رویonماندن k9k9wif 3g

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام
دوستان یک k9k9wif3gبرام امده که کیفیت سیگنال نداشت ولتاژ13-18تیونر درست بود ولتاژهای روی مین همه اوکی بودند یک هیت دادم به ایسیm3501که پشت تیونر قرار دارد کیفیت امد گذاشتم مدتی کار کرد که دوباره نو سیگنال شد ایسی را در اوردم دوباره جا زدم که محکم کاری کرده باشم دیدم دستگاه رفت رویon دیگر هرکاری کردم بوت نشد دوباره ایسی را دراوردم و دیگر جا نزدم ولی همچنان روی onمیباشد فلش کردم باز تغییری نکرد با لودربرنامه دادم قبول کرد ولی تغییری حاصل نشد دوستان تجربهای دارند راهنمایی کنند ممنون

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
سلام
دوستان یک k9k9wif3gبرام امده که کیفیت سیگنال نداشت ولتاژ13-18تیونر درست بود ولتاژهای روی مین همه اوکی بودند یک هیت دادم به ایسیm3501که پشت تیونر قرار دارد کیفیت امد گذاشتم مدتی کار کرد که دوباره نو سیگنال شد ایسی را در اوردم دوباره جا زدم که محکم کاری کرده باشم دیدم دستگاه رفت رویon دیگر هرکاری کردم بوت نشد دوباره ایسی را دراوردم و دیگر جا نزدم ولی همچنان روی onمیباشد فلش کردم باز تغییری نکرد با لودربرنامه دادم قبول کرد ولی تغییری حاصل نشد دوستان تجربهای دارند راهنمایی کنند ممنون

درود :
از اول جواب سوال چند گزینه ای شما رو بدم مشکل سیگنال رسیور آی کلاس به ندرت شاید اصن به ندرت هم ن آی سی m3501 خراب کنن من که تا حالا مواجه نشدم اشکال یه خازن تقریباً نزدیک به سی پی یو و همون آی سی که اشاره فرمودین خراب میشه و این اشکال رو به وجود میاره که متاسفانه رقم لوکیشن اونو ندام ....و اینکه گمان کنم یک تکه قلع لایه پاهای cpu قرار گرفته که این اشکال رو به و جود اورده و البته اگر تراشه داغ نکنه و احتمال هم دارد که نرم افزار فلشی که انتقال دادید ایراد هم داشته باشه هست...

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود بر شما

اگه m3501 خراب باشه روی on می مونه

مورد بعدی هم احتمالا پایه های سی پی یو سردی لحیم دارن بهتره با دقت هيتر بگیرید از فلکسی مرغوب استفاده کنید

درود
جناب اوازقو من الان ایسی را در اوردم در این حالتم از on در نمیاید؟یا باید حتما ایسی باشد تا بوت شود

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
جناب اوازقو من الان ایسی را در اوردم در این حالتم از on در نمیاید؟یا باید حتما ایسی باشد تا بوت شود

درود
ایسی3501را با سالمش تعویض کردم ولی تغییری حاصل نشد چند دفعه هم سیپیورا با فلکسی هیت دادم بازم نشد یک مورد که یادم رفت بگم ولتاژ1.2با بدنه اهمی شده ولی ولتاژ درسته قبل از که روی onبره این مساله بود یعنی با وجود این مسعله ریسیور بوت میشد فقط کیفیتش نبود

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
درود

بله اگه ای سی نباشه فک کنم بالا نیاد البته دقیقا خاطرم نیست شما تيونر رو از مدار خارج کنید و تست کنید که بالا میاد یا خیر

مورد بعدی روی سلفهاي کنار رگلاتور ها باید 1.8-3.3 _1.2و 1.25 رو داشته باشید

چک کنید ولتاژ1.2 برای m3501 وجود داشته باشه

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود

بله اگه ای سی نباشه فک کنم بالا نیاد البته دقیقا خاطرم نیست شما تيونر رو از مدار خارج کنید و تست کنید که بالا میاد یا خیر

مورد بعدی روی سلفهاي کنار رگلاتور ها باید 1.8-3.3 _1.2و 1.25 رو داشته باشید

چک کنید ولتاژ1.2 برای m3501 وجود داشته باشه

درود
جناب اوازقو ممنون از توضیحایتان با در اوردن تیونر دستگاه بوت شد وتیونر جدید گذاشتم که کیفیت امد وفعلا دارد کار میکند ممنون تشکر

بالا