در خواست نرم افزاری برای رسیور استارست x98

hamed2002

کاربر
2010-05-13
64
33
با سلام خدمت اساتید گرامی

با توجه به کد شدن شبکه 3 هنگام پخش فوتبال و رفتن تصویر از شما عزیزان تقاضا دارم که پچی (نرم افزاری) را برای رسیور استارست x98 usb ارائه دهید که این شبکه را باز کند

من کد دستی را وارد کرده ام اما جواب نمی دهد و حتی با ادیتور کانال علامت دلار را هم فعال کردم ولی فاییده ای نداشت

با تشکر از زحمات مدیران سایت:eek:k::eek:k:

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903

با توجه به کد شدن شبکه 3 هنگام پخش فوتبال و رفتن تصویر از شما عزیزان تقاضا دارم که پچی (نرم افزاری) را برای رسیور استارست x98 usb ارائه دهید که این شبکه را باز کند

من کد دستی را وارد کرده ام اما جواب نمی دهد و حتی با ادیتور کانال علامت دلار را هم فعال کردم ولی فاییده ای نداشت

با تشکر از زحمات مدیران سایت:eek:k::eek:k:

سلام عزیز برای باز کردن شبکه 3 بر روی رسیور شما باید با لودر انتقال بدهید و هنگام انتقال نرم افزار لودر را روی گزینه all chunk قرار دهید تا تمام محتویات نرم افزار انتقال یابد و آخر هم باید کد را به صورت دستی وارد کنی چون شبکه 3 سیستم غیر استاندارد بیس را دارد و با پج باز نمیشود موفق باشید

hamed2002

کاربر
2010-05-13
64
33
سلام

در لودر من این گزینه وجود ندارد لطف می کنید اگر لودر مورد نظر را برایم قرار دهید

amjpower

کاربر
2009-09-25
7
2
40
آقا لودر رو که نمیشه از طریق usb نصب کرد
باید کابل داشته باشیم حتما ؟؟؟ از کامپیوتر باید لودر رو نصب کنیم ؟

بعدشم من پچ مورست رو هم ریختم و کد بیس رو هم زدم اما کانال 3 توی فوتبال خارجی قفل میشه

اینو بگم که چند هفته پیش داشتم این کانالو یهو اینطور شده

amjpower

کاربر
2009-09-25
7
2
40
آقا لودر رو که نمیشه از طریق USB نصب کرد<BR>باید کابل داشته باشیم حتما ؟؟؟ از کامپیوتر باید لودر رو نصب کنیم  ؟ <BR><BR>بعدشم من پچ مورست رو هم ریختم و کد بیس رو هم زدم اما کانال 3 توی فوتبال خارجی قفل میشه<BR><BR>اینو بگم که چند هفته پیش داشتم این کانالو یهو اینطور شده

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
آقا لودر رو که نمیشه از طریق USB نصب کرد<BR>باید کابل داشته باشیم حتما ؟؟؟ از کامپیوتر باید لودر رو نصب کنیم  ؟ <BR><BR>بعدشم من پچ مورست رو هم ریختم و کد بیس رو هم زدم اما کانال 3 توی فوتبال خارجی قفل میشه<BR><BR>اینو بگم که چند هفته پیش داشتم این کانالو یهو اینطور شده[/QUOT

باید با کابل انتقال دهید

hamed2002

کاربر
2010-05-13
64
33
مشکل شبکه 3 برای من همچنان پابرجاست و با تدابیر بالا هم مشکل رفع نشده لطفا اساتید کمک کنند

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
مشکل شبکه 3 برای من همچنان پابرجاست و با تدابیر بالا هم مشکل رفع نشده لطفا اساتید کمک کنند

درود کاربر گرامی حق با شماست چند وقتی شده است که هنگام باز کردن شبکه 3 به مشکل خورده است تنها راه همان بود که گفتم باید لودر را روی گزینه all chunk قرار دهید و نرم افزار را انتقال دهید در این حالت لیست کانال ها پاک میشود در ضمن از نرم افزار اصلی استفاده کنید شبکه 3 به دلیل سیستم غیر استاندارد biss هنگام باز کردن در بعضی از رسیورها مشکل دارد

hamed2002

کاربر
2010-05-13
64
33
با سلام خدمت شما استاد گرامی
لطف می کنید اگر نرم افزار اصلی را قرار دهید و گزینه all chunk در لودر در کدام قسمت است

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام خدمت شما استاد گرامی
لطف می کنید اگر نرم افزار اصلی را قرار دهید و گزینه all chunk در لودر در کدام قسمت است
درود عزیز گفتم که این روش من قبلا باز میکردم اما الان اطلاع ندارم اما تست کنید شاید جواب داد ببینید هنگامی که روی گزینه next کلیک میکنید و دکمه پشت رسیور را میزنید یک صفحه جدید میاد که نوشته all chunk یا cas data و....که شما روی all chunk میزارید نرم افزار را از لینک زیر دریافت کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=51025

hamed2002

کاربر
2010-05-13
64
33
روش استاد عزیز alireza-sat را تست کردم ولی باز هم متاسفانه جواب نداد .دوستان اگر راه حلی دارند لطفا ارائه دهند
باز هم از alireza-sat به دلیل راهنمایی های خوبشان تشکر می کنم

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
روش استاد عزیز alireza-sat را تست کردم ولی باز هم متاسفانه جواب نداد .دوستان اگر راه حلی دارند لطفا ارائه دهند
باز هم از alireza-sat به دلیل راهنمایی های خوبشان تشکر می کنم

دوست عزیز شما اخرین ورژن که موجود در بخش میباشد رو دانلود و با استفاده از کابل و یا یو اس بی انتقال دهید بعد روی کانال 3 برید دکمه منو رو بزنید منوی کارت یا cas رو انتخاب کنید بعد گزینه cas option رو باز کنید و بعد گزینه key editor و بعد گزینه biss رو انتخاب کنید اینجا یه کادر باز میشود کد 1111113311111133 رو وارد و دکمه سبز رو بزنید تا ذخیره شود موفق باشی

hamed2002

کاربر
2010-05-13
64
33
با سلام خدمت star irsat عزیز و با تشکر از راهنماییتان
بنده کاری را که شما فرموده بودید انجام دادم ولی باز هم در هنگام پخش فوتبال مشکل رفع نشد و در همان هنگام روی منو کد دهی رفتم و دیدیم که 1111113311111133 وجود دارد و علامت دلار هم کنار irib3 بود ولی
وقتی info را زدم کانال را fta معرفی می کرد برخی از دوستان می گویند مشکل از sid شبکه است که هنگام فوتبال تغییر می کند و دستگاه را در شناسایی نوع کد دچار مشکل می کند sid در رسیور من هنگام فوتبال 003
است اگر دوستان راه حلی دارند ویا sid هنگام پخش فوتبال شبکه 3 را می دانند لطفا من را هم آگاه نماییند و از سردرگمی نجات دهند
با تشکر از اساتید سایت

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام خدمت star irsat عزیز و با تشکر از راهنماییتان
بنده کاری را که شما فرموده بودید انجام دادم ولی باز هم در هنگام پخش فوتبال مشکل رفع نشد و در همان هنگام روی منو کد دهی رفتم و دیدیم که 1111113311111133 وجود دارد و علامت دلار هم کنار irib3 بود ولی
وقتی info را زدم کانال را fta معرفی می کرد برخی از دوستان می گویند مشکل از sid شبکه است که هنگام فوتبال تغییر می کند و دستگاه را در شناسایی نوع کد دچار مشکل می کند sid در رسیور من هنگام فوتبال 003
است اگر دوستان راه حلی دارند ویا sid هنگام پخش فوتبال شبکه 3 را می دانند لطفا من را هم آگاه نماییند و از سردرگمی نجات دهند
با تشکر از اساتید سایت

درود اگر این دو راه که معرفی کردیم جواب نداد متاسفانه فعلا راهی نیست که بشود باز کرد این مشکل در جهت بدر میباشد چون از سیستم غیر استاندارد biss استفاده میکند و بر روی بعضی از رسیورها مثل اکولینک یا بعضی از مدلهای سوپرمکس باز نمیشود

بالا