درخواست راهنمایی در مورد مدیااستار ۲۵۰۰۰

Ebijahan

کاربر
2019-01-04
3
6
سلام مدیر عزیز سایت
یک سوال در مورد این رسیور مدیا استار مدل 25000 دارم چرا هیچی از امکاناتش در هیچ جا گیر نمیاد مثلا اگر رسیور حین ارتقاء دچار هنگ کردن بشه و روی on بمونه با این قیمتهای بسیار بالای رسیور باید چکار کرد تا رسیور که هنوز یک روز کار نکرده دوباره درست شه ممنون میشم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه متشکرم

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام مدیر عزیز سایت
یک سوال در مورد این رسیور مدیا استار مدل 25000 دارم چرا هیچی از امکاناتش در هیچ جا گیر نمیاد مثلا اگر رسیور حین ارتقاء دچار هنگ کردن بشه و روی on بمونه با این قیمتهای بسیار بالای رسیور باید چکار کرد تا رسیور که هنوز یک روز کار نکرده دوباره درست شه ممنون میشم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه متشکرم

درود
دوست من اگر در حین اپگرید به هر علتی مشکل به وجود اید با فلش کردن مشکل حل خواهد شد.

Ebijahan

کاربر
2019-01-04
3
6
درود
مطمئن باشید که به جز خودم به دو نفر دیگه که خبره اینکار هستند دادم و متأسفانه به علت مشکل پیش آمده نتوانستند با فلش کردن بر گردونن الان هم پیش مدیر سایت جناب محمودی هستش که واردترین تعمیرکار تو این منطقه هستن ایشون میگن ایسی ناند باید باشه که بکاپ بگیریم بعد انتقال بدیم تا مشکل حل شه ولی متاسفانه بعلت سرویس دهی گروه مدیا استار این برنامه‌ها موجود نیست

Ebijahan

کاربر
2019-01-04
3
6
درود
از مدیر این سایت جناب محمودی استعلام بگیرید چون الان ایشون دارن روش کار میکنن

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
درود
از مدیر این سایت جناب محمودی استعلام بگیرید چون الان ایشون دارن روش کار میکنن

با درود :

دوست من یک روش پرکاربرد میگم گمان کنم مشکل رسیوره حل باید بشه یک رسیور کمپلت تهیه کنید و با کابل rs-232 یک سر اونو به پرت رسیور معیوب و سر دوم اونو به همان رسیور بزنید و کلید برق هر دو روی خاموش قرار بدید به برق بزنید و
دقت کنید اول کلید رسیور معیوب رو قبل از رسیور b روشن کنید باید بالا بیاد .

giga

کاربر
2007-11-27
7
11
درود
دوست من اگر در حین اپگرید به هر علتی مشکل به وجود اید با فلش کردن مشکل حل خواهد شد.
سلام دوستان عزیز هیچ احتیاجی به فایل فلش وفایل ای سی ناند نیست کافیه که رسیورتون را ریست کنید برای اینکاردکمه f1 را با دکمه های 0852 (صفر هشت پنج دو)روی کنترل فشار دهید روی پنل کلمه ریست ظاهر میشه اونو اوکی کنید دستگاه را خاموش وروشن کنید ولذتش رو ببرید

بالا