ریبوت پشت سر هم استارست 1000hd

roozbeh1361

کاربر
2008-06-27
2
2

با سلام به همه اساتید محترم و تعمیرکاران عزیز
بنده یک رسیور استارست 1000hd پنل قدیمی دارم که متاسفانه چند وقت پیش بطور اتفاقی شروع به ریبوت در حین پخش کانال کرده بود اما دفعات آن کم بود
چند وقت بعد دفعات تکرر ریبوت بسیار زیاد شد بطوری که در حین پخش کانال مرتبا ریبوت میشد
وقتی سیم آنتن رو از پشت رسیور در میارم هیچ مشکلی نداره اما به محض وصل کردن شروع به ریبوت میشه اما بعضی اوقات هم اصلا ریبوت نمیشه ولی بعد از ده دقیقه شروع میکنه
اقدامات انجام شده به سفارش بعضی از دوستان:
تعویض کامل سیم دیش تا رسیور
آپگرید رسیور از طریقusb
یه دستگاه دیگه رو تست کردم و مشکلی نداشت در نتیجه lnb و دیش گردون هم مشکلی ندارند

در ضمن موقع کانال یابی بعد از کمی سرچ سریع ریبوت میشه

با تشکر از همه مدیران و تعمیر کاران

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

با سلام به همه اساتید محترم و تعمیرکاران عزیز
بنده یک رسیور استارست 1000hd پنل قدیمی دارم که متاسفانه چند وقت پیش بطور اتفاقی شروع به ریبوت در حین پخش کانال کرده بود اما دفعات آن کم بود
چند وقت بعد دفعات تکرر ریبوت بسیار زیاد شد بطوری که در حین پخش کانال مرتبا ریبوت میشد
وقتی سیم آنتن رو از پشت رسیور در میارم هیچ مشکلی نداره اما به محض وصل کردن شروع به ریبوت میشه اما بعضی اوقات هم اصلا ریبوت نمیشه ولی بعد از ده دقیقه شروع میکنه
اقدامات انجام شده به سفارش بعضی از دوستان:
تعویض کامل سیم دیش تا رسیور
آپگرید رسیور از طریقusb
یه دستگاه دیگه رو تست کردم و مشکلی نداشت در نتیجه lnb و دیش گردون هم مشکلی ندارند

در ضمن موقع کانال یابی بعد از کمی سرچ سریع ریبوت میشه

با تشکر از همه مدیران و تعمیر کاران
درود دوست گرامی
مشکلات سخت افزاری در بخش تعمیرات مطرح میشود که مخصوص کاربران ویژه سایت میباشد
بنظر میرسد دستگاه شما دچار ایراد سخت افزاری هست واگر به تعمیرات آشنایی ندارید به یک نفر کاربلد مطمئن مراجعه کنید
چون سری 1000 دستگاه ساده ای نیست.

بالا