راهنماي جي باكس براي افرادي كه با اين سيستم هيچ اشنائي ندارند

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,190
توضيح در مورد جي باكس.

جی باکس چیست ؟

جی باکس سیستمی می باشد که در ان هر کس کارت خود را در یک سرور به اشتراک می گذارد و در نتیجه شبکه ایی مجازی از کارتهای مختلف تشکیل می شود و در واقع شما به واسطه کارتی که به اشتراک گذاشتید به این سرور وصل هستید و می توانید از تمام کارتهای موجود در ان استفاده کنید

ایا کسی که کارت اورجینال ندارد نمی تواند از این سیستم استفاده کند؟
بله می تواند به واسطه شخصی که کارت اورجینال دارد یا صاحب سرور می باشد با دادن مبلغی به عنوان ابونمان به سرور وصل شود

ایا در هنگام مشاهده کانالها با این روش باید بطور دایم به اینترنت وصل بود؟
بله باید بطور دایم وصل باشید و بصرفه ترین راه استفاده از ADSL می باشد

ایا در هنگام استفاده از این سیستم باید کامپوتر روشن و به رسیور متصل باشد؟
بله بجز رسیور دریم باکس که دارای پورت شبکه می باشد و مستقیما به مودم وصل می شود در بقیه گیرنده ها این کار الزامی می باشد

راه اندازي جي باكس

1-اولین کار در راه اندازی جی باکس بدست اوردن ای پی می باشد.آموزش بدست آوردن IP شخصی برای استفاده از سرویس جی باکس

1.اول از همه به اینترنت وصل شوید و با رفتن به گزینه Start و بعد All Programs و بعد Accessories و بعد گزینه Command Prompt رو انتخاب کنیم

2. یک صفحه تحت DOS باز می شود و شما درون ان این نوشته رو تایپ کنید ipconfig و حالا Enter کنید

3. خوب حالا همه مشخصات از جملهIP شخصی رو به شما خواهد داد
در قسمت IP Address

2-مرحله دوم این است که ایا ای پی شما که از مرحله قبل بدست اوردید ولید هست یا اینولید طریقه فهمیدن ولید ای پی{Valid IP##
برای اینکه از جی باکس استفاده کنید باید IP ولید داشته باشیم حال سوال پیش میاد که :
من از کجا باید بفهمم که IP من Valid هست یا نه ؟؟!
بهترین کار این هست که اگر از Firewall استفاه می کنید آن را غیر فعال کنید ! سپس به این سایت بروید . این سایت خیلی اطلاعات کاملی در زمینه با IP و یا شبکه و DNS میتونه به ما بده !

http://www.dnsstuff.com/

بعد از وارد شدن به سایت قسمتPing را یافته و آی پی خود را در کادر مربوطه وارد کنید . و بعد ping کنید و منتظر جواب شوید ...
نمونه این پیغام

Variation: 35ms (+/- 11%)

Shortest Time: 296ms
Average: 320ms
Longest Time: 332ms

Done pinging ***.***.***.***!
یعنی آی پی شما در اینترنت مستقیماً قابل شناسایی هست و Valid می باشد
در این پیغام
Can not route
یعنی آی پی شما Valid نیست

در اخر هم متذکر میشم که قبل از ping کردن در صورت داشتن فایروال آن را غیر فعال کنید

3-مرحله سوم ساخت یک هاست در سایت www.dyndns.com می باشد..

4-مرحله بعد ساخت M Line و ِ D line برای قرار دادن در فایل cwshare می باشد تا با ان به سرور وصل شوید

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
توضيح در مورد جي باكس.

