سوختن ترانزیستور m05در ریسیور q9q9

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوستان ریسیور فوق سیگنال دریافت نمیکنه ولی 13 ولت را در خروجی تیونر داره با برسی که انجام دادم یک ترانزیستور smdبه شماره m05که در عکس مشخص کرده سوخته البته نصفش سوخته و رنگ و شمارش تقریبا سوخته و نامشخص هست ولی طبق شواهد مشخص شد که ترانزیستور m05 هستش /دوستان به جای این ترانزیستور از چی میتونم استفاده کنم در ضمن ایا تشخیص من در مورد شمارش درسته یا نه /لطفا راهنمایی فرمایید ////با سپاس

پیوست‌ها

• 131 کیلوبایت بازدیدها: 55

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود بین کدوم پایه ها ؟جایگزین نداره؟با یک سره کردن مشکلی پیش نمیاد؟///با سپاس

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
با درود //دوستان ریسیور فوق سیگنال دریافت نمیکنه ولی 13 ولت را در خروجی تیونر داره با برسی که انجام دادم یک ترانزیستور smdبه شماره m05که در عکس مشخص کرده سوخته البته نصفش سوخته و رنگ و شمارش تقریبا سوخته و نامشخص هست ولی طبق شواهد مشخص شد که ترانزیستور m05 هستش /دوستان به جای این ترانزیستور از چی میتونم استفاده کنم در ضمن ایا تشخیص من در مورد شمارش درسته یا نه /لطفا راهنمایی فرمایید ////با سپاس

درود :
این نوع ترانزیستور ها سویچرن و اکثراً معروف به y2 هستن شما میتونید از ترانزیستور یاد شده استفاده کنید اما حالا شما که خروجی 12 ولت را دارید باید فرکانسهای ورتیکال رو دریافت کنید البته اگر خرابی فقط این ترانزیستور باشد .

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
نمیدونم والا مشتری اورده میگه سیگنال در یافت نمیکنه با یک دیش دیگه هم تست کرده همینطور بوده ولی ولتاز 13 ولت در خروجی تیونر را داره/حالا به نظر شما y2جواب میده تست کنم ؟اگر همون هم بتونم پیدا کنم

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,546
نمیدونم والا مشتری اورده میگه سیگنال در یافت نمیکنه با یک دیش دیگه هم تست کرده همینطور بوده ولی ولتاز 13 ولت در خروجی تیونر را داره/حالا به نظر شما y2جواب میده تست کنم ؟اگر همون هم بتونم پیدا کنم

درودی دیگر:
شما اول دیود مسیر اون ترانزیستور عوض کنید تا ولتاژ یک رقم پایین بیاد البته زمان سرچ کردن فکر کنم تست نکردید تقریباً
افت ولتاژ پیدا میکنه...رسیور رو رسیت فکتوری کنید درمواقی هم فلش کردن تاثیر گذاره و سرچ کنید.

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
با درود بین کدوم پایه ها ؟جایگزین نداره؟با یک سره کردن مشکلی پیش نمیاد؟///با سپاس

درود
پایه ای که 12 ولت داره رو با پایه بالایی

از روی شاسی های اوراقی هم میتونی برداری جایگزین کنی

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود و سپاس گذاری از بابت راهنمایی دوستان ///دوستان هیچ کدوم از ترانزیستور هایی که فرمودید پیدا نکردم بناچار یه فت منفی به شماره k2961توی فت هام داشتم جایگزین کردم الان به خوبی جواب میده هم 13 ولت و هم 18 ولت عمودی و افقی را جواب میده مشکلی هم نداره //فقط خواستم ببینم این ترانزیتور که من استفاده کردم منفی هست ایا مشکلی ایجاد نمیکنه؟

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,546
با درود و سپاس گذاری از بابت راهنمایی دوستان ///دوستان هیچ کدوم از ترانزیستور هایی که فرمودید پیدا نکردم بناچار یه فت منفی به شماره k2961توی فت هام داشتم جایگزین کردم الان به خوبی جواب میده هم 13 ولت و هم 18 ولت عمودی و افقی را جواب میده مشکلی هم نداره //فقط خواستم ببینم این ترانزیتور که من استفاده کردم منفی هست ایا مشکلی ایجاد نمیکنه؟

درود :
خیر مشکلی ایجاد نمیکنه اما ممکنه داغ کنه که باز میسوزه شما حالا روی تست انگشتتون رو روی ماسفت قرار بده متوجه میشید که اگر داغ کرد بیش از حد متوجه میشید میسوزه یا خیر

آخرین ویرایش:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //نه دوست گرامی اصلا گرم هم نمیکنه البته حدود 2 ساعت پیش خودم کار کرد مشکلی نداشت /الان دادم برد .حالا امشبو گفتم بار تا حد ممکن کار کنه

بالا