سوال در مورد اتصال سیم کارت به لپ تاپ

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
لپ تاپ dell vostro 1520 دارای یک شکاف اتصال سیم کارت در قسمت پشت باتری است . اما با اتصال سیم کارت هیچ عکس العملی نشان نمی دهد . آیا برای راه اندازی آن نیاز به درایور یا فعال سازی است ؟ لطفا دوستانی که با این مسئله آشنایی داشته اند راهنمایی کنند ... با تشکر

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
دوست عزیز من خودم میخواستم این کار و بکنم اما با تحقیقاتی که کردم این کار تو ایران قابل استفاده نیست . یعنی به زبان ساده امکانات مخابراتی برای این فناوری تو ایران وجود نداره. حالا باز شما تحقیق کن اگه نتیجه گرفتی اینجا اعلام کن.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

دوست عزیز معمولن شکاف وجود داره ولی سخت افزار این کار وجود نداره
بعضی مدلهای لاتتیود دل این سخت افزار را دارند و کار هم میکنه

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

این پورت برای سیم کارت های نسل سوم هستش

دوست عزیز بعضی لپ تاپها دارند با سیمکارت معمولی هم دارند کار میکنند
مشکل اصلی خیلی از لپتاپها اینه که در این شکاف و در مادربرد سخت افزاری وجود نداره و فقط سوکت وجود داره مثل جای کارت خیلی از رسیوره که خالی میباشد

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
برای فعالسازی سیم کارت باید سخت افزار wwan را نصب کنید . زیر لپ تاپ را باز کنید محل اتصال wwan مشخص هست معمولا کنار wifi قرار میگیرد و سوکت های ان بصورت سربسته موجود است

مشاهده فایل‌پیوست 58892

wwan روی اکثر سری dell بصورت پیشفرض وجود ندارد باید دستی اضافه کنید

در صورتی که در ایران جواب بدهد و موجود باشد این کار نمایندگی های dell برای شما انجام خواهند داد

آخرین ویرایش:

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
دوست عزیز معمولن شکاف وجود داره ولی سخت افزار این کار وجود نداره
بعضی مدلهای لاتتیود دل این سخت افزار را دارند و کار هم میکنه

به نظر سخت افزار وجود دارد . چون سیم کارت در داخل شکاف قفل می شود و پایه های سخت افزار برای نشستن روی سیم کارت قابل مشاهده است .

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
به نظر سخت افزار وجود دارد . چون سیم کارت در داخل شکاف قفل می شود و پایه های سخت افزار برای نشستن روی سیم کارت قابل مشاهده است .

خود خشاب درست هست . از داخل و طریق مادربرد وصل هست به کارت شبکه باند وسیع wwan و تنها زمانی که wwan را نصب کنید فعال میشود . در غیر اینصورت به جایی وصل نیست و کارایی ندارد

اگر زیر لپ تاپ باز کنید میبینید که سوکت سیم ها که مربوط به ان کارت میشود به شکل سربسته زیر و به جایی وصل نیستند . در واقع فعال کردن سیمکارت یک اپشن اختیاری هست

gsm.jpg

بالا