ریبوت شدن رسیور پس از اتصال سیم به موتور پرمیوم

der de vil2006

کاربر
2009-09-29
18
42
41
سلام
موتور پرمیوم سوپر اسپیدی به دستم رسیده که وقتی سیم رو به موتور وصل میکنم یه لحظه چراغ قرمز روشن میشه و رسیور خاموش میشه و بوت میشه انگار همان اتصال کوتاه شده ...
اگر از دوستان کسی این مشکلو میدونه لطفا" راهنماییم کنه. ممنونم
موفق باشید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
سلام
موتور پرمیوم سوپر اسپیدی به دستم رسیده که وقتی سیم رو به موتور وصل میکنم یه لحظه چراغ قرمز روشن میشه و رسیور خاموش میشه و بوت میشه انگار همان اتصال کوتاه شده ...
اگر از دوستان کسی این مشکلو میدونه لطفا" راهنماییم کنه. ممنونم
موفق باشید

درود :

مولتی مترو روی بیزر قرار داده و کام رسیور پریمیوم رو تست کنید اگر ملتیمر بیزر زد اشکال میتواند در آیسی فرمان باشد و اگر در حدود 600 اهم نشون داد بیشک اشکال رسیوری است میتوانید برای اطمینان بیشتر با ولتاژ 12 ولتی کله گاوی دیش رو تست کنید و ببینید آیا آیسی فرمان چپ و راست را میدهد زمانی که با میکروسوچها کار کنید.

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
شما باید عیب را تفکیک کنید اول با یک رسیور دیگر چک کنید اینطوری مشخص میشود ایراد از کدام میباشد بعد ایراد از هر کدام بود اعلام نمایید تا بررسی شود.

der de vil2006

کاربر
2009-09-29
18
42
41
درود :

مولتی مترو روی بیزر قرار داده و کام رسیور پریمیوم رو تست کنید اگر ملتیمر بیزر زد اشکال میتواند در آیسی فرمان باشد و اگر در حدود 600 اهم نشون داد بیشک اشکال رسیوری است میتوانید برای اطمینان بیشتر با ولتاژ 12 ولتی کله گاوی دیش رو تست کنید و ببینید آیا آیسی فرمان چپ و راست را میدهد زمانی که با میکروسوچها کار کنید.

با تشکر از شما دوست عزیز
متاسفانه متوجه شدم این بورد تقلبی بوده وبا چند رسیور امتحان شده در همه این مشکل بوده ... منظور شما از آیسی فرمان کدوم قطعه هست؟
ممنون موفق باشید

der de vil2006

کاربر
2009-09-29
18
42
41
اگر موتور تقلبی هست بهتره یک برد موتور ایکس کروزر از بازار خریداری و جایگزین برد تقلبی کنید

سلام
تو این وضع بازار و قیمت ها فکر میکنم زیاد به صرفه نباشه خودم میدونستم با تعویض بورد کار تمومه در هر صورت ممنونم از راهنماییتون
موفق باشید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
درود :

با تشکر از شما دوست عزیز
متاسفانه متوجه شدم این بورد تقلبی بوده وبا چند رسیور امتحان شده در همه این مشکل بوده ... منظور شما از آیسی فرمان کدوم قطعه هست؟
ممنون موفق باشید

درودی دیگر:

متاسفانه شما به آموزشهایی که داده میشه عمل نمیکنید بماند ...
باز جواب سوأل شما: همان آیسی که روی زیف قراد داده شده که حدود 28 پین دارد شما اونو از مدار خارج کنید و تست کنید بینید باز رسیور ریستارت میشه اگر باز هم به همان شکل موند این برد حتماً جانپر شده و یا به زبان ساده در کل دستکاری شده.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
برای تست انواع موتور ابتدا باید سیم ال ان بی قطع باشد احتمال زیاد اتصال در سیم ال ان بی یا خود lnb است

بالا