندارد خط اول ملاک است
قیمت فرق دارد چون این دو ای سی از لحاظ شماره وکارایی فرق دارند
موفق باشید

بالا