روشن نشدن استار ست مذل190 بعد از اشتباه زدن کانکتور تغذیه

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام یک رسیور استار ست 190 برای تعمیر اوردن که مشکل تغذیه داشت که بعد از رفع عیب در تغزیه و درست بودن ولتها اول موقع تست کردن دستگاه روشن شد برد تغذیه رو سر جای خودش بیچ کردم و دوباره که خواستم کانکتور رو جا بزنم اشتباه شدم و کانکتور برعکس جارفت یعنی بجای 3.3 ولت 28 ولت خورد سریع برق رو قطع کردم و بعد که کانکتور رو درست جا زدم فقط 8 روشن میشه لطفا کمک کنید که کجا ممکنه اسیب دیده باشه متشکر

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام

دوست عزیز احتمال خالی شدن فلاش هست

اول ببین با کامپیوتر برنامه قبول میکنه ؟؟؟؟

اگه از ولتاز ها تغذیه مطمین هستید در مرحله اول باید فلاش بزنی

البته اگه با گذاشتن روی tv صفحه سیاه در بیاد باید فلاش بزنی

یا حق

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
سلام یک رسیور استار ست 190 برای تعمیر اوردن که مشکل تغذیه داشت که بعد از رفع عیب در تغزیه و درست بودن ولتها اول موقع تست کردن دستگاه روشن شد برد تغذیه رو سر جای خودش بیچ کردم و دوباره که خواستم کانکتور رو جا بزنم اشتباه شدم و کانکتور برعکس جارفت یعنی بجای 3.3 ولت 28 ولت خورد سریع برق رو قطع کردم و بعد که کانکتور رو درست جا زدم فقط 8 روشن میشه لطفا کمک کنید که کجا ممکنه اسیب دیده باشه متشکر

سلام
با توجه به اقا اسد که گفتن انجام بده اگه نشد این مشکل 4تا خط شدن از سی پی یو پریده

amireshgi2003

کاربر
2008-11-03
47
373

با سلام دوست عزیز ولتاژ رم و ولتاژ پردازنده دستگاه با 3.3 ولت است اگه به جای 3.3 ولتاز بالایی غیر از این بیاد احتما سوختن صد در صد آیسی رم آیسی فلش و پردازنده است که بایستی اول رم دوم آیسی فلش تعویض گردد اگر با اینها نتیجه ای نگرفتی سی پیو هم سوخته

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
طبق گفته دوست عزیزمان سی پی یو فلاش و آی سی رم را چک کنید - اگر ولتاژ بالا حتی لحظه ای به آی سی های مورد نظر رسیده باشد سوختن آنها حتمی است . حرارت سی پی یو و آی سی رم و فلاش را چک کنید . در مسیر 3.3 ولت قطعات اس ام دی را چک کنید .کاری به تصویر پنل جلو نداشته باشید و بر روی تلویزیون ببینید بعد از روشن کردن دستگاه تصویر تلویزیون سیاه میشود یا تغییری نمیکند .

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام مجدد دوستان ایسی فلش رو از یک دستگاه سالم در اوردم تاثیری نداشت ولتاز ها همه درستن و روی رم وسی بی یو وایسی فلش 3.3 هست یک ایسی شبیه فت که u5 هست رو ازاد میکنم تمام ال ای دی روشن میشن هیچ یک از این قطعات گرم و یا داغ نمیشن و خروجی تصویر هم سیاه نمیشه با تشکر

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام مجدد دوستان ایسی فلش رو از یک دستگاه سالم در اوردم تاثیری نداشت ولتاز ها همه درستن و روی رم وسی بی یو وایسی فلش 3.3 هست یک ایسی شبیه فت که u5 هست رو ازاد میکنم تمام ال ای دی روشن میشن هیچ یک از این قطعات گرم و یا داغ نمیشن و خروجی تصویر هم سیاه نمیشه با تشکر

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
درود

ای سی اسیلاتور رو هم تعویض کنید اگه ایسی رو پیدا نکردید میتونید از یه اسیلاتور کریستال 27000 استفاده کنید البته باید کرستال و دو عدد خازن اس ام دی رو حذف کنید

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام دوستان تمام کارها رو انجام دادم ایسی فلش سالم و رم سالم از رو دستگاه سالم برداشتم ای سی u 4 رو عوض کردم درست نشد و فکر نکنم درست شدنی باشه خوذ سی پی یو باید مرخص شده باشه نظر اساتید چی هست با تشکر

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
سلام دوست عزیز 100در100 سی پی یو مرخص شده
چند سال پیش در تغذیه ای بجای 3.3 ولت برق 5 ولت وصل کردم برای یک لحظه به برق وصل کردم و سی پی یو خراب شد با 5ولت فقط سی پی یو خراب شده بود و تعویض کردم راه افتاد
در دستگاه شما به28 وصل شده فکر کنم سی پی یو و رم و فلش و تیونر که از 3.3 تغذیه میشوند خراب شده باشد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوست عزیز 100در100 سی پی یو مرخص شده
چند سال پیش در تغذیه ای بجای 3.3 ولت برق 5 ولت وصل کردم برای یک لحظه به برق وصل کردم و سی پی یو خراب شد با 5ولت فقط سی پی یو خراب شده بود و تعویض کردم راه افتاد
در دستگاه شما به28 وصل شده فکر کنم سی پی یو و رم و فلش و تیونر که از 3.3 تغذیه میشوند خراب شده باشد
درود
با سپاس از مدیریت کل تنها راهی که شما می توانید از سرگردانی نجات پیدا کنی این هست که کابل جیتگ این مدل ونرم افزار مربوطه را داشته باشی وبا اتصال کابل وشروع جیتگ دستگاه ببینید پردازنده شناخته میشود جیتگ انجام میشود یاخیر؟

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
سلام دوستان تمام کارها رو انجام دادم ایسی فلش سالم و رم سالم از رو دستگاه سالم برداشتم ای سی u 4 رو عوض کردم درست نشد و فکر نکنم درست شدنی باشه خوذ سی پی یو باید مرخص شده باشه نظر اساتید چی هست با تشکر

سلام
اگه برات میصرفه سی پی یو عوض کن.

ali8361

کاربر
2008-05-29
9
9
با نظر دوستمون شهرام موافقم اگر با جیتگ آی سی س پی یو شناخته نشد پس حتما خراب است.باید قید دستگاه را بزنی

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام خدمت دوستان این دستگاه رو دادم سی پی یو رو عوض کردن درست شد البته یادم رفته بود نتیجه رو بگم با تشکر

بالا