رفتن به حالت چراغ قرمز ایکلاس9696 بعد از پروگرام ایسی

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور ایکلاس 9696 چینی که ایسی دریم ندارد در حالت چرخش اعداد پنل جلو بود که معمولا با ابگرید کردن حل میشوند اما با دادن پچ خطا میگرفت و خطاش در ارور در مدل ایدی بود من با ایدی 126 و 129 هم پچ دادم اما قبول نکرد ایسی فلش رو پروگرام کردم اما الان در حالت چراغ قرمز مونده و بالا نمیاد من برنامه خودش رو بکاب نگرفتم و از فایل فلش موجود در بخش استفاده کردم چند مدل فایل فلش در بخش رو هم زدم اما هنوز در حالت چراغ قرمز است
در ضمن ایسی فلش اون با بقیه شمارش فرق میکنه و شمارش s25fl016a(so8 است لطفا راهنمایی کنید برای فایل فلش که به این مدل بخوره ممنونم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
یک رسیور ایکلاس 9696 چینی که ایسی دریم ندارد در حالت چرخش اعداد پنل جلو بود که معمولا با ابگرید کردن حل میشوند اما با دادن پچ خطا میگرفت و خطاش در ارور در مدل ایدی بود من با ایدی 126 و 129 هم پچ دادم اما قبول نکرد ایسی فلش رو پروگرام کردم اما الان در حالت چراغ قرمز مونده و بالا نمیاد من برنامه خودش رو بکاب نگرفتم و از فایل فلش موجود در بخش استفاده کردم چند مدل فایل فلش در بخش رو هم زدم اما هنوز در حالت چراغ قرمز است
در ضمن ایسی فلش اون با بقیه شمارش فرق میکنه و شمارش s25fl016a(so8 است لطفا راهنمایی کنید برای فایل فلش که به این مدل بخوره ممنونم

دوست عزیز ممکن هنگام بیرون آوردن فلش به علت هیت زیاد جنب پردازنده قطعی ایجاد شده باشد پیشنهاد می کنم پردازنده و مقاومت های اطراف لحیم کشی کنید شاید هم مقاومتی از برد جدا و پریده باشد در کل سخت افزار این مدلها بسیار کیفیت پایینی دارد و باید با احتیاط عمل کرد

آخرین ویرایش:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
شماره آی سی ایرادی نداره شما با یک فایل دیگه تست کن تغذیه رو هم تست کنید سی پی یو و رم رو هیتر بگیرید

سلام دوست عزیز تغذیه رو هم تعویض کردم و ایسی رم و سی پی یو هم مشکلی ندارند و تنها در فلش کردن ایسی فلش این مورد پیش اومد و با تمام فایلهای فلش موجود در انجمن هم تست کردم اما حل نشد

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39

سلام دوست عزیز الان دستگاه بالا نمیاد که بخوام به اون پچ بزنم و در حالت چراغ قرمز مانده
دوست عزیز من گفتم فلاش - فلاش با پروگرام کردن دستگاه فرق میکند باید آی سی فلاش را از مدار جدا کنی و با پروگرامر برنامه ریزی کنی . همان برنامه فلاش که در بالا قرار دادم و دوباره آی سی فلاش را روی برد لحیم کنی تا دستگاه بالا بیاید

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
دوست عزیز من گفتم فلاش - فلاش با پروگرام کردن دستگاه فرق میکند باید آی سی فلاش را از مدار جدا کنی و با پروگرامر برنامه ریزی کنی . همان برنامه فلاش که در بالا قرار دادم و دوباره آی سی فلاش را روی برد لحیم کنی تا دستگاه بالا بیاید

با سلام تشکر از شما بابت فایلتون
من هم فرق فلش و ابگرید رو میدونم اما تو فایلی که بالا گذاشته بودید در متن فایل پچ نوشته بود و فکر کردم پچ ابگرید است و حالا که شما فرمودید فایل فلش است من با اون فایل فلش میزنم
باز هم از فایلتون ممنونم

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
این فلاش با برنامه پروگرام 11160 میباشد و برای دستگاههایی که آی سی دریم ندارند و چینی هستند و نمیشود پروگرام کرد استفاده میگردد - چون این دستگاهها بعد از پروگرام خود به خود کانال عوض میکند و یا سیگنال کم و زیاد میشود . که باید فلاش کرد و برنامه کارخانه را ریخت اما چون برای شبکه 3 که روی شبکه های استانی برای بازیها قفل میگردد اکثر دوستان از این برنامه استفاده میکنند یعنی بعد از فلش دستگاه برنامه شما به 11160 تغییر میکند و دیگر نیاز به پروگرام دستگاه نیست . شما ابتدا ولت 3.3 را روی پایه آی سی فلش ببینید موجود است یا نه و اگر ولتاژ بود بعد آن را فلش کنید

بالا