رفع اشکالات نرم افزاری رسیور استارست مدل 2000HD Ace به همراه نرم افزارهای موردنیاز ازجمله ریکاوری

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
یه نکته بسیار مهم:
دوستانی که
سری جدید
رسیورهای 2000hd ace دارند، به هیچ وجه
نرم افزار 1.10
را به رسیور انتقال ندهند چراکه باعث از کار افتادن رسیور میشود و تنها راه بازگرداندن رسیور جیتگ یا فلش کردن با پروگرمر میباشد.
نرم افزار 1.10 فقط برروی سری قدیم قابل نصب واستفاده میباشد.
مشخصات سری جدید:
رسیورهایی که ورژن نرم افزار کارخانه شون (موقع اولین استفاده بدون
اپگرید) 1.18
و یا بالاتر باشد.
رسیورهایی که روی
کارتنشون عبارت HD Experience
نوشته شده است.
--------------------
بعضی مشکلات استارست
2000HD Ase
1- هنگ روی بعضی کانالها و در پی ان از کار افتادن ریموت کنترل وکلیدهای روی رسیور:

علت: اپگرید با برنامه های غیر
رسمی بخصوص 1.39 و ...
این اشکال بیشتر در سری جدید مشاهده شده و راه حل رفع مشکل:

A: گاهی با جداکردن کابل انتن از رسیور و روشن کردن وتغییر کانال وسپس وصل مجدد کابل، مشکل بطورموقت برطرف میشود

B: راه حل همیشگی: انتقال نرم افزار کارخانه ای ورژن 1.30 به رسیور با لودر وکابل نال مودم از طریق پورت
سریال ( RS232 ) کامپیوتر،
سپس بازگرداندن تنظیمات کارخانه و دراخر انتقال یه نرم افزارمطمئن و رسمی مثلا ورژن 1.32

2- ناپدید شدن منیو در حالیکه دستگاه و کلیدها کارمیکنه :

علت: اپگرید با ورژن 1.35 و(شاید ورژنهای دیگه) که بیشتر در سری جدید این مشکل دیده شده

راه حل:
A: منیو دیده نمیشه
ولی کلیدها و پورت USB پشت دستگاه کارمیکنه
پس کافیه یه فلش خالی که فقط فایل کارخانه ورژن 1.30 را داراست ازطریق یواس بی پشت به رسیور وصل کنید ودکمه usb روی کنترل رابزنید و با نگاه کردن به نوشته های نمایشگر پنل جلو رسیور و بازدن کلیدهای جهت نما و ok کردن پیاپی با سعی وخطا باعث فعال شدن اپگرید رسیور شوید،بعد از انتقال نرم افزار و ریست شدن منیو نمایان میشه و ادامه کار(ریست فکتوری
و نصب نرم افزار سالم مثلا 1.32 )

B:اگه حوصله وررفتن با کلیدها و بازی شانسی ندارید پس از این روش استفاده کنید: انتقال نرم افزار کارخانه 1.30 بوسیله لودر و کابل وبکمک کامپیوتر،سپس بازگرداندن تنظیمات کارخانه و در اخر نصب یه نزم افزار
رسمی و کم اشتباه مثل 1.32
3- رسیور دیگه نرم افزار رسمی استارست را قبول نمیکنه،نه ازطریق یو اس بی و نه از طریق کابل

علت: اپگرید شدن رسیور با بعضی نرم افزارهای غیر رسمی بخصوص بعد از اپدیت شدن با نرم افزار مخصوص استارمکس که از نشونه هاش نمایش نام استارمکس بعد اپگرید میباشد

راه حل:ابتدا فایل ریکاوری را دانلود و از حالت فشرده خارج کرده سپس انرا بوسیله لودر و کابل به رسیور انتقال بدید،سپس ریست فکتوری، بعد نرم افزار کارخانه 1.30 با کابل ولودر انتقال داده و مجدا بازگرداندن تنظیمات کارخانه و دراخر اپگرید با یه نرم افزار رسمی و کم اشتباه مثل 1.32

----------------
یاداوری: همیشه بعد از اپگرید اولین کاری که باید بکنید بازگرداندن تنظیمات کارخانه میباشد،سپس اعمال تنظیمات رسیور ،شبکه و... در اخر انتقال تنظیمات سی سی کم و شیرینگ های دیگه و ریختن سافت کم.
درصورتی که مشکل رسیور شما بطرق معمول برطرف نشد بعنوان اخرین راه حل باید جیتگ کرد و یا بکمک پروگرمر انرا فلش نمود.

فایلهای لازم:

لــــــــــودر

نـــــرم افــــــزار ريكاوري

ورژن كارخانه 1.30

ورژن 1.32

تشکر از کامی

همه فایل ها در بخش موجود است

sina miami

کاربر
2014-01-23
6
20
با سلام دستگاه من ای پی ادرس نمیگیره ورژن عوض کردم با کابل اینترنت گرفتم با فلش وایرلس امتحان کردم خاموش روش کردم هر کاری که از دستم میاد انجام دادم قبلن اینجوری میشد دو سه مرتبه که خاموش روشن میکردی درست میشد ولی الان دیگه اصلا جواب نمیده خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

yazdan60

کاربر
2014-01-02
2
9
با سلام
من رسیورم استار ست 2000 ace هست ولی هز چی فرکانس های شبکه سه بعدی رو سرچ می کنم هیچ شبکه سه بعدی نمیاره ، مشکل از کجاست ، خواهشن اگه کسی میتونه کمکم کنه
با تشکر از همه

henra

کاربر
2014-02-01
1
3
با سلام.من یه starsat 2000 hyper دارم تنها مشکل اینه که کانال های fav شده را نمیشه جابجا کرد و به صورت دلخواه مرتب کرد.ایا راه حلی هست؟؟

yazdan60

کاربر
2014-01-02
2
9
11662.12130.12207.11411.11013.11785.12207.12418هیچکدوم از این فرکانس ها رو نمیاره
اصلا آیا این رسیور(استار ست 2000ace ) شبکه های سه بعدی رو می گیره یا نه . خواهشن کامل توضیح بیدن
با تشکر از همه

آخرین ویرایش:

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
11662.12130.12207.11411.11013.11785.12207.12418هیچکدوم از این فرکانس ها رو نمیاره
اصلا آیا این رسیور(استار ست 2000ace ) شبکه های سه بعدی رو می گیره یا نه . خواهشن کامل توضیح بیدن
با تشکر از همه

سلام دوست عزیز احتمال زیاد منطقه شما نویز دارد
این رسیور قابلیت نشان دادن شبکه های 3d را دارد
مشکل از طرف دیش یا نرم افزار رسیور هست

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40

reza bigdeli

کاربر
2007-09-16
17
42
سلام . لطفا راهنمایی کنید. دانگل وای فای بند انگشتی رسیور استارست فابریک رسیور استارست 2000ace را گم کردم. چند دانگل وای فای آنتن دار و بی آنتن روش امتحان کردم شناسایی نمیشه و دستگاه اونا را نمیخونه. چکار کنم؟؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام . لطفا راهنمایی کنید. دانگل وای فای بند انگشتی رسیور استارست فابریک رسیور استارست 2000ace را گم کردم. چند دانگل وای فای آنتن دار و بی آنتن روش امتحان کردم شناسایی نمیشه و دستگاه اونا را نمیخونه. چکار کنم؟؟
درود
ار وایفاهای برندای دیگر مدیااستار استار مکس استفاده نمایید.

reza bigdeli

کاربر
2007-09-16
17
42
با تشکر ولی دانگل فابریکش گیر نمیاد مال بقیه برندها هم نمی شناسه. دنبال راه حل نرم افزار هستم‌..

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
با تشکر ولی دانگل فابریکش گیر نمیاد مال بقیه برندها هم نمی شناسه. دنبال راه حل نرم افزار هستم‌..

درود :

همه برندها یک مکانیزم هسند و هر دانگل که بگی باید رسیور اونو بخونه مگر اینکه روتر شما مخفی باشه که در مواقعی دیده شده رسیور نمیشناسه و یا مشکل سخت افزاری داشته باشه میاونی برای اطمینان از سالم بودن سخت افزاریش یک کولدیسک یا همان یو اس بی داخل پورت قرار بدید ببینید میخونه سعی کنید 3 گیگ یا بیشتر فضای اون رو هم اشغال کرده باشد تا از نظر سخت افزارسی مطمئن باشیم که سالمه یا نه و یا نرم افزاریشو چک کنید ببنید و آیا اگر یو اس بی در دست رس ندارید درگاه یو اس بی رو چک کنید ببینید افت ولتاژ نداره اگر براتون ممکنه رسیور رو به آخرین آپدیت بروزرسانی کنید و فراموش نشه رسیتفکتوری رو.

reza bigdeli

کاربر
2007-09-16
17
42
با سپاس کارهایی که فرمودی چک کردم رسیور فلاش معمولی را میخونه ولی دانگل وای فای را نخواند. اگر نرم افزار خاصی مد نظر هست معرفی کنید. لا تشکر

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
با سپاس کارهایی که فرمودی چک کردم رسیور فلاش معمولی را میخونه ولی دانگل وای فای را نخواند. اگر نرم افزار خاصی مد نظر هست معرفی کنید. لا تشکر

با درود

خیر نرم افزار خاصی نیست آخرین آپدیت رو بریزید اگر جواب نداد رسیور رو فلش کنید البته طبق معمول قبل از فلش کردن رسیور دامپ فلش بگیرید تا بعداً با مشکل احتمالی برخورد نکنید موفق باشید.

reza bigdeli

کاربر
2007-09-16
17
42
با تشکر از حسن همکاریتان اگر مقدور هست لینک آموزش کامل فلش کردن استارست 2000ace را بزارید .

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
با تشکر از حسن همکاریتان اگر مقدور هست لینک آموزش کامل فلش کردن استارست 2000ace را بزارید .

درودی دیگر :

آموزش خاصی نیست منظور ما فلش کردن با باکس پرگریمر هست نه جیتک بود اما شما روی این لینک کلیک کنید توی اون تاپیک راهکارهایی گفته و نرم افزارهای مورد نیاز همینطور قرار داده شده میتونه کار شما رو راه بندازه.

http://forum.irantk2.com/showthread.php?t=65198

بالا