سوالات و مشکلات ر سیور ایکلاس K9K9 Full HD XviD در این تاپیک

vcd tanin

مدیر بازنشسته
2010-11-28
22
56
با سلام خدمت اساتید محترم
یک عدد دستگاه k9k9 full hd xvid برای تعمیر اوردند اول روشن نمیشد از یک تغذیه سالم استفاده کرده دستگاه بالا میاد ولی روی نمایشگر پنل اول عدد f211ظاهر میشه سپس در بعضی مواقع عدد 1 بعضی مواقع عدد 2 و یا در بیشتر مواقع در موقع خاموش و روشن کردن از طریق کلید پشت فقط غلامت f211 ظاهر میشه و عکس العمل دیگری نداره در خروجی tv بعضی مواقع صفحه زرد و یا ابی میشود این دستگاه بدون ایسی فلاش میباشد به گفته دوستان خازنهای اطراف cpu و ایسی دکام را تعویض کردم ولی فرقی نکرد ولتازها در مین و ایسی ها درسته 1.3---1.2--5 ولت ها همه را دارم از اساتید خواهش مندم راهنمایی فرمایند با تشکر

vcd tanin

مدیر بازنشسته
2010-11-28
22
56
درود بر شما

درست متوجه منظورتون نشدم که فاقد آی سی فلشه

رسیور که بدون آی سی فلش نمیشه این مدل آی سی فلشش 16 پایه است

با سلام و عرض پوزش از دوست محترم درسته ایسی 16 پایه میباشه ایا ایراد از فاش میشود یا ایراد از مین است

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ////دوستان ایا نرم افزاری هست که بشه k9k9را اتو رزولیشن کنه ؟چون یکی از دوستان میگفت که یک چنین نرم افزاری هست من سایت ایکلاس را هم گشتم ولی چیزی نبود /دوستان در این مورد اطلاعی دارن اصلا چنین نرم افزاری وجود داره ؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با درود ////دوستان ایا نرم افزاری هست که بشه k9k9را اتو رزولیشن کنه ؟چون یکی از دوستان میگفت که یک چنین نرم افزاری هست من سایت ایکلاس را هم گشتم ولی چیزی نبود /دوستان در این مورد اطلاعی دارن اصلا چنین نرم افزاری وجود داره ؟
درود
این دستگاه جزء اولین دستگاه اچدی ایکلاس میباشد که مشکلات زیادی داشت. ولی اگر چنین نرمافزاری باشد اخرین نرم افزار را که بدهید باید مشکل جل شود و اگر نشد چنین نرمافزاری نبوده

amingpx

کاربر
2015-03-14
2
4
سلام دوستان رسیور با همین مدل روشن میشه ولی روی دیسپلی چند تا خط تیره است و شماره نیست.به این صورت ------
کنترل هم نیاورده که با usb اپدیت کنم---میخوام با کابل بزنم--لودر و برنامه اپدیت رو میذارید؟؟مرسی

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
درود :
لودر ایکلاس جماعت همان لودر استارستsr-150plus هست و آخرین آبدیت اون که همشون در بخش مربوطه آپلود شده اند میتونید مراجعه کنید . این هم لینکش خدمت شما

http://forums.iran-tk.com/f821/

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
دوستان ایا ریسورهای k9k9مربوط به 2 سال پیش که از شرینگ انها استفاده نشده میشود از شرینگ انها استفاده کرد یا مدتش تمام شده ؟

باید شماره سریال دستگاه خود را در انجمن ایکلاس مطرح نمایید تا توسط ساپورت پیگیری شود

