سؤال:باز كردن شبكه سه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

GodFather

کاربر
2011-03-19
32
64
40
سلام.
من یه رسیور استارست 550 سوپر دارم.واسه جام جهانی پارسال اون رو به ورژن 524 ارتقا دادم و شبکه سه رو با سافتکم باز کردم.همون موقع از طریق خود رسیور یه بکآپ گرفتم از سیستم.(اون موقعها فقط اینتلست رو داشتم و هاتبرد و نیل رو نداشتم).
دو ماه پیش هاتبرد و نیل رو هم اضاف کردم و اومدم یه لیست کانالهای مرتب شده رو از نت پیدا کردم و با PC Editor منتقل کردم به رسیورم.از اون موقع شبکه سه بازم موقع پخش فوتبال اروپایی قطع میشه.
بعدش یکی از دوستانم اومد و واسم کانال یابی کرد(چون فرکانسهای اون لیست قدیمی بودن و خیلیهلشون کار نمیکرد).حالا یه لیست مرتب شده از کانالها رو روی رسیورم دارم.اما شبکه سه رو ندارم.
دیروز اومدم به 526 ارتقا دادم.قبلش با PC Editor از لیست کانالهام یه بکآپ گرفتم.بعد از ارتقا به 526 و وارد کردن SoftCam جدید برای باز کردن شبکه سه مجدداً لیست کانالهام رو برگردوندم.اما بازم شبکه سه باز نمیشه.فکر کنم هر چی هست مربوط به این لیست کانالها میشه که با PC Editor ازش بکآپ میگیرم.چون با برگردوندن این لیست عکس پس زمینه ی منو و ابتدای رسیور و رادیو هم به حالت قبل برمیگرده.چه راه حلی رو پیشنهاد میکنین؟
میخوام هم شبکه سه رو داشته باشم و هم لیست کانالهام رو چون راستش من نه بلدم کانال یابی کنم و نه وقت و حوصلش رو دارم.
میشه یکی از دوستانی که از ورژن 526 استفاده میکنه و شبکه ی 3 رو هم وقع فوتبال داره واسم لیست کانالهاش رو بذاره؟ممنون میشم.

و یه سؤال دیگه:ایا اگه از طریق خود رسیور اون بکاپی رو که چند ماه پیش گرفتم برگردونم شبکه سه درست میشه؟یا فقط لیست کانالها برمیگرده؟

سؤال آخر:به نظرتون اگه الان با رسیور یه بکاپ بگیرم از لیست کانالها و بعد ورژن 526 رو دوباره بریزم و بعد سافتکم رو وارد کنم و بعد با رسیور بکاپ رو برگردونم درست میشه؟یعنی هم شبکه سه رو داشته باشم و هم لیست مرتب شده ی کانالهامو؟یا بازم مثل حالت PC Editor همه چی برمیگرده به حالت قبل و خراب میشه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
بعد از انتقال کانالها -سافتکم جدید را به دستگاه انتقال دهید و یا کد دستی را وارد کنید

GodFather

کاربر
2011-03-19
32
64
40
اين كار رو هم كردم(بعد از انتقال سافتكم دادم)اما نشد كه نشد.دادن كد دستي و همچنين كدي كه بايد بدم رو هم بلد نيستم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
نرم افزار جدید برای 550 فردا ارسال می شود که قابلیت بازگشایی شبکه 3 توسط دو ماهواره اینتلست و عربست خواهد داشت

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
به هیچ عنوان نباید تاپیک بیمورد برای یک پرسش باز کنید هرگونه پرسش وپاسخ در تاپیک مخصوص در بخش مربوطه
این گفتگو بسته شد وبا تاپیک پرسش وپاسخ ادغام خواهد شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا