روشن نشدن کامپکت

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
کامپکت بعدازریختن برنامه خاموش شد فلش پرگرام شد روشن شددوباره همان برنامه را انتقال دادم بازخاموش شد دوباره فلش شد روشن شد اومدم ببینم بوت لودرش چنده ازپشت خاموش کردم دوباره که روشن کردم بازخاموش ماند دوباره با فایل فلش دیگری فلش کردم روشن شد دوباره امدم ازپشت خاموش وروشن کردم دوباره خاموش ماند تغذیه وهمه ولتاژهای دی سی تو دیسی درست هستند دستگاه نو میباشد درضمن فلش راازروی یه دستگاه دیگر دراوردم وروی دستگاه زدم بالا امد ومشکلی ندارد اون فلش را که دراوردم روی دستگاه جدید زدم باز داستان ادامه دارد به نظردوستان واساتید مشکل چیه شماره ایسیw25q32(so8
)

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
دوستان نظری ندارند احتمال دارد فلش اسیب دیده باشد

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
از یک آی سی فلاش نو یا دست دوم و مطمعن استفاده کنید.
عیب مشابه داشته ام که فقط با تعویض آی سی فلاش مشکل رفع شده با اینکه پروگرامر آی سی فلش را سالم تشخیص میداد فقط موقعی که هویه را روی پایه های آی سی میگذاشتم و یا یا فندک آی سی را گرم میکردم و آی سی داغ میشد دستگاه استارت میکرد

آخرین ویرایش:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //راهنمايي جناب حيدري را بكار گيريد ./در يك مورد هم من داشتم كه بعد از چند بار كه ايسي را پروگرام كردم دستگاه روشن نميشد بعدا كه دقت كردم متوجه شدم در حين هيت گرفتن روي ايسي مقاومت اس ام دي از جاش خارج شده /شما هم اين مورد را چك كنيد

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با درود //راهنمايي جناب حيدري را بكار گيريد ./در يك مورد هم من داشتم كه بعد از چند بار كه ايسي را پروگرام كردم دستگاه روشن نميشد بعدا كه دقت كردم متوجه شدم در حين هيت گرفتن روي ايسي مقاومت اس ام دي از جاش خارج شده /شما هم اين مورد را چك كنيد

درود
انفاقا خازن بغلش درامده بود که متوجه شدم وسرجایش گذاشتم به احتمال زیاد ایسی فلش طبق گفته استاد حیدری خراب میباشد متاسفانه فعلا ایسی فلش ایکلاس ندارم تست کنم ممنون ازمهندس حیدری وجنابعالی

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
طبق گفته مهندس حیدری فلاش خراب شده بود که بازبا تعویض ان مشکل حل شدمشکل ازاینجا شروع شد که بوت لودردستگاه 1.5 بود ونرمافزاری که انتقال دادم 1.6 بود که با فایل فلش جدید همه مشکلات حل شد حالا یک سوال دارم انهایی که بوت لودرشان کمترمیباشد مگرنباید با نرمافزارجدید بوت لودرشان هم ارتقا پیدا کنه اگرنه چکارباید کرد که بوت لودردرست شود ممنون

بالا