فکر نکنم بعد از این مدت فعال شود

یک اکانت سی سی کم خریداری کنید

sa48

کاربر
2015-11-30
2
3
سلام
یه رسیور k9k9 full hd xvid برای تعمیر آوردن مشکل اینه که روشن میشه ولی کامل بالا نمیاد 4 تا خط رو پنل جلو و صفحه لوگو full hd رو تلویزیون نشون میده
با دکمه پاور خودش هم رو استندبای میره ولتاژ های تغذیه درست هستن با این وجود چندتا از خازن های مدار تغذیه رو عوض کردم
یه خازن 470 10ولت هم پشت خروجی AV باد کرده بود با 16ولت تعویض کردم
ولی نمیدونم چرا وقتی تغذیه رو به برد وصل میکنم ولتاژ 24 ولت میشه 25
روی برد اصلی هم ولتاژ های 3.3 و 5 و 12 و 1.11 دارم
درضمن هیت سینک متصل به cpu هم زیاد گرم میشه
با چند تا نرم افزار کارخونه ای از طریق لودر برنامه ریختم کامل میگیره ولی باز همونطوریه

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
سلام
یه رسیور k9k9 full hd xvid برای تعمیر آوردن مشکل اینه که روشن میشه ولی کامل بالا نمیاد 4 تا خط رو پنل جلو و صفحه لوگو full hd رو تلویزیون نشون میده
با دکمه پاور خودش هم رو استندبای میره ولتاژ های تغذیه درست هستن با این وجود چندتا از خازن های مدار تغذیه رو عوض کردم
یه خازن 470 10ولت هم پشت خروجی av باد کرده بود با 16ولت تعویض کردم
ولی نمیدونم چرا وقتی تغذیه رو به برد وصل میکنم ولتاژ 24 ولت میشه 25
روی برد اصلی هم ولتاژ های 3.3 و 5 و 12 و 1.11 دارم
درضمن هیت سینک متصل به cpu هم زیاد گرم میشه
با چند تا نرم افزار کارخونه ای از طریق لودر برنامه ریختم کامل میگیره ولی باز همونطوریه

درود :
رسیور با این وجود احتمال داره صاعقه بهش خورده چرا که فرمودین خازن av باد کرده بود با این حال cpu هم بی شک معیوب شده و باید عوض شود تا رسیور به روال عادی برگرده

sa48

کاربر
2015-11-30
2
3
درود :
رسیور با این وجود احتمال داره صاعقه بهش خورده چرا که فرمودین خازن av باد کرده بود با این حال cpu هم بی شک معیوب شده و باید عوض شود تا رسیور به روال عادی برگرده

ممنون cpu این رسیورها تو بازار گیر میاد ( از نوع BGA) ؟ یا باید از رو اوراقی گیر بیارم
به نظر شما ارزش هزینه داره یا اینکه طرف یه رسیور دیگه بگیره؟
با توجه به اینکه باید بدم یکی از همکارا تا با دستگاه bga تعویض چیپ انجام بده

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درود :
بله موجوده در فروشگاه های سایت...درفروشگاه آقای زارع سرچ کنید هست گیرتون میاد و بصرفه هم هست تا یک رسیور نو مشتری بگیره البته شاید برا شما صرف نداشته باشه چرا که دستگاه bga ندارید.

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود :
بله موجوده در فروشگاه های سایت...درفروشگاه آقای زارع سرچ کنید هست گیرتون میاد و بصرفه هم هست تا یک رسیور نو مشتری بگیره البته شاید برا شما صرف نداشته باشه چرا که دستگاه bga ندارید.
درود
دوست من استاد حافظ این مشکلات باید در قسمت تعمیرات مطرح وپیگیری شود و این سیپیو را باید از برد اوراقی اگر داشته باشند بردارند چون گیر نمیاید .

2020-03-27
1
0
رفع مشکل رسیور

سوالات و مشکلات ر سیور ایکلاس K9K9 Full HD XviD در این تاپیک

با درود فراوان و سپاس از پاسخگویی:

رسیور آی کلاس مدل k9k9 که مشکل سخت افزاری داشت را تعمیر کرده ایم پس از آن تمامی فرکانسها را سیگنال ضعیف میزند و اساسا هیچ فرکانس از هیچ ماهواره ای را پاسخ نمیدهد. نرم افزار آن هم پس از دانلود نصب و فلش شده است، به تنظیمات کارخانه هم برگردانده ایم اما نتیجه ای نداشته است.
لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

بالا