سلام
نیاز فوری به آپدیت کردن این مدل رسیور را دارم....چون تعداد کانالهای کمی رو روی هر ماهواره گیر میاره.
با تشکر فراوان
مشاهده فایلپیوست 82341
سلام قربان؛
قبل از این یه 4620ii داشتم که خراب شد. حالا با همون دیش و ال این یکی سالمه منتها خیلی کمتر کانال پیدا میکنه.....
عرض به حضورتون دستگاه قبلی بعد از نصب و تعریف سوئیچ در نرم افزار آن، روی ماهواره های عرب، هاتبرد و تورک وان سی کلی کانال پیدا میکرد...ولی این یکی خیلی کم و انگشت شمار کانال پیدا میکنه..حتی با رسیورهای دیگه هم تست کردم جواب گرفتم ولی این یکی بازی در میاره.........سویچ را تست نمایید
کدام باند شما کار نمی کند باند اچ یا وی
عرض به حضورتون دستگاه قبلی بعد از نصب و تعریف سوئیچ در نرم افزار آن، روی ماهواره های عرب، هاتبرد و تورک وان سی کلی کانال پیدا میکرد...ولی این یکی خیلی کم و انگشت شمار کانال پیدا میکنه..حتی با رسیورهای دیگه هم تست کردم جواب گرفتم ولی این یکی بازی در میاره.........
Strong 4620این مدلش هستش:
مشاهده فایلپیوست 82395
درودعرض به حضورتون دستگاه قبلی بعد از نصب و تعریف سوئیچ در نرم افزار آن، روی ماهواره های عرب، هاتبرد و تورک وان سی کلی کانال پیدا میکرد...ولی این یکی خیلی کم و انگشت شمار کانال پیدا میکنه..حتی با رسیورهای دیگه هم تست کردم جواب گرفتم ولی این یکی بازی در میاره.........
ضمن تشکر از پاسخ قاطع شما. چه رسیوری به جای این رو توی این رنج پیشنهاد می کنید؟درود
دوست گرامی مگر این دستگاه روز قبلش درست بوده که الان بازی دربیاره!
استرانگ4620معمولی یک رسیور نامرغوب بودکه بعد از فروش بالای 4610II به بازاراومد ولی زود هم مشتری خود را از دست داد همین مشکلات بی دلیل سیگنال و خرابی تیونر وایسی مربوط به تغذیه تیونر lnbp12-14 که داشت همه را بی خیال خودش کرد
حالا بعد از 10 سال شما انتظار دارید درست بشه اون هم با یک نرم افزار؟
وقت خودتون را هدر ندهید قطعه خراب داره شاید هم خود تیونر مشکل داشته باشه
به هیچ عنوان ارزش نداره فقط بعضی ها اگر مدتی مثلا 40 دقیقه روشن میماند بیشتر سیگنال دریافت میکرد امتحان کنید