روی بوت موندن مدیا استار مدل ms-diamond z2

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام خدمت دوستان و مدیران بخش
یک رسیور مدیا استار ms-diamond z2 رو پنل نوشته boot است و در صفحه تلویزیون هم لوگوی مدیا استار میاد و بعد اون چند پیغام فرمت گوشه تصویر میاد و دوباره این عمل تکرار میشه لطفا راهنمایی کنید که این دستگاه باید چگونه مشکلش حل بشه ممنون از دوستان

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با سلام خدمت دوستان و مدیران بخش
یک رسیور مدیا استار ms-diamond z2 رو پنل نوشته boot است و در صفحه تلویزیون هم لوگوی مدیا استار میاد و بعد اون چند پیغام فرمت گوشه تصویر میاد و دوباره این عمل تکرار میشه لطفا راهنمایی کنید که این دستگاه باید چگونه مشکلش حل بشه ممنون از دوستان

درود :

اگر ممکنه تصویر از لوگو و اون عبارتها رو همینجا آپلود بفرمایید ....هرچند این مدل رسیورها تازه به بازار اومدند و کمتر کسی هست عیب دقیق اونو از روی تجربه دونسته باشه ولی در کل برای شما دوست عزیز عرض میکنیم در رسیورهای مشابه این نوع اشکال در همین برند رو داریم در رسیورهای ms-20000 که به پردازنده بر میگرده و اون باید عوض بشه حالا نظر دیگر دوستان در این خصوص خالی از لطف نیست.

آخرین ویرایش:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
دنبال نرم افزار کارخونه ای این مدل میگردم جایی نتونستم دانلود کنم دوستان میتونید راهنمایی کنید یا ادرس دانلود رو بدید ممنون میشم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ck5

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
تو یوتیوپ یک اموزش پیدا کردم به زبان عربی که دست و پا شکسته چیزهایی فهمیدم اما نتونستم فایل رو انتقال بدم یعنی از فلش به دستگاه منتقل نشد

اخرین ابدیت دستگاه رو زدم نشد و دنبال فایل بوت یا فایل کارخانه ای هستم 132.jpg

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
این هم عکس از نوشته های صفحه زمانی که رسیور روشن میشه و دوباره ریستارت میشه 133.jpg

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
تو یوتیوپ یک اموزش پیدا کردم به زبان عربی که دست و پا شکسته چیزهایی فهمیدم اما نتونستم فایل رو انتقال بدم یعنی از فلش به دستگاه منتقل نشد

اخرین ابدیت دستگاه رو زدم نشد و دنبال فایل بوت یا فایل کارخانه ای هستم مشاهده فایل‌پیوست 101453

درودی دیگر :

خدا رو شگر که اشکالی رو که من نظرم بود نیستش این اشکال رسیور کاملا نرم افزاریه ...

حالا ترجمه متنی که فرمودین دستو پاشکسته خوندید رو براتون ترجمه میکنم لذت ببرید

میگه :

یک usb تهیه کنید حد اقل فضای داخلش کمتر از چهار گیگا نباشه و اونو فرمت کنید منظور با کامپیوتر فرمت بشه
و نام فرمت رو حتما روی ntfs بگذارید و حالا نام خود usb را به romupdate تغییر داده و پوشه ای داخل اون هم درست کنید باز با همان نام romupdate و حالا نرم افزار قدیمی که از اینتزنت دانلود کردید رو باز به همان نام یعنی romupdate تغییر بدید بعد نرم افزارو داخل پوشه ای که داخل usb درست کرده اید گذاشه و usb رو در کام رسیور قرار بدید در حالی که رسیور برق اونو قطع کرده باشید حالا با انگشتتان به دکمه پاور پنل فشار بدید و رسیور رو به برق بزنید و صبر میکنید تا عبارتهای boot و update منظور در tv در بیان شما گزینه update رو انتخاب کنید و اجازه بدید تا رسیور تمام نرم افزار رو بخونه و کار تمام .

موفق باشید .

آخرین ویرایش:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
درودی دیگر :

خدا رو شگر که اشکالی رو که من نظرم بود نیستش این اشکال رسیور کاملا نرم افزاریه ...