جی باکس چیست ؟

جی باکس سیستمی می باشد که در ان هر کس کارت خود را در یک سرور به اشتراک می گذارد و در نتیجه شبکه ایی مجازی از کارتهای مختلف تشکیل می شود و در واقع شما به واسطه کارتی که به اشتراک گذاشتید به این سرور وصل هستید و می توانید از تمام کارتهای موجود در ان استفاده کنید

ایا کسی که کارت اورجینال ندارد نمی تواند از این سیستم استفاده کند؟
بله می تواند به واسطه شخصی که کارت اورجینال دارد یا صاحب سرور می باشد با دادن مبلغی به عنوان ابونمان به سرور وصل شود

ایا در هنگام مشاهده کانالها با این روش باید بطور دایم به اینترنت وصل بود؟
بله باید بطور دایم وصل باشید و بصرفه ترین راه استفاده از adsl می باشد

ایا در هنگام استفاده از این سیستم باید کامپوتر روشن و به رسیور متصل باشد؟
بله بجز رسیور دریم باکس که دارای پورت شبکه می باشد و مستقیما به مودم وصل می شود در بقیه گیرنده ها این کار الزامی می باشد

راه اندازي جي باكس

1-اولین کار در راه اندازی جی باکس بدست اوردن ای پی می باشد.آموزش بدست آوردن ip شخصی برای استفاده از سرویس جی باکس

1.اول از همه به اینترنت وصل شوید و با رفتن به گزینه start و بعد all programs و بعد accessories و بعد گزینه command prompt رو انتخاب کنیم

2. یک صفحه تحت dos باز می شود و شما درون ان این نوشته رو تایپ کنید ipconfig و حالا enter کنید

3. خوب حالا همه مشخصات از جملهip شخصی رو به شما خواهد داد
در قسمت ip address

2-مرحله دوم این است که ایا ای پی شما که از مرحله قبل بدست اوردید ولید هست یا اینولید طریقه فهمیدن ولید ای پی{valid ip##
برای اینکه از جی باکس استفاده کنید باید ip ولید داشته باشیم حال سوال پیش میاد که :
من از کجا باید بفهمم که ip من valid هست یا نه ؟؟!
بهترین کار این هست که اگر از firewall استفاه می کنید آن را غیر فعال کنید ! سپس به این سایت بروید . این سایت خیلی اطلاعات کاملی در زمینه با ip و یا شبکه و dns میتونه به ما بده !

http://www.dnsstuff.com/

بعد از وارد شدن به سایت قسمتping را یافته و آی پی خود را در کادر مربوطه وارد کنید . و بعد ping کنید و منتظر جواب شوید ...
نمونه این پیغام

variation: 35ms (+/- 11%)

shortest time: 296ms
average: 320ms
longest time: 332ms

done pinging ***.***.***.***!
یعنی آی پی شما در اینترنت مستقیماً قابل شناسایی هست و valid می باشد
در این پیغام
can not route
یعنی آی پی شما valid نیست

در اخر هم متذکر میشم که قبل از ping کردن در صورت داشتن فایروال آن را غیر فعال کنید

3-مرحله سوم ساخت یک هاست در سایت www.dyndns.com می باشد..

4-مرحله بعد ساخت m line و ِ d line برای قرار دادن در فایل cwshare می باشد تا با ان به سرور وصل شوید
دوست عزیز خیلی ممنون ولی اطلاعات و راهنماییتان اصلا مفهوم نیست...خصوصا قسمتای آخر آن.

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
توضيح در مورد جي باكس.

بعد از وارد شدن به سایت قسمتPing را یافته و آی پی خود را در کادر مربوطه وارد کنید . و بعد ping کنید و منتظر جواب شوید ...
نمونه این پیغام

Variation: 35ms (+/- 11%)

Shortest Time: 296ms
Average: 320ms
Longest Time: 332ms

Done pinging ***.***.***.***!
یعنی آی پی شما در اینترنت مستقیماً قابل شناسایی هست و Valid می باشد
در این پیغام
Can not route
یعنی آی پی شما Valid نیست
دوتا سوال دارم یکی اینکه کادری برای ping کردن وجود نداره باید چکار کنیم دوم من mdbox تونستم راه اندازی کنم باز هم به این برنامه ها نیاز دارم ؟

بالا