vahid 6630
معاونت انجمن
- 2010-07-29
- 4,405
- 17,775
- 40
[h=2]سوالات و مشکلات ر سیور ایکلاس K9K9 Full HD XviD در این تاپیک[/h]
درود بر شما
درست متوجه منظورتون نشدم که فاقد آی سی فلشه
رسیور که بدون آی سی فلش نمیشه این مدل آی سی فلشش 16 پایه است
باسلام ریسور مدل k9k9 l, فول اج دی دارم موقع روشن شدن بوت نمیشه وصفحه جلوش رو on می ایسته لطفن راهنمایی فرمایید
درودبا درود ////دوستان ایا نرم افزاری هست که بشه k9k9را اتو رزولیشن کنه ؟چون یکی از دوستان میگفت که یک چنین نرم افزاری هست من سایت ایکلاس را هم گشتم ولی چیزی نبود /دوستان در این مورد اطلاعی دارن اصلا چنین نرم افزاری وجود داره ؟
دوستان ایا ریسورهای k9k9مربوط به 2 سال پیش که از شرینگ انها استفاده نشده میشود از شرینگ انها استفاده کرد یا مدتش تمام شده ؟
سلام
یه رسیور k9k9 full hd xvid برای تعمیر آوردن مشکل اینه که روشن میشه ولی کامل بالا نمیاد 4 تا خط رو پنل جلو و صفحه لوگو full hd رو تلویزیون نشون میده
با دکمه پاور خودش هم رو استندبای میره ولتاژ های تغذیه درست هستن با این وجود چندتا از خازن های مدار تغذیه رو عوض کردم
یه خازن 470 10ولت هم پشت خروجی av باد کرده بود با 16ولت تعویض کردم
ولی نمیدونم چرا وقتی تغذیه رو به برد وصل میکنم ولتاژ 24 ولت میشه 25
روی برد اصلی هم ولتاژ های 3.3 و 5 و 12 و 1.11 دارم
درضمن هیت سینک متصل به cpu هم زیاد گرم میشه
با چند تا نرم افزار کارخونه ای از طریق لودر برنامه ریختم کامل میگیره ولی باز همونطوریه
درود :
رسیور با این وجود احتمال داره صاعقه بهش خورده چرا که فرمودین خازن av باد کرده بود با این حال cpu هم بی شک معیوب شده و باید عوض شود تا رسیور به روال عادی برگرده
دروددرود :
بله موجوده در فروشگاه های سایت...درفروشگاه آقای زارع سرچ کنید هست گیرتون میاد و بصرفه هم هست تا یک رسیور نو مشتری بگیره البته شاید برا شما صرف نداشته باشه چرا که دستگاه bga ندارید.
سوالات و مشکلات ر سیور ایکلاس K9K9 Full HD XviD در این تاپیک
با درود فراوان و سپاس از پاسخگویی:
رسیور آی کلاس مدل k9k9 که مشکل سخت افزاری داشت را تعمیر کرده ایم پس از آن تمامی فرکانسها را سیگنال ضعیف میزند و اساسا هیچ فرکانس از هیچ ماهواره ای را پاسخ نمیدهد. نرم افزار آن هم پس از دانلود نصب و فلش شده است، به تنظیمات کارخانه هم برگردانده ایم اما نتیجه ای نداشته است.
لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون