ريستارت شدن مداوم رسيور استارست مدل Starsat SR-X30CU USB

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

يک رسيور استارست مدل Starsat SR-X30CU USB دارم که مکررا ريست ميشه ، يعني به محض اينکه ميخواد روشن بشه چراغ هاي جلوي پانل چند بار چشمک ميزنه و بالا و پايين ميره و تصوير ميخواد روي صفحه بياد اما دوباره ريست ميشه و اينکار همنطوري تکرار ميشه ، دستگاه نرم افزار هم قبول ميکرد و چند نمونه نرم افزار هم روش ريختم اما فايدهاي نداشت ، فلش رو درآوردم و پروگرام کردم اما مشکل همچنان پابرجاست ؟ بعد از پروگرام فلش ديگه برنامه هم قبول نميکنه و وسط آپديت پيام زير رو ميده :

Starsat SR-X30CU USB.JPG

ضمنا تغذيه درست هست و خازن هاي تغذيه هم تعويض شده ........

مشکل از چي ميتونه باشه ؟

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام . اين عيب ميتواند از نداشتن ولتاژ خروجی تيونر نيز باشد چون دستگاههای سری x50-x30 و مشابه در صورت قطع ولتاژ lnb دستگاه ريست ميگردد ودر همان لحظه روشن شدن تا وارد منو شد چون بايد ولتاژ وصل گردد و به سي پي يو فرمان دهد به دليل نرسيدن ولتاژ دستگاه ريست ميگردد خروجی ولتاژ تيونر را تست کنيد اگر ولتاژ نداشت ميتوانيد برای آزمايش يک ولتاژ 14 ولت روی خروجی وصل کنيد ببينيد باز هم حاموش ميشود يا نه بعد از آن دنبال عيب بگرديد

2007-06-19
1,872
19,347
با سلام . اين عيب ميتواند از نداشتن ولتاژ خروجی تيونر نيز باشد چون دستگاههای سری x50-x30 و مشابه در صورت قطع ولتاژ lnb دستگاه ريست ميگردد ودر همان لحظه روشن شدن تا وارد منو شد چون بايد ولتاژ وصل گردد و به سي پي يو فرمان دهد به دليل نرسيدن ولتاژ دستگاه ريست ميگردد خروجی ولتاژ تيونر را تست کنيد اگر ولتاژ نداشت ميتوانيد برای آزمايش يک ولتاژ 14 ولت روی خروجی وصل کنيد ببينيد باز هم حاموش ميشود يا نه بعد از آن دنبال عيب بگرديد

سلام

خروجي ال ان بي ندارم ، 317 تعويض شد اما فايده اي نداشت ، البته فکر ميکنم تا دستگاه کاملا بالا نياد فرماني هم براي راه اندازي 317 نبايد بياد ، در عين حال به خروجي 317 ولتاژ 13 دادم اما فرقي نکرد .

من یه مورد مشابه داشتم البته x330 cu usb بود رم دستگاه رو تعویض کردم درست شد

متاسفانه رم اين مدل رو ندارم

خازنهای ولتاژهای 3.3 و 5.0 ولت را تعویض کنید و مجدد فلش نمایید و بعدش ریست کارخانه نمایید.

اگر پست هاي قبلي رو خونده باشيد نوشتم خازن ها رو عوض کردم ، ضمنا اين مدل خروجي 5 ولت نداره و روي برد اصلي يک آي سي 5 ولت گذاشتند که از طريق يک ولتاژ 8 ولتي خروجي 5 رو ميسازه ..........

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
با درود

البته شما خودتان استاد ما هستید ولی من فکر میکنم ریست شدن دستگاه احتمالا باید رم خراب باشه

u1 یک رگلاتور 1.5 ولته که احتمالا باید سالم باشه u7 هم کنار سوکت کارته میتونه باعث روشن نشدن دستگاه بشه

وقتی فیشهای خروجی AV رو به تلویزیون میزنید صفحه آبی مشکی میشه یا خیر ؟

کریستال روهم محض اطمینان تعویض کنید

از این فایل فلش استفاده کنید

پیوست‌ها

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
با سلام من خودم چند وقت در گیر همین مورد بودم که با تعویض تقریبا تمامی قطعات بجز سی پی یو به نتیجه ای نرسیدم مشتری هم پا فشاری میکرد واسه درست شدنش یک برد سالم این دستگاه را داشتم که با برد اصلی خودش جا به جا کردم و دفعه اول دستگاه خوب بود به زمان تحویل به مشتری باز همین مورد پیش اومد که متوجه شدم مشکل باید از پنل جلوی دستگاه باشه بعد از بررسی متوجه شدم دگمه پاور دستگاه شورت شده البته بر اثر کثیفی جای دگمه پاور کلید داخل رفته بود و همونجا مونده بود

2007-06-19
1,872
19,347
با سلام من خودم چند وقت در گیر همین مورد بودم که با تعویض تقریبا تمامی قطعات بجز سی پی یو به نتیجه ای نرسیدم مشتری هم پا فشاری میکرد واسه درست شدنش یک برد سالم این دستگاه را داشتم که با برد اصلی خودش جا به جا کردم و دفعه اول دستگاه خوب بود به زمان تحویل به مشتری باز همین مورد پیش اومد که متوجه شدم مشکل باید از پنل جلوی دستگاه باشه بعد از بررسی متوجه شدم دگمه پاور دستگاه شورت شده البته بر اثر کثیفی جای دگمه پاور کلید داخل رفته بود و همونجا مونده بود

سلام

از پنل نبود ، همينطوري که ريست مي شد پنل رو کشيدم اما فرقي نکرد .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
من همون اول هم به آقا رضا گفتم این مشکل را نرم افزار درست کرده وچندمورد دیگه داشتم که با کلی ور رفتن وهمه این کارها بازهم ریست میشد.
بلاخره چون نرم افزار قبول میکرد با یکی از پچ های مربوط به دستگاه موفق شدم ورسیور بالا آمد بدون هیچ مشکلی
3تا فایل هم به ایشان دادم متاسفانه اون فایل را هم در آرشیو پیدا نکردم چون تغییر نام داده بودم مشخص باشه
فقط اگه فلش رسیور پروگرام بشه بعدش دیگه این ارور را می دهد واز پورت 232 فایل را درست قبول نمیکند

2007-06-19
1,872
19,347

سلام

مشکل از رگلاتور 1.5 ولتي بود .

به جاي 1.5 ولت حدود 1.4 ولت بود ! فکر نمي کردم اين يک دهم ولت اينقدر تاثير گذار باشه ؟

چون رگلاتور 1.5 نداشتم از يک آي سي lm317 استفاده کردم ، به جاي r1 يک مقاومت 270 اهم و به جاي r2 يک مقاومت 68 اهم گذاشتم خروجي فيکس روي 1.55 قرار گرفت .

اميدوارم شاهد ادغام اين تاپيک نباشم ....

يا حق

01.JPG

02.JPG

LM317.JPG

بالا