سوال و جواب های معمول وتکراری (گزیده ای از پرسش و پاسخ های شما) قبل از باز کردن هر تاپیکی اول اینجا را مطالعه کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
مقدمه
سامسونگ 9500 از با قابليت ترين دستگاه های موجود می باشد و در حال حاضر در 6 مدل موجود است.
مدل (EMVIA) با دو كم داخلی وی اكسس
مدل (CI) با دو اسلات خشاب مولتی
مدل (Z) با دو كم داخلی كناكس و دو اسلات خشاب مولتی
مدل (AR) با دو كم داخلی ايردتو و دو اسلات خشاب مولتی
مدل (AT) با دو كم داخلی كرايپتو وركس و دو اسلات خشاب مولتی
مدل (VIACI) با دو كم داخلی وی اكسس و دو اسلات خشاب مولتی
كليه اين مدل های ریسیور سامسونگ از نظر ظاهری شبيه به هم هستند اما تفاوت آنها در سخت افزار و نرم افزار آنها می باشد و نيز كليه مدل های خشاب خور آنها با اكثر خشاب ها سازگاری دارد و در صورت استفاده از كم ايردتو (1.06) و پچ شدن تبديل به مولتی كم می شود!
بهترين نوع اين رسيور از هر نظر نوع (VIACI) آن است. اين مقاله نيز به همين منظور نوشته شده است.
اين ریسیور در كلاس خود یکی از بهترين ها و پر فروش ترين هاست و چه در اروپا و چه در ايران از محبوبيت بالایی برخوردار است. سامسونگ از نظر تيم برنامه نویسی و ارائه پچ ساپورت خوبی دارد و تمامي نرم افزارهای آن در دسترس است و نيز قابليت آپديت از طريق سه ماهواره (هاتبرد - آسترا و سيريوس) را دارد . بک گراند آن در سه منوی (بوت - اصلی و راديو) قابل جايگزینی است.
مشخصات عمومی سامسونگ:
حافظه ذخيره 4000 كانال
اسكن همزمان 32 ماهواره
منوی بسيار زيبا و جالب با كاربری آسان در دو حالت كاربر و نصاب
توانایی اضافه كردن 3 ماهواره جديد و قرار دادن 100 فركانس برای هر یک
9 منوی كانال های دلخواه با نحوه رديف كردن از روی حروف الفبا - معمولی - ترانسپوندر و پرووايدر
نمايشگر 6 رقمی (4 عدد و 2 علامت)
2 جايگاه كارت و 2 جايگاه خشاب خور
ظاهر بسيار زيبا
سوكت (RS-232) از نوع نری برای آپگريد از طريق كامپيوتر
دارای منوی همه زبانه و تله تكس فعال
تيونر بسيار قوی و امكان نصب 8 ديش ماهواره ای.
مشخصات فنی سامسونگ:
سی پی يو 16 بیتی (مدل CI 32 بیتی) با سرعت 60 مگاهرتز (STI5512)
اس دی رم 8 مگابایتی
فلش 2 مگابایتی ای ايپيرام 32 كيلو بایتی
مبنع تغذيه 240 ولتی.
برنامه های اصلی سامسونگ:
* بوت لودر اصلی دستگاه (كه همان فايل فلش می باشد)

