روشن نشدن رسیور استارایکس 98 پلاس و ماندن روی چراغ قرمز بصورت خیلی کم نور

faraday

کاربر
2020-08-13
10
19
با درود خدمت اساتید گرامی
یک رسیور استارایکس 98 پلاس برای تعمیر به دستم رسید که وقتی به برق میزنم روشن و بوت نمیشد. فقط چراغ قرمز پنل اونم خیلی کم نور روشن میشه.
کارها و تست های انجام شده به ترتیب:
1.پاور را کامل چک کردم.ولتاژ های 5و20و15 برقرار هستند.خازنها رو با خازن متر دقیق چک کردم.سلامت هستند و نشتی ندارند. با این حال خازن خروجی 1000میکرو 10 ولت رو با نو جایگزین کردم . اما مشکل همچنان برقرار بود . دو عدد خازن خروجی 100 میکرو 25 و یک عدد خازن 100 میکرو 35 ولت هم با خازن متر چک کردم .سالم بودندو تغییر ظرفیت نداده بودند. با این حال اونها رو هم عوض کردم. باز مشکل برقرار بود.
2.ولتاژهای خروجی پاور هنگامی که به مین وصل هستند رو هم چک کردم. برقرار هستند و افت ولتاژ ندارند. که نشون میده مین جریان نامتعارف نمیکشه. هنگام روشن بودن دستگاه سی پی یو هم گرمای متعارفی داره.
ولتاژ آی سی فلش رو هم چک کردم . 3.3 ولت برقراره. رگلاتور 3 پایه ظاهرا سالمه. پایه دست راست 3.3 پایه وسط 1.8 و پایه دست چپ 0.5 ولت رو نشون میده که ظاهرا همه درست هستند.
دو عدد رگلاتور اس ام دی 5 پایه و شش پایه روی مین موجوده که از سلامت اونها مطمئن نبودم. برای همین از سلف های کنارشان ولتاژ گیری کردم.سلف کنار رگلاتور 5 پایه اس ام دی ولتاژ 3.3 و سلف کنار رگلاتور 6 پایه اس ام دی هم ولتاژ 1.1 دارد.
(همه ولتاژ گیری ها نسبت به خط منفی پاور انجام شده)
3.دو فایل فلشی که از همین سایت برای همین مدل موجود بود پیدا کردم و دانلود کردم . آی سی فلش رو با هر دوفایل فلش کردم باز درست نشد.
4. مین برد را با شستشو دهنده مناسب شستشو دادم. بعد پایه های سی پی یو را به خمیر فلاکس درجه یک آغشته کردم و با حرارت و تایم مناسب هیتر کشی کردم.که اگر لحیم سردی وجود دارد برطرف بشود. اما باز همان مشکل وجود داشت.

5. این مورد جالبه : با خودم گفتم شاید دو فایل فلشی که از سایت دانلود کردم سالم نباشند.
در نهایت به ذهنم رسید که آی سی فلش رو با فایل فلش رسیور استار ایکس 98 معمولی که قبلا تعمیر کرده بودم و از فلشش بکاپ گرفته بودم فلش کنم ببینم چی میشه. این کار رو کردم. و به ذهنم رسید که خروجی تصویر رو هم چک کنم. کابل تصویر اچ دی ام آی خروجی دستگاه رو به تی وی وصل کردم و دستگاه رو روشن کردم. دیدم همچنان چراغ قرمز خیلی کم نور روشن میشه.اما بعد از حدود 30 ثانیه تصویر لوگوی استار ایکس روی صفحه تی وی نمایان شد .و ارور
wrong SW Version هم نمایان شد. که طبیعی بود. با خودم گفتم شاید دستگاه درست شده. بنابراین دوباره دو عدد فایل فلش های دانلود شده از همین سایت رو روی آی سی تزریق کردم.و دستگاه رو روشن کردم. اما همان ایراد بود . و البته خروجی تصویر هیچ چیزی نمایان نمیشه و تصویر سیاهه. باز هم با همان فایل فلش رسیور استارایکس 98 معمولی فلش کردم و دیدم باز بعد از 30 ثانیه لوگوی استارایکس میاد و پیام خطای نرم افزار میاد. اما با دو فایل فلشی که از سایت گیر آوردم هیچ گونه علائم حیاتی ظاهر نمیشه. ضمنا برای آزمایش یک بار هم کابل پنل رو جدا کردم و بدون پنل دستگاه رو چک کردم. شرایط دقیقا همون جور بود.
این تست های مورد شماره 5 تا حدی من رو
مطمئن کرد که اگر دستگاه مشکل سی پی یو یا مشکل ولتاژ داشت نباید با برنامه رسیور دیگر تصویر میداد .
با این حال من تمامی موارد و تست هایی که انجام دادم رو سعی کردم کامل بنویسم که راهنمایی کامل کرده باشم که اساتید عزیز رو در جریان بگذارم که موارد چک شده رو زحمت نکشند بنویسند. به نظر همکاران گرامی احتمال هست که از شانس هر دو فایل فلشی که از سایت دانلود کردم خراب باشند؟ چون فکر میکنم یکی از آن دو فایلی که پیدا کردم اصلا فایل فلش نیست و فایل آپدیت هست که اشتباها به عنوان فایل فلش آپلود شده.
ببخشید اگر طولانی شد . مطمئنم توضیحات کامل نوشتن در یک پست بهتر از چندین پست و سوال جواب بی مورد است و مطمئنا توضیحات تکمبل به درد دوستان دیگر هم میخورد. به هر حال پیشاپیش ممنونم از همکاران عزیزی که پاسخ و راهنمایی میدهند
بی صبرانه منتظر راهنمایی ها و دستورالعمل های شما هستم..
با سپاس

پیوست‌ها

• 125.7 کیلوبایت بازدیدها: 28
  • 61 کیلوبایت بازدیدها: 29
بالا