Alireza-Sat
مدیر بازنشسته
- 2010-08-17
- 6,564
- 26,903
سلام دوستان در این تاپیک سوالات و مشکلات خود را در مورد دانگل هاتک سوپر بیان کنید و تاپیک اعلام وضعیت فقط اعلام وضعیت شرینگ کنید و نظم را بهم نریزید با تشکر از شما.
درود طبق خبری که از سایت های رسمی اروپا دیدم قرار هست تا آخر این هفته نهایتا نرم افزار بیاد اما هنوز چیزی معلوم نیست باید صبر کردسلام
ایا این دانگل دیگه ساپورت نمیشه لطفا مدیران محترم اگر اخبار موثقی دارن اعلام کنند از بس به مشتریها وعده دادیم ونشد عابرومون رفت
با تشکر
درست ميگه مشخصاتي كه داده واسه سوپر هايتكه يه چراغ قرمز و سبز هم داره.سلام
دوستان کسی عکسی از دانگل هایتک داره بذاره؟
چون یکی از دوستام دانگلشو داده برنامه بزنم بدنه اش آلومینیومی ولی هیچ اسمی روش نیست که بدونم چیه خودش میگه هایتکه
با سلام اگه ممکنه نرم افزار جهت تبدیل به رسیور برام بزارید
درودباسلام لطفآاگرممکن است دوستان لودر سوپرهایتک را دربخش بزارن من نیازفوری دارم
باسلام دوستان لودررا که اجرا میکنم وفایل را فرا میخوانم برای
سوپرهایتک بدنه فلزی هیج تآغیری ایجاد نمیشه لطفآدوستان راهنمایی کنند
سلام دوستان من دانگل رو تبدیل کردم به ریسیور ولی کنترلش رو گم کردم می خواستم بدونم کنترل دیگه روی این دانگل جواب میده اگه اره چه کنترلی
باسلام دوستان لودررا که اجرا میکنم وفایل را فرا میخوانم برای
سوپرهایتک بدنه فلزی هیج تآغیری ایجاد نمیشه لطفآدوستان راهنمایی کنند
دوستان لطفا اگه کسی میدونه جواب منو بده خیلی لازمش دارم
سلام خسته نباشيد..... هر كار ميكنم دانگل را به رسيور تبديل كنم نميشه نرم افزار را قبول ميكنه ولي در اخ كه بايد اوكي بده نميده لطفا كنيد ممنون ميشمسلام دوستان در این تاپیک سوالات و مشکلات خود را در مورد دانگل هاتک سوپر بیان کنید و تاپیک اعلام وضعیت فقط اعلام وضعیت شرینگ کنید و نظم را بهم نریزید با تشکر از شما.
سلام خسته نباشيد..... هر كار ميكنم دانگل را به رسيور تبديل كنم نميشه نرم افزار را قبول ميكنه ولي در اخ كه بايد اوكي بده نميده لطفا كنيد ممنون ميشم