دروددوستان دستگاه k9k9 wifi hd pvr دارم که روی on مونده و بالا نمیاد نرم افزار از طریق کامپیوتر میگیره حتی نرم افزار کار خونه ای هم بهش دادم اما باز هم مونده روی on و بالا نمیاد اگر راه حلی دارین لطفا راهنمایی کنید
اگر فایلش دارید لطف کنید بزارید
دوستان دستگاه k9k9 wifi hd pvr دارم که روی on مونده و بالا نمیاد نرم افزار از طریق کامپیوتر میگیره حتی نرم افزار کار خونه ای هم بهش دادم اما باز هم مونده روی on و بالا نمیاد اگر راه حلی دارین لطفا راهنمایی کنید
درود :
دوست عزیز شما اول رسیور رو از لحاظ ولتاژ گیری چک کردید که درخواست فایل فلش دارید؟
سلام
دوستان با مطالعه ای که در بخشها کردم متوجه شدم رسیور ایکلاس با دو روش فلش میشود . یک روش با برداشتن ای سی و پروگرام کردن و روش دیگه با وصل به کامپیوتر و ریختن برنامه فلش با لودر ایا درست متوجه شدم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
سوال دوم در یک رسیور مثل ایکلاس چند برنامه باید نصب شود تا کامل کار کند.یکی که برنامه فلش هست .دیگر چه برنامه هایی ؟؟؟
درود :
دوست خوب چرا موضوع رو کش میدید مگر رسیور شما ابر کامپیوتره انواع فایل باید بخوره تا لود بشه....
خیر رسیور اگر خاموش بوده اومده برای تعمیر بحث پیچیده میشه اما اگر اوکی بود و با تزریق فایل آپدیت روی عبارت on گیر کنه و نرم افزاری آپدیت هم دریافت میکنه از طریق کابل rs لذا فقط نیاز به فایل فلش سالم داره ،
البته در مدلهای k9k9 مشاهده شده خروجی av out توسط نوسانات الکتریسیته ساکن بد سکتور میشه و خروجی av *******ی میشه و یا در کل قطع میشه و فقط خروجی hdmi فعال میمونه و با رفتن به منوی رسیور و رسیت فکتوری از طریق کنترل هر دو خروجی اوکی میشه حالا شما با کابل hd چک کنید اگر خروجی نداشت اگر ولتاژها اوکی بود فقط فایل فلش اونم با پرگریمر امکان اوکی کردن رسیوره میسر است.
سلام
دوستان کسی ولتاژهای پایه ای سی فلش دستگاه k9k9 wifi hd pvr میدونه؟من ولتاژ گرفتم پایه های 1 تا 4 صفر است پایه 5 حدود 3.28 پایه 6 صفر پایه 7 2.7 و پایه 8 حدود 3.28 این ولتازهای روی فلش درسته یا نه؟
درودسلام
دوستان کسی ولتاژهای پایه ای سی فلش دستگاه k9k9 wifi hd pvr میدونه؟من ولتاژ گرفتم پایه های 1 تا 4 صفر است پایه 5 حدود 3.28 پایه 6 صفر پایه 7 2.7 و پایه 8 حدود 3.28 این ولتازهای روی فلش درسته یا نه؟