ریستارت شدن مکرر ای استار20000 4 مگ

sat.4684

کاربر
2009-05-18
41
132
44
سلام
دوستان یه ای استار 20000 4 مگ هست که هر 30 ثانیه یه بار ریستارت میشه البته نه همیشه یه دفعه گیر میده اینطوری میشه
به کانال خاصی هم مربوط نیست چون رو همه کانالها اینجوی میشه
فلش رو پروگرام کردم
رگلاتورها هم چک شد مشکلی نبود ولتاژ ها همه درست بودن
تغذیه هم چک شد خازن ها تعویض شد
فقط به نظرم یه کم حرارت فلش و پردازنده بالاست
اگر تجربه مشترکی داشتین عنوان کنین در ضمن یه دفعه درست میشه چند روزم کار میکنه

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
سلام دوست عزیز تست کنید ببینید آیا ایسی رم دستگاه داغ میشود یا خیر ؟ و در ضمن منظورتون رو از اینکه میگید فلش حرارت دارد نفهمیدم؟ چون آیسی فلش نباید حرارت داشته باشد اگر آیسی فلش داغ میکند آن را با یک نمونه سالم تعویض کنید البته دقت داشته باشید آیسی فلش مذکور را از یک دستگاه هم مدل و تست شده تعویض کند و در ضمن با خمیر یا مایع فلکس مرغوب آیسی پردازنده و رم را هیت کشی و با تینر و یک مسواک نرم مین برد رو شستشو دهید کارهایی که گفتم انجام بدید و نتیجه رو در همین پست اعلام کنید اینم بگم اگر آیسی فلش به هر دلیلی داغ میکنه احتمال زیاد ایراد از خود آیسی فلش هست اما همونطور که میدونید تو الکترونیک نمیشه گفت 100 در 100.
شاد و پیروز باشید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
سلام
دوستان یه ای استار 20000 4 مگ هست که هر 30 ثانیه یه بار ریستارت میشه البته نه همیشه یه دفعه گیر میده اینطوری میشه
به کانال خاصی هم مربوط نیست چون رو همه کانالها اینجوی میشه
فلش رو پروگرام کردم
رگلاتورها هم چک شد مشکلی نبود ولتاژ ها همه درست بودن
تغذیه هم چک شد خازن ها تعویض شد
فقط به نظرم یه کم حرارت فلش و پردازنده بالاست
اگر تجربه مشترکی داشتین عنوان کنین در ضمن یه دفعه درست میشه چند روزم کار میکنه
حرارت بالای فلاش و سی پی یو سه دلیل دارد یکی ولتاژ بالا که فرمودید ولتاژ درست است دوم صاف نبودن ولتاژ که ولتاژ به صورت کامل صاف نیست و با اسکوب قابل مشاهده است و دلیل سوم که احتمال آن کم است جریان کشی آی سی ها که که با منبع تغذیه دیجیتال قابل مشاهده است

بالا