سوالات و مشکلات در رابطه با دانگل avatar در این تاپیک

mammad11

کاربر
2009-09-09
11
8
با سلام و خسته نبا شید خدمت اساتید محترم سایت من روی اواتار نرم افزار ریختم حالا کانالی باز نمی کنه لطفا راهنمایی کنید با تشکر در ضمن هنگام ابدیت در لودر از چه گزینه ای استفاده کنم منیل کد یا غیره با تشکر

mammad11

کاربر
2009-09-09
11
8
اساتید من پچ اواتار را از سایت شما دریافت کردم و حالا دانگلم خراب شده حالا هیچ کدام جوابگو نیستید مخصوصا mathew که لعنت بر او بشه

mammad11

کاربر
2009-09-09
11
8
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم سایت مخصوصا مدیران بخش دانگل اواتار مشکل من از انجا شروع شد که یه کاربر در سایتی نرم افزار اواتار گذاشته بود و توضیح داده بود فریز اسکای از بین میره وقتی من پچ را به دانگل تزریق کردم تمام کانالها قطع شد بعد از ان پچ رفع مشکل به تاریخ 20|3|2011 را ریختم حالا در نایل ست پکیج ارت و الجزیرها باز شد ودر هاتبرد پرنوها و الجزیره و تعداد کمی از نوا که نوا با فریز هست در صورتی که قبل از اینکه من پچ خراب را به اواتار بدم پکیجهای سیفرا و ای بی ست و اچ ار تی و کل نوا و تعدادی از فرکانسهای اسکای را داشتم لطفا اساتید راهنمایی کنید چگونه دانگل به حالت اولیه بر می گردد با تشکر

mammad11

کاربر
2009-09-09
11
8
دوستان لطفا اعلام وضعیت کنند دانگل من با نرم افزار جدید و قدیمی با تاریخهای 12|9|2010و5|5|2011 در دو جهت اینتل ست و w3از دیروز قطع کامل باتشکر

بالا