درخواست مشخصات دیود زنر چسبیده به تیونر رسیور آی کلاس مدل k9k9 pvr hdmi

mavaraelec

کاربر
2017-10-15
5
6
با سلام خدمت همکاران گرامی
مشخصات دیود زنر به لوکیشن d502 رسیور k9k9 pvr hdmi رو میخواستم ؟؟؟؟
با تشکر

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
با سلام خدمت همکاران گرامی
مشخصات دیود زنر به لوکیشن d502 رسیور k9k9 pvr hdmi رو میخواستم ؟؟؟؟
با تشکر

درود:
در کل دیود زنر اجازه می‌دهد تا جریان الکتریکی در یک جهت به جلو برود و کاربرد آن به عنوان یک دیود ایده‌آل است، اما ویژگی این دیودها این است که همچنین اجازه می‌دهند که جریان الکتریکی در جهت معکوس، فقط زمانی که ولتاژ بالاتر از یک مقدار مشخص باشد حرکت کند نام این ولتاژ مشخص ولتاژ شکست، ولتاژ زانو یا ولتاژ بهمنی است پس شما از هر دیود زنری هم میتونید استفاده کنید البته از مینبردهای اوراقی رسیورها استفاده کنید بنظرم بهتره چرا که مقدار فرکانسشون تاحدودی همترازه که کارتون راه بیفته شاد باشید.

آخرین ویرایش:

mavaraelec

کاربر
2017-10-15
5
6
با تشکر از اونجا که کاربرد دیود زنر در بعضی موارد کم کردن ولتاژ به اندازه ولتاژ زنر می باشد گفتم شاید ولتاژ زنر در این ناحیه مهم باشد پس طبق گفته شما در این ناحیه تفاوتی نمی کند که با چه ولتاژی باشد ؟
به نظرم در اینجا باید بیشتر از زنر به عنوان حفاظت استفاده کرده باشند که اگر ولتاژی بیشتر از ولتاژ زنر از طریق تیونر وارد مدار شد زنر بسوزد البته نمیدونم حدسم درسته یا نه ولی اگه اینطور باشه بنظرم با توجه به ولتاژ تیونر از زنر 20 ولتی استفاده کنم باید جواب بده درسته ؟؟؟؟؟
با تشکر

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
با تشکر از اونجا که کاربرد دیود زنر در بعضی موارد کم کردن ولتاژ به اندازه ولتاژ زنر می باشد گفتم شاید ولتاژ زنر در این ناحیه مهم باشد پس طبق گفته شما در این ناحیه تفاوتی نمی کند که با چه ولتاژی باشد ؟
به نظرم در اینجا باید بیشتر از زنر به عنوان حفاظت استفاده کرده باشند که اگر ولتاژی بیشتر از ولتاژ زنر از طریق تیونر وارد مدار شد زنر بسوزد البته نمیدونم حدسم درسته یا نه ولی اگه اینطور باشه بنظرم با توجه به ولتاژ تیونر از زنر 20 ولتی استفاده کنم باید جواب بده درسته ؟؟؟؟؟
با تشکر

درودی دیگر :
کاملاً درسته

بالا