ریست شدن ایکلاسa9a9 pvr2

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام دستگاه ایکلاس a9a9pvr 2 hdmبرای تعمیر اوردن بعد از چند دقیقه ریست میشود باید بگم اتفاقی دودسگاه یک مدل با یک عیب رگولاتور 1.8وخازن کنار راعوض کردم فلش زدم تغذیه سالم داشتم تست کردم دمای سی پی یو طبیعی است اما اضافه کنم اگر سیم انتن را وصل نکنی ریست نمیشود باسیم انتن هم 10 تا15 دقیقه کار میکند بعد ریست میشودومدت کم میشود از اساتید محترم تقاضای راهنمایی دارم باسپاس فراوان

xl150

کاربر
2010-10-11
86
224
39
سلام ایا تغذیه سالم هست اخه این مشکل اکثر خرابی ولتاژ1.8 هست چون انتن رو وصل میکنید زودتر خراب میشه امکان داره جریان بکشه و مدار تغدیه خوب کار نکنه زمان که انتن وصل هست ولتاژ ها رو چک کنید مخصوصا خازن اولیه 22میکرو 400 ولت موفق باشید

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
درود

تغذیه پروگرام فلش رگلاتورهای 1.8 ولت خازنهای

کنار سلف سبز رنگ رو تست و تعویض کنید در نهایت ممکنه سی پی یو خراب شده باشه

Arash44

کاربر
2009-06-29
79
351
بادرود - با احترام بنظر دیگر دوستان بنده فکر میکنم مشکل از خازنهای لاین 3.3 ولت منتهی به آیسی فلش باشه . خازنهای مربوطه در کنار آیسی کنورتور dc to dc هستند. یک عکس از مین بزاری بهتر میشه راهنمایی کرد در نهایت نتیجه را اعلام بفرمایید.:eek:ky:

آخرین ویرایش:

mahdy112

کاربر
2012-05-06
38
178
:biggrinIRSAT:سلام دوست عزیز
این مدل دارای3نوع برد متفاوته
دو نوعش با ایسی رگراتور8پایه به شمارهaah
یک مدلبا رگراتور معمولی1.8
عیب شما بیشتر مواقع برمیگرده به نوع برد سوم ورگراتور 1.8

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوستان اگر عیب خازنی باشد معمولا تا سرد است اختلال در کار دستگاه ایجاد میگردد و با کمی کار کردن و گرم شدن مشکل حل میگردد اما این عیب احتمال خرابی برنامه فلش و یا خرابی آی سی رم است و یا لحیم مردگی چون تا تصویر می آید بعد ار ده دقیقه حافظه رم خراب باشد موجب ریست میگردد یا اگر لحیمهای بین پایه های سی پی یو و آی سی رم هم دچار قطعی باشد با کمی گرم شدن مسیر قطع میشود و دستگاه هنگ یا ریست میکند پس بهتر است اول فلکس مایع زده و مسیر را هیت گرفته و شست و شو بدهید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
در ضمن کلیه دوستان از ارسال جوابهای غیر تخصصی و گمراه کننده در بخش تعمیرات جدا خودداری کنید .

از مدیران بخش تعمیرات خواهشمندم نسبت به حذف مطالب بی محتوا و تکراری اقدام کنند یک جواب کامل توضیح داده نمیشود ولی ده بار تکراری ارسال میگردد و این از ارزش محتوی بخش میکاهد پس لطفا رعایت کنید و مدیران این بخش بیشتر مدیریت کنید

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
درود برشما
دوست عزیز شما فرمودید که بدن وصل سیم به تیونر ریست نمیشه
شما تیونر دستگاه رو تعویض کن به عقیده بنده مشکل ارز آیسی stvb یا مشابه این آیسی که کار سرچ تیونر رو به عهده داره و
از تغذیه 3.3 ولت استفاده میکنه و تامین این ولت به عهده رگلاتور کنار تیونر هست البت اینم بگم قبل از تعویض تیونر رگلاتور مذکور و خازن کنار اون رو حتما تعویض کن
ولی ایراد دیه میتونه قلع مردگی یا قعط بودن متالیزه یا مدار بین رم و پردازنده باشه که باید رم و پردازنده و مدار فی مابین شارژ قلع و با فلکس مرغوب هیت کشی بشه
ودرآخر خرابی رم و پردازنده میتونه باعث این مشکل بشه
شاد و پیروز و پایدار باشید

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام ازتمام عزیزان که منت نهاده راهنمایی فرمودند باید عرض کنم کارهای زیر انجام شد1-تعویض خازنهای سلف سبز 2-تعویض lm317و3-تعویض رم 4- هیت گرفتن سی پی یو 5-هیت گرفتن ای سی دی سی 6-فلش کردن بافایل دیگر باتمام اینکارها نتیجه نداد اما در مرحله اخر دوباره رگولاتور 1.8 را از برد اوراق انداختم دستگاه بدون ایراد کار کرد وقطه نو روی دو دستگاه تمام روز مرا خراب کرد این رانوشتم تا یادم نره به قطه نو اعتماد نکنم سپاسگذار همه دوستان خوبم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا