ریست شدن ایکلاسk9k9اچ دی ام ای

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
درود برهمه دوستان //ریسیور ایکلاس hdmiوقتی در حال کار هست هر 5الی 10 دقیقه یک ریست میشه و مجدد شروع به کار میکنه البته کانالها پاک نمیشه یک ریست معمولی مثل اینکه از برق بکشیم و مجدد به برق بزنیم ///ایسی فلش را تعویض کردم /پاور را با پاور سالم تست کردم ولی مشکل حل نشده ...البته یک نکته دیگه اینکگه برخی مواقع هنگام بالا اومدن و بوت شدن اون عبارت جلو پنل از حال Lبه Nتغییر حالت میده و دستگاه بوت نمیشه.دوستان کسی تجربه این ایراد را داره لطفا راهنمایی فرمایید

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
درود برهمه دوستان //ریسیور ایکلاس hdmiوقتی در حال کار هست هر 5الی 10 دقیقه یک ریست میشه و مجدد شروع به کار میکنه البته کانالها پاک نمیشه یک ریست معمولی مثل اینکه از برق بکشیم و مجدد به برق بزنیم ///ایسی فلش را تعویض کردم /پاور را با پاور سالم تست کردم ولی مشکل حل نشده ...البته یک نکته دیگه اینکگه برخی مواقع هنگام بالا اومدن و بوت شدن اون عبارت جلو پنل از حال Lبه Nتغییر حالت میده و دستگاه بوت نمیشه.دوستان کسی تجربه این ایراد را داره لطفا راهنمایی فرمایید

درود ب شما :

یعنی رسیور در واقع ریستارت میشه به احتمال زیاد رگلاتور 3.3 ولتی که تغذیه 5 ولتی داره شورت شده

حتی اگر با انگشت تست کنید میبینید بیش از حد داغ میشه احتمال زیاد اشکال این هست.

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
درود ب شما :

یعنی رسیور در واقع ریستارت میشه به احتمال زیاد رگلاتور 3.3 ولتی که تغذیه 5 ولتی داره شورت شده

حتی اگر با انگشت تست کنید میبینید بیش از حد داغ میشه احتمال زیاد اشکال این هست.
اقا محمد ولتاژ ها را فیکس دارم هیچ یک از رگولاتور ها هم داغ نمیکنه...وقتی هم رستارت میشه موقع بوت شدن دیپلی جلو از حالت lبه حالت nتغییر حالت میده و دیگه بالا نمیاد البته برخی مواقع

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
اقا محمد ولتاژ ها را فیکس دارم هیچ یک از رگولاتور ها هم داغ نمیکنه...وقتی هم رستارت میشه موقع بوت شدن دیپلی جلو از حالت lبه حالت nتغییر حالت میده و دیگه بالا نمیاد البته برخی مواقع

درودی دیگر :

این دو نکته رو برسی کنید

1- سی پی یو حتی اگر داغی نرمالی داره شما با بلور روی اون بگیرید و ببینید باز ریستارت هم میشه

چرا میگم بلور چونکه هوای زیادی به برد میزنه و خیلی از قطعات که داغ میشن و با چشم دیده نمیشن رو خنک میکنه

اگر دیدید اشکال رفع شد دیگه با خیال راحت مکانی برسی میکنید.

2- فیش تیونر رو بردارید و چک کنید ببینید به این روش چطور باز ریستارت هم میشه اگر نشد به احتمال lm و یا خود تیونر معیوب شدن .

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
ریگلاتور بغل سلف سبز را خازن خروجیش را عوض کنید

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
ریگلاتور بغل سلف سبز را خازن خروجیش را عوض کنید

درود بر شما //اقا مثل اینکه با تعویض همین ایسی که فرمودید مشکل برطرف شد الان حدود نیم ساعته روشنه که مشکل نداشته ///ممنون از راهنمایی شما

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود بر شما //اقا مثل اینکه با تعویض همین ایسی که فرمودید مشکل برطرف شد الان حدود نیم ساعته روشنه که مشکل نداشته ///ممنون از راهنمایی شما
ریگلاتور 1.8 رانمیخواست غوض کنید همان خازن خروجی کفایت میکرد

بالا