حالا ترجمه متنی که فرمودین دستو پاشکسته خوندید رو براتون ترجمه میکنم لذت ببرید

میگه :

یک usb تهیه کنید حد اقل فضای داخلش کمتر از چهار گیگا نباشه و اونو فرمت کنید منظور با کامپیوتر فرمت بشه
و نام فرمت رو حتما روی ntfs بگذارید و حالا نام خود usb را به romupdate تغییر داده و پوشه ای داخل اون هم درست کنید باز با همان نام romupdate و حالا نرم افزار قدیمی که از اینتزنت دانلود کردید رو باز به همان نام یعنی romupdate تغییر بدید بعد نرم افزارو داخل پوشه ای که داخل usb درست کرده اید گذاشه و usb رو در کام رسیور قرار بدید در حالی که رسیور برق اونو قطع کرده باشید حالا با انگشتتان به دکمه پاور پنل فشار بدید و رسیور رو به برق بزنید و صبر میکنید تا عبارتهای boot و update منظور در tv در بیان شما گزینه update رو انتخاب کنید و اجازه بدید تا رسیور تمام نرم افزار رو بخونه و کار تمام .

موفق باشید .

با درود به شما دوست عزیز
بنده هم تمام مراحلی که فرمودید رو انجام دادم اما متاسفانه نشد فلش رو از درگاه جلو رسیور وصل کردم . دوباره از درگاه پشت وصل کردم . با فلش معمولی و همینطور فلش usb3 زدم و برنامه رو بدون پوشه و با پوشه ریختم روی پنل حدود ده ثانیه کلمه اپدیت میاد و چراغ فلش هم چند مرتبه چشمک میزنه و دوباره کلمه بوت میاد و فایل منتقل نمیشه
من از اخرین ورژن این دستگاه که MS-DiamondX2_V3.0.3 است استفاده کردم و بغیر این فایل هم چیزی نیافتم

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
فکر کنم فایل من مشکل دارد و باید z2 باشد در صورتیکه فایلی که من دارم انتقال میدم x2 است اگر اساتید و دوستان فایل z2 را دارند یا ادرس دانلود را ممنون میشم برایم بذارند

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
فکر کنم فایل من مشکل دارد و باید z2 باشد در صورتیکه فایلی که من دارم انتقال میدم x2 است اگر اساتید و دوستان فایل z2 را دارند یا ادرس دانلود را ممنون میشم برایم بذارند

درود :

به علت حجم زیاد فایل مخصوص رسیور مورد نظر لینک اونو براتو خصوصی ارسال کردیم

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412

درود
بخاطر حجم بالای فایل لینک گذاشتم خدمت شما با قند شکن استفاده کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264

درود :

به علت حجم زیاد فایل مخصوص رسیور مورد نظر لینک اونو براتو خصوصی ارسال کردیم

درود
بخاطر حجم بالای فایل لینک گذاشتم خدمت شما با قند شکن استفاده کنید

با سلام خدمت شما اساتید محترم
هر دو فایل شما را دانلود کردم و در هنگام ابدیت و اولش شکل ادمک اندروید میاد و زیرش مینویسه error و نمیتونه ابدیت کنه و دوباره رسیور ریستارت میشه
نمیدونم چرا ابدیت نمیشه ایا پچ کارخانه ای باید بزنم یا جای دیگه ایراد داره اگه ادرس پچ کارخانه ای هم دارید لطفا بذارید ممنون میشم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
با سلام خدمت شما اساتید محترم
هر دو فایل شما را دانلود کردم و در هنگام ابدیت و اولش شکل ادمک اندروید میاد و زیرش مینویسه error و نمیتونه ابدیت کنه و دوباره رسیور ریستارت میشه
نمیدونم چرا ابدیت نمیشه ایا پچ کارخانه ای باید بزنم یا جای دیگه ایراد داره اگه ادرس پچ کارخانه ای هم دارید لطفا بذارید ممنون میشم

درودی دیگر:

این فایلها فکر کنم دیگه ازشون قدیمیتر نیست اگر باز ارود داد با لودر تزریق کنید و نتیجه رو اعلام بفرمایید ؟

به علت حجم زیاد لینک قرار داده شد.
در ضمن چنتا از فایلها از مرجع ضاهراً با مشکل مواجه شدند و به احتمال اشکال رفع خواهد شد.

FREE DOWNLOAD - 1

FREE DOWNLOAD - 2

FREE DOWNLOAD - 3

FREE DOWNLOAD - 4

FREE DOWNLOAD - 5

آخرین ویرایش:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
درودی دیگر:

این فایلها فکر کنم دیگه ازشون قدیمیتر نیست اگر باز ارود داد با لودر تزریق کنید و نتیجه رو اعلام بفرمایید ؟

به علت حجم زیاد لینک قرار داده شد.
در ضمن چنتا از فایلها از مرجع ضاهراً با مشکل مواجه شدند و به احتمال اشکال رفع خواهد شد.

