رونمایی سریع ترین خودروی برند مینی

2009-05-15
0
28,977
Shell_default%5CSite_Logo.jpg
[FONT=&quot]گروه بین الملل: مینی اعلام کرد که درصدد است خودروهای پیس من و [/FONT][FONT=&quot]JCWGP[/FONT][FONT=&quot] را اواخر ماه جاری و در نمایشگاه اتومبیل لس آنجلس رونمایی کند.
[/FONT]
ShowImage.aspx.jpg
[FONT=&quot]به گزارش خبر خودرو، طبق اعلام این خودروساز بریتانیایی مینی پیس من دومین خودروی دو محور ( [/FONT][FONT=&quot]AWD[/FONT][FONT=&quot] ) این شرکت محسوب می شود.[/FONT][FONT=&quot]نام دقیق این خودرو مینی پیس من اسپرت کوپه است ، پیس من دارای یک موتور 1.6 لیتری به توان 121 اسب بخار و گشتاور 118 پوند فوت می باشد.[/FONT][FONT=&quot]البته یک نسخه توربو شارژ کوپر اس نیز برای آن در نظر گرفته شده که می تواند 181 اسب بخار توان و 177 پوند فوت گشتاور ایجاد کند.[/FONT][FONT=&quot]البته در کنار خودروی فوق [/FONT][FONT=&quot]JCWGP[/FONT][FONT=&quot] نیز وارد نمایشسگاه اتومبیل لس آنجلس خواهد شد .[/FONT][FONT=&quot]گفته میشود که این خودرو سریع ترین محصول مینی می باشد خودروی مذکور دارای یک موتور 1.6 لیتری چهار سیلندر توربو تنها هشت دقیقه و 23 ثانیه مسیر مسابقه ای نورنبرگ را بپیماید.[/FONT] [FONT=&quot]قرار است تنها 2 هزار دستگاه از [/FONT][FONT=&quot]JCWGP[/FONT][FONT=&quot] تولید شود و 500 دستگاه آن به آمریکا صادر گردد.[/FONT]

بالا