راهنمایی برای نصب فن در ایکلاس

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام دوستان
یک رسیور هایویژن 9090 هست که ایسی پردازنده اون بعد از نیم ساعت کار و گرمای زیاد هنگ کرده و یا ریستارت میشه من میخوام براش یک فنک خنک کننده نصب کنم لطفا دوستان برای برق فن و طریقه نصب راهنمایی کنند تا در مواقعی که رسیور در حالت استندبای است فن هم خاموش باشه
منتظر راهنمایی دوستان هستم ممنون

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //البته میتونید یک هیدسینگ بزرگ روی سی پی یو استفاده کنیدخیلی هم بهتر جواب میده ولی اگر میخواهید فن نصب کنید میتوانید از پایه های lm317ولتاز بگیرید که با خاموش کردن دستگاه فن هم خاموش میشه

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
با درود //البته میتونید یک هیدسینگ بزرگ روی سی پی یو استفاده کنیدخیلی هم بهتر جواب میده ولی اگر میخواهید فن نصب کنید میتوانید از پایه های lm317ولتاز بگیرید که با خاموش کردن دستگاه فن هم خاموش میشه

درود:
ضمن تشکر از راهنمایی شما همکار گرامی به نکته خوبی اشاره کرده اید lm317 بهترین گزینه هست لاکن 2 عدد از پایه های lm همینطور که میدانید ولتاژ نا ثابتی دارند و همینطور ولتاژ بالایی دارند که خنک کننده های مورد نظر ما
9 ولتی هستند با آمپر پایین میمونه پایه سومی که معمولاً این نوع رسیورها به طرف پانل میفته و ولتاژ اون تقریباً ثابت و از 21 ولت هم تجاوز میکنه بهترین راه حل به نظر بنده (یک مقاویت 10 تا 22 اهمی در بین فن و lm البته از نوع مقاومتهای آجری بهترین گزینه و ضروری است تا عمر ماندگاری فن بالا رود) نظر دیگر دوستان وافر است شاد باشید.

آخرین ویرایش:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام و ضمن تشکر از شما دوستان برای راهنمایی خدمت دوست عزیز عرض کنم پایه سوم lm که شما فرمودید همیشه دارای ولتاژ بالای 20 ولت است و با خاموش کردن کنترل هم این پایه ولتاژ داشته و فن یکسره کار میکنه و با استفاده از پایه خروجی این ایسی هم چون در دو حالت عمودی و افقی ولتاژ بین 14 و 19 ولت متغیر است و در صورت گرفتن از اون باعٍ افزایش حرارت ایسی میشود مگر یک تحریک برای راه اندازی ترانزیستور دیگر برای کنترل فن بگیریم که در این صورت مشکلی پیش نیاد حال سوال اینجاست از چه ترانزیستوری و ارایش پایه ها برام سوال است دوستان در این مورد لطفا راهنمایی کنید ممنونم

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //شما میتونید ولتاز تحریک را از lmبگیرید و به یک ترانزیستور منفی اعمال کنید و از ترانزیستور ولتاز را بگیرید که ترانزیستور بصورت سویچ عمل کنه و بسته به اینکه چه ولتازی در کللکتور میخواهید داشته باشید مثلا 12 ولت یک زینر 12 بین بیس و منفی قرار دهید/البته نیاز به ترانزیستور خیلی قدرتمندی هم ندارید چون فن جریان زیادی نمیکشه در حد 0/07

آخرین ویرایش:
بالا