FREE DOWNLOAD - 1

FREE DOWNLOAD - 2

FREE DOWNLOAD - 3

FREE DOWNLOAD - 4

FREE DOWNLOAD - 5

الان که با فلش ابدیت میکنم روی صفحه خطای ارور میاد و مینویسه instalition aborted یعنی نصب لغو شد و دوباره ریستارت میشه
با هر ورژن و هر ونوع فلش با فرمت fat32 یا ntfs
دوستان دلیل این اخطار و خطا رو نمیدونید
کجای کار من مشکل داره که نمیشه همه دستورات زاهنمای نصب رو مو به مو اجرا میکنم

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
الان که با فلش ابدیت میکنم روی صفحه خطای ارور میاد و مینویسه instalition aborted یعنی نصب لغو شد و دوباره ریستارت میشه
با هر ورژن و هر ونوع فلش با فرمت fat32 یا ntfs
دوستان دلیل این اخطار و خطا رو نمیدونید
کجای کار من مشکل داره که نمیشه همه دستورات زاهنمای نصب رو مو به مو اجرا میکنم

درود :

با لودر فایل رو تزریق کنید ببینید باز همین خطا رو به شما میده ؟

که اگر باز همین خطا رو داد ب احتمال مشکل سخت افزاری باشه.

Azarcam

کاربر
2009-03-02
42
114
45
آخرین نرم افزار را از اینجا دانلود کن

آموزش مهم و بسیار کاربردی

⭕️ آموزش آپگرید و ریکاوری رسیورهای مدیااستار مخصوصا رسیورهای دیاموند سری X و Z

به شرح زیر میباشد :

یه usb خالی با فرمت fat32 اماده کنید

داخل رووت یه پوشه بسازید:

اسم پوشه واسه مدل‌های gx رو تغییر بدهید به Files

و اسم پوشه رو واسه مدل‌های دایموند بزارید RomUpdate

و نرم‌افزار مورد نظر رو داخل پوشه بریزید

واسه مدل‌های Gx اسم نرم‌افزار رو تغییر بدید به gxrom

و واسه مدل‌های دایموند اسم نرم‌افزار رو تغییر بدید به romupdate

و usb رو به دستگاه وصل کرده ( ترجیحا مستقیم وصل و کابل افزایش طول USB نباشد )

بعد کلید پاور رو به گرفته و دستگاه رو به برق بزنید

جلوی پنل بمخض اینکه کلمه update آمد ، انگشتتان رو از روی دکمه پاور برداشته تا برود برای مراحل آپدیت یا ریکاوری یا حتی دانگرید برنامه دستگاه رسیور

پس از انجام موفقیت آمیز مراحل نصب

رسیور Reboot میشود و در این حالت فلش برنامه از درگاه USB جدا نمایید.

موفق و پیروز در پناه یزدان پاک

?????? منبع : شرکت مدیااستار

Azarcam

کاربر
2009-03-02
42
114
45
آخرین نرم افزار را از اینجا دانلود کن

آموزش مهم و بسیار کاربردی

⭕️ آموزش آپگرید و ریکاوری رسیورهای مدیااستار مخصوصا رسیورهای دیاموند سری X و Z

به شرح زیر میباشد :

یه usb خالی با فرمت fat32 اماده کنید

داخل رووت یه پوشه بسازید:

اسم پوشه واسه مدل‌های gx رو تغییر بدهید به Files

و اسم پوشه رو واسه مدل‌های دایموند بزارید RomUpdate

و نرم‌افزار مورد نظر رو داخل پوشه بریزید

واسه مدل‌های Gx اسم نرم‌افزار رو تغییر بدید به gxrom

و واسه مدل‌های دایموند اسم نرم‌افزار رو تغییر بدید به romupdate

و usb رو به دستگاه وصل کرده ( ترجیحا مستقیم وصل و کابل افزایش طول USB نباشد )

بعد کلید پاور رو به گرفته و دستگاه رو به برق بزنید

جلوی پنل بمخض اینکه کلمه update آمد ، انگشتتان رو از روی دکمه پاور برداشته تا برود برای مراحل آپدیت یا ریکاوری یا حتی دانگرید برنامه دستگاه رسیور

پس از انجام موفقیت آمیز مراحل نصب

رسیور Reboot میشود و در این حالت فلش برنامه از درگاه USB جدا نمایید.

موفق و پیروز در پناه یزدان پاک

? منبع : شرکت مدیااستار

djoreydjo

کاربر
2019-07-15
1
3
السلام يمكنك عمل اعادة المصنع للجهاز بدون استعمال فلاش usb
اضغط زر power في الرسيفر وشغل الجهاز عند ضهور update1 ارفع اصبعك عن زر power ونتضر سيبدء عملية اعادة المصنع لاتلمس شيئ سيعيد تشغيل نفسه
ويستغرق بعض الوقت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا