دانگل microbox

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
با سلام :
استاد حیدری آیا میشود با انتقال مستقیم فایل (تبدیل دانگل میکرو باکس به ریسیور ) به آی سی فلش میکرو باکس اون را تبدیل به ریسیور کرد ؟؟؟؟
ممنون

درود خیر اول باید فایل فلش رو بزنید سپس فایل تبدیل دانگل به رسیور

khebreh

کاربر VIP
2007-11-06
66
239
با سلام :
با تشکر از راهنمایی تان !
استاد طبق راهنمایی شما و با استفاده از فایل فلش که پروگرام کردم دانگل روشن شده ولی متاسفانه نتوانستم از طریق لودر مربوطه و فایل تبدیل دانگل به رسیور اون را به ریسیور تبدیل کنم ! لودر را که باز میکنم و فایل کلین و یا نرم افزار مربوطه را انتخاب میکنم با زدن دکمه ی استارت لودر هیچ اتفاقی نمی افتد ! واقعا نمیدونم مشکل از کجاست ؟؟ اگر بزرگواری بفرمایید و راهنمایی کنید ممنون میشوم !!!
با سپاس

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
با سلام :
با تشکر از راهنمایی تان !
استاد طبق راهنمایی شما و با استفاده از فایل فلش که پروگرام کردم دانگل روشن شده ولی متاسفانه نتوانستم از طریق لودر مربوطه و فایل تبدیل دانگل به رسیور اون را به ریسیور تبدیل کنم ! لودر را که باز میکنم و فایل کلین و یا نرم افزار مربوطه را انتخاب میکنم با زدن دکمه ی استارت لودر هیچ اتفاقی نمی افتد ! واقعا نمیدونم مشکل از کجاست ؟؟ اگر بزرگواری بفرمایید و راهنمایی کنید ممنون میشوم !!!
با سپاس

دوست عزیز تو لینکی که برات میزارم نرم افزار 6 رو دانلود کنید و کلین کنید ببینید جواب میده در صورتی که جواب نداد بگید تا راهنمایی کنم

[h=1]تمامی نرم افزارهای مربوط به میکروباکس1و2و3..(All softwares for microbox1 & 2 & 3.)[/h]

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
نوع دانگل را اعلام کنید تا فایل فلش رسیور را برایتان ارسال کنم تا دیگر بعد از فلاش نیاز به هیچ برنامه ای نباشد .
این هم یک فایل فلاش تبدیل دانگل به رسیور برای میکروباکس 1
بعد از پروگرام کردن آی سی فلاش میکروباکس شما از دانگل به رسیور تبدیل میشود و دیگر نیاز به هیچ برنامه ای نیست

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
بالا