1 فريمور دستگاه

2املاتور دستگاه

3 فايل رم دستگاه

بوت لودر سامسونگ در ورژن های مختلفی وجود دارد:
(500 - 501 - 502 - 504 - 505 - 701 - 703 و ...) كه تنها نسخه های (501 و 502) به سادگی از راه كامپيوتر آپگريد می شوند و دستگاه هایی كه بوت لودر آنها (504 و 505) می باشد ابتدا بايد جی تگ شوند و بوت لودر آنها به (501) تبديل و سپس آپگريد شوند. اين سری دستگاه ها به سامسونگ سری (Z) معروفند. اگر دستگاه را از طريق ماهواره آپگريد كنيد بوت لودر آن به (504 يا 505) تبديل می شود! دستگاه هایی كه بوت لودر آنها (701 - 703) باشد قابل آپگريد نيستند و اگر هم جی تگ شوند خراب می شوند اين مدل ها به سري (A) معروفند. یعنی كنار مدل آنها يه مشخه بصورت
مثلا (A) يا (AY) يا (AT) و ... وجود دارد. -----> (9500A)
برنامه های جانبی سامسونگ:
* برنامه (سمكو اديتور) كه برای آپگريد ریسیور و نيز ويرايش كانال ها استفاده می شود.
*برنامه (لودر جهت انتقال امولاتور و فایل رم همچنین ویرایش فایل رم بکار میرود(سعی کنید از این برنامه در امولاتور های فعلی استفاده کنید
* برنامه (سامگراف ) كه برای آپگريد ریسیور استفاده میشود.
* برنامه كه برای ويرايش عكس بک گراند ریسیور استفاده می شود.
*برنامه SETEDIT يا سمكو ) برای ویرایش کانالها
* برنامه (چيتك) كه برای جی تگ سامسونگ استفاده می شود.
* و برنامه های ديگر كه برای اشتراک كارت و ... استفاده می شوند.
مشخصات یک سامی برای وضعيت ايده آل:
Boot Loader = 501/502
Firmware Version =133. 118
Hardware Version = 504

- امولاتور سامسونگ بر اساس چه فریموری نوشته شده است؟
فريمور اورجينال 133 که زبان فارسی را نیز ساپورت میکند
2-من برای اینکه رسیور خود را اپگرید کنم به چه ابزارها و برنامه هایی احتیاج دارم؟
برای اینکار احتیاج به داشتن املاتور جديد که نیاز است با استفاده از ابزارهایی مانند سمكو اديتور یا برنامه جدیداستوديو یا با برناه هايپر ترمينال اینکار را انجام دهید ضمنا لازم است افراد مبتدی مراحل اپگرید را همزمان از تلوبزیون ببینند

3-برای باز نمودن کانالها به فایل رم نیز نیاز دارید که این فایل رو نیز میتوانید با برنامه استودیو انتقال دهید

4-تمامی اموزشها در قسمت اموزشهاي سامسونگ بخش هست
5-من وقتی رسیور را روشن میکنم دستگاه روشن میشود ووقتی دکمه منو را میزنم رسیور هنگ میکند
وقتی که شما زبانی غیر از انچه که فریمور ساپورت میکند را انتخاب میکنید این مشکل پیش میاید
لازم است دوباره فريمور اورجينال 133رو بریزید

6-من وقتی رسیور را روشن میکنم یک لحظه 9500 میاید بعد رو همین میماند
ممکن است کابل اپگرید را که به پورت کام دستگا شما وصل است یک سر دیگر ان از کامپیوتر جدا باشد(برای کسانی که کابل همیشه به کامپوتر و رسیور وصل میباشد)
با هایپر ترمینال فریمور 133 بعد اخرین امولاتور رو بریزید
در غیر این صورت دستگاه شما نیاز به جي تك دارد

7-روی پایه جنب رم دستگاه چسپ سخت و مخصوصی هست که براحتی نمیشکند پس لازم است با اسپری 55- چسپ را به حالت شکنندگی در اورید سعی نکنید بغیر از این راه :راه دیگری را انتخاب کنید

8-شطرنجی شدن تصویر روی بعضی کانالها ویا اینکه همه کانالها ؟
مشکل از تیونر هست وباید خازن و در بعضی مواقع ایسی نیز تعویض کرد ودر مواردی که برد تیونر کبود شده باشد حتما باید تیونر کامل تعویض گردد تصویر مربوط به تیونراز پست
9- در امولاتور های جدید احتیاجی به استفاده از کارت کناکس نیست.

10-در امولاتور های جدید میتوان کدها را بصورت دستی وبا کنترل دستگاه ویرایش کرد برای این کار اول دکمه صفر و بعد منو را بزنید.

موفق باشيد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا