رفع مشکل خرابي آي سي Dream در رسيورهاي هايويژن و آيکلاس !

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

تا به حال حتما براي شما پيش اومده که رسيوري با اين برند اومده باشه که مشکل دريم داشته ، مشکلاتي هم که پيش مياد تعويض کانال يا خطاي خراب بودن چيپ امنيتي هست ، بعضي هاشون با نرم افزار خوب ميشن اما براي بعضي از اين نمونه ها فقط تعويض چاره کار هست . حالا به نظر شما راهي هست که بشه اين آي سي هاي خراب رو احيا کرد ؟

حتما هست ؟

من دو هفته به کاربران وقت ميدم ببينم چه روش هايي براي احياي اين آي سي ها مي دونند .

اين رو هم مطمئنم که خيلي ها ميدونند چطوري مشکل اين آي سي ها حل ميشه ولي خوب به دلايلي تا به حال عنوان نکردند .

پس دو هفته صبر مي کنيم .........

2007-06-19
1,872
19,347

سلام

آره دو سال بعد !

راستش ميخواستم آموزش اينکار رو قرار بدم ، ديدم هيچ کس نظري نداد ، فقط شما بعد از دو سال نوشتي " دو سال بعد " من هم بعد از دو سال اين تاپيک رو ديدم و حالا از ايجاد کردنش پشيمون شدم .

اما اگر آي سي دستکاري نشده داري و تعدادشون زياد هست مثلا بالاي بيست عدد براي من ارسال کن ، من درستشون مي کنم نصف آي سي ها رو براي خودم بر ميدارم ! دوست داشتي پيام بگذار ...........

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
سلام

تا به حال حتما براي شما پيش اومده که رسيوري با اين برند اومده باشه که مشکل دريم داشته ، مشکلاتي هم که پيش مياد تعويض کانال يا خطاي خراب بودن چيپ امنيتي هست ، بعضي هاشون با نرم افزار خوب ميشن اما براي بعضي از اين نمونه ها فقط تعويض چاره کار هست . حالا به نظر شما راهي هست که بشه اين آي سي هاي خراب رو احيا کرد ؟

حتما هست ؟

من دو هفته به کاربران وقت ميدم ببينم چه روش هايي براي احياي اين آي سي ها مي دونند .

اين رو هم مطمئنم که خيلي ها ميدونند چطوري مشکل اين آي سي ها حل ميشه ولي خوب به دلايلي تا به حال عنوان نکردند .

پس دو هفته صبر مي کنيم .........
با سلام
ساده ترین روش برای حل این مشکل باز کردن ای سی دریم خراب از روی برد و نصب کردن ان بر روی ای سی دریم برد سالم است و سپس برد سالم را به مدت 5 دقیقه روشن کنید فقط دقت کنید شماره دریم یکی باشد در غیر اینصورت خراب خواهد شد.
موفق باشید.

se7en-ehsan

کاربر
2009-07-04
35
94
38
سلام

آره دو سال بعد !

راستش ميخواستم آموزش اينکار رو قرار بدم ، ديدم هيچ کس نظري نداد ، فقط شما بعد از دو سال نوشتي " دو سال بعد " من هم بعد از دو سال اين تاپيک رو ديدم و حالا از ايجاد کردنش پشيمون شدم .

اما اگر آي سي دستکاري نشده داري و تعدادشون زياد هست مثلا بالاي بيست عدد براي من ارسال کن ، من درستشون مي کنم نصف آي سي ها رو براي خودم بر ميدارم ! دوست داشتي پيام بگذار ...........

دوست من بنده خدمت شما ارادت دارم.و محض شوخی اینو نوشتم.اگه باعث دلخوری شما شد معذرت میخوام از شما.با تشکر

Ebrahim2008

کاربر
2008-06-23
64
123
نرم افزار ریکاوری برای حل مشکل ای سی دریم

همکاران عزیز اگر کسی اموزش ریکاوری ای سیهای دریم رسیورهای ای کلاس را بلده لطفا" در سایت قرار دهید چون این ای سی ها اگر دستکاری نشده باشند و دستگاه نرم افزار نخورده باشد با ریکاوری درست می شود .

بالا