سوختن کارت dvb

ashubgar

Banned
2007-01-06
3
4
46
سلام دوستان
من چند روز پيش کارت Twinhans خريده بودم روي اسلات نصب کردم و بعد کامپيوتر را روشن کردم رفتم آب خوردم اومدم که نرم افزارش را هم نصب کنم آب تو گلوم گير کرد چون کارت سوخته بود.
نمي دونم اسم اون قطعه چيه ؟ ولي شبيه ترانزيستور هستش که يک طرفش تخت هستش و يک صفحه آلومينيومي داره و مثل اينکه يک پايه اونو هم قطع کردن و اون دو تا به برد لحيم شده اون صفحه آلومينيومي هم به برد چسبوندن :}:
کارت اين نيست ولي از اين کارخونه هستش اين پايين يکي از اونايي که من ميگم 3 پايه هستش اون يکي 2 پايه اون سوخته

Art_TwinhanDTV-Sat.jpg

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
سلام دوستان
من چند روز پيش کارت Twinhans خريده بودم روي اسلات نصب کردم و بعد کامپيوتر را روشن کردم رفتم آب خوردم اومدم که نرم افزارش را هم نصب کنم آب تو گلوم گير کرد چون کارت سوخته بود.
نمي دونم اسم اون قطعه چيه ؟ ولي شبيه ترانزيستور هستش که يک طرفش تخت هستش و يک صفحه آلومينيومي داره و مثل اينکه يک پايه اونو هم قطع کردن و اون دو تا به برد لحيم شده اون صفحه آلومينيومي هم به برد چسبوندن :}:
دوست عزیز
اول از همه شما چرا از یک آدم مطمئن کارت رو نخریدید
دوم هم شما مطمئن هستید که آن قعطه سوخته هست
آن قطعه ممکنه lm317 باشه یا ای سی 5 ولت باشه لطفا چک کنید
استاد.:p

ashubgar

Banned
2007-01-06
3
4
46
دوست عزیز
اول از همه شما چرا از یک آدم مطمئن کارت رو نخریدید
دوم هم شما مطمئن هستید که آن قعطه سوخته هست
آن قطعه ممکنه lm317 باشه یا ای سی 5 ولت باشه لطفا چک کنید
استاد.:p
طرف مطمئن بود ولي خودتون که ميدونين دنيا اعتبار نداره. بله قطعه سوخته چون هم بوش اومد هم سياه شده بود يک پايه اون از برد جدا شده بود از روي برد هم کنده شده بود مثل اينکه بره روي مين ضد نفر :}:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز ایسی lm317 سوخته است همان 3 پایه تعویض کنید ودوباره امتحان کنید اگر درست نشد ممکن است این اتصالی باعث سوختن تیونرویا ایسی های روی برد شده باشد قبل از گذاشتن آن روی مادربرد از اتصال نبودن ولتاژها مطمئن شوید درصورت اتصالی دوباره امکان خراب کردن مادربرد وجود دارد موفق باشید

ashubgar

Banned
2007-01-06
3
4
46
دوست عزیز ایسی lm317 سوخته است همان 3 پایه تعویض کنید ودوباره امتحان کنید اگر درست نشد ممکن است این اتصالی باعث سوختن تیونرویا ایسی های روی برد شده باشد قبل از گذاشتن آن روی مادربرد از اتصال نبودن ولتاژها مطمئن شوید درصورت اتصالی دوباره امکان خراب کردن مادربرد وجود دارد موفق باشید
سلام ممنون دوست خوبم اون 2 پايه سوخته

mar_shahram

کاربر
2007-12-02
1
1
سلام .لطفان کمکم کنید.....
من مدتی است که افلاینم خیلی کم شده به طوری که 80 درصد فایل هایم کم رنگ میشه وکم کم از بین میره من الان از اسکای نت استفاده میکنم وبقییه مثل مانا واسکای گرابر رانیز امتحان کردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم .در ضمن من سیگنالم روی​
49...51 است و روی ماهواریه دابلیو 6 و فرکانس 11449 است... شاید هم از تیونر باشه نمیدونم. امیدوارم همچین مشکلی برای هیچ کدومتون پیش نیاد که خیلی حال گیرییه.

ممنون میشم کمکم کنید.استاد عزیز:}:

MEKABIZ30

کاربر
2008-02-05
10
8
با سلام كارت 2.8 آ دارم يه ماهه خريدم دادم تستش كردن ميگن error code 10 ميده آيا راهي واسه تعميرش هست .ممنون از زحمات شما

marfan

کاربر
2008-01-08
34
45
دوستان سلام من یک کارت ویژون پلاس دارم خراب شد بعد از این که تعمیر کردم سیگنال خیلی افت کرده باید فرکانسها رابصورت دستی وارد کنی تا بگیره انهم بعضیهارانمیگیره درمورد پروگ دی وی بی هم باید بگم دیگر نمشناسد خیلی ورژنهارا امتحان کردم اما جواب نداد حتی پلیرهای مختلف را هم تست کردم جواب نداد اگر راهی است لطفا راهنمایم کنید ممنمون

king12345

کاربر
2008-10-22
2
1
با سلام
من skystar3 دارم(genia) ولی چند وقته وقتی باprogdvb یا fastfinder میخوام سیگنال بگیرم رو هیچ فرکانسی دریافتی ندارم!!!
1.کارتم سوخته؟
2.میشه تعمیرش کرد؟
3.تو تهران کجا باید ببرم؟
با سپاس فراوان

jaber226

کاربر
2009-03-02
12
3
دوستان اگه بخواهیم که دیگران ما راخوب راهنمایی کنن باید اطلاعات درستی به اونا بدیم کارتم سوخته تعمیرکار کار از کجا پیدا کنیم نشد کمک

jaber226

کاربر
2009-03-02
12
3
در صورت عدم سیگنالدهی این نوع کارتها اول باید درایور و نرم افزار آن را چک و تست کنیم ولتاژ گیری تیونر خیلی مهم است ولتاژ 13و18 در فرکانسهای افقی و عمودی را باید تست و ولتاژ گیری شود در این صورته که باید به فکر تعمیر باشیم اس ام دی یا همان تی آی پی تیونر و خازن کوپلینگ را باید برسی کنیم بقیه قطعات حاوی جریان خیلی کمی است و امکان سوختن و کات آف شدن خیلی کمه

hamid_diba

کاربر
2009-04-05
4
19
اقا من یک کارت وین پلاس دارم دارایورشو مخاوام نصب کنم میگه سخت افزار شناسایی نشد اما تو هاردورم شناسایی کرده علامت سوال داه اینم بگم که مرحله اول نصب میشه بعد از ریست این پیغام رو میده

hamed-dvb

کاربر
2007-04-14
2
2
من یک کارت نوا دارم که متاسفانه دیشب به علت بی توجهی خودم . منفی و مثبت ال ان بی با هم اتصالی کرده بود ومدت 1 ساعت هم سیستم روشن بوده . الان دیگه تو خروجی ال ان بی کارت هیچ ولتاژی نشان نمیدهد
دیتاشت آی سی های موجود روی کارت رو پیدا کردم . اما نمیدونم چه قطعه ای سوخته تا اونجایی که میدونستم دیودها را تست کردم همگی سالم نشون میداد
الان سیستم کارت رو میشناسه ( این نشون میده که به احتمال زیاد چیپست اصلی سالمه
یک قطعه ای هست به نام
lmbp16sp
که در نزدیکی تیونر میباشد و وقتی دیتاشت آنرا دیدم متوجه شدم که ولتاژ ال ان بی رو کنترل میکنه . ممکنه از این قطعه باشه؟
لطفا راهنمایی کنیید

camry

کاربر
2009-04-29
1
1
پرسش در مورد سیگنال دادن کارت دی وی بی فقط با یک نوع ال ان بی

آقا سلام من یک کارتskystar 2 دارم کارت من فقط با یکlnb کار میکنه یعنی من در حال حاضر دیشم به سمت هاتبرده وقتی یکlnb دیگه خریدم که جاش بذارم دیدم سیگنال نمیدهد اما با رسیور تست کردم دیدم سیگنال دارد آیا مشکل سخت افزاری یا نرم افزار؟ باید چکارکنم متشکر....................

ali mosavi

Banned
2006-11-13
63
157
کارت دی وی بی اسکای استار 2 ورزن 2.6 دارم که درهنگام گذاشتن در اسلات ها سیستم بالا نمی اید وتا ان را از سیستم جدا کنم کامپیوتر بالا می اید لطفا راهنمایی کنید

sevenskys

کاربر
2009-05-28
4
4
39
سلام بر دوستان عزیز
تمامی جوابهای شما در این وبلاگ موجود میباشد
ضرر نمی کنید اگه سری بهش بزنید​
www.sevenskys.blogfa.com

amin750

کاربر
2009-07-01
3
5
سلام
من يك كارت اسكاي استار 3 دارم يكي دو هفته كار كرد بعد سوخت بردم نشون يك تعمير كار دادم گفت تيونرش سوخته
تيونرش هم نداشت
لطفا راهنمايي كنيد كارم خيلي گيره.

ali282

کاربر
2008-01-19
19
30
آقایون اینطوری تایپیک نزنید کارتم سوخت یعنی چه دقیقا بگید چی شده ؟
90 درصد مشکلاتی که شما ها دارید مربوط به عدم نبود ولتا|ژ تغذیه یا اتصالی آن است اونهم بخاطر اینکه یک پاور درست حسابی رو سیستم نمیگذارید
بیشتر مشکلات شما خرابی ولتاژهای تیونر میباشد
مثلا شما که اسکای استار 3 دارید مشکل کارتتون چیه؟آیا سیگنال نمیده؟
شما که سیگنالتون ضعیف و قوی میشه یک حرارت باید به آیسی تیونر بدید به احتمال کم هم agcتیونر مشکل پیدا میکنه
دقیقا اشکالتون رو بفرمایید و ولتاژها رو هم بگید

میکروباکس

کاربر
2009-07-08
42
48
34
سلام من یه کارت ویژن پلاس دارم همه مراحل انجام میشه حتی کامپیوتر اون رو میشناسه نصب هم میشه هر وقت هم وارد پروگ دی وی بی میشم و خارج میشم صدای قطع و وصل شدن رله اون میاد اما موقع سرچ کانال سیگنال نمیده دیش و تمام وسایلم هم سالم هس خواهشمندم راهنمایی کنید همه جور امتحنی هم کردم به خودم هم میگم اگه کارتم سوخته باشه چرا نصب میشه

بالا