سیستم sidsa و ایجاد مشکل برای رسیورهای سری x95 استاست

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

دلیل ریست مداوم رسیورهای سری x95 استارست بعد از انتخاب یکی از کانالهای کارتی مانند animal planet مربوط به نرم افزار مدتی قبل جهت بازگشایی 4 کانال الجزیره اسپورت نیلست نرم افزار ارائه شد که توسط این نرم افزار خاص این 4 کانال باز می شوند اما مشکلی که ایجاد شد این بود کانالهای دیگر که دارای نانو یکسان هستند بعد از انتخاب باعث ریست رسیور می شوند دلیل هم این است بعد از 3 ثانیه کانال در خواست کلید جدید می دهد و چناچه پاسخی داده نشود رسیور ریست می شود حال برای رفع این مشکل باید از نرم افزاری استفاده کنید که دارای سیستم sidsa نباشد نرم افزار بدون مشکل آپلود کردم که بعد از استفاده دیگر رسیور بعد از انتخاب کانالهای کارتی ماهواره نیلست ریست نخواهد شد

پیوست‌ها

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124
علی آقا دستت درد نکه کارت عالیه، انصافا هیچ کس نتونسته بود علتش رو بهم بگه بازم مرسی.

hamid1752

کاربر
2008-07-07
12
20
با سلام

دلیل ریست مداوم رسیورهای سری x95 استارست بعد از انتخاب یکی از کانالهای کارتی مانند animal planet مربوط به نرم افزار مدتی قبل جهت بازگشایی 4 کانال الجزیره اسپورت نیلست نرم افزار ارائه شد که توسط این نرم افزار خاص این 4 کانال باز می شوند اما مشکلی که ایجاد شد این بود کانالهای دیگر که دارای نانو یکسان هستند بعد از انتخاب باعث ریست رسیور می شوند دلیل هم این است بعد از 3 ثانیه کانال در خواست کلید جدید می دهد و چناچه پاسخی داده نشود رسیور ریست می شود حال برای رفع این مشکل باید از نرم افزاری استفاده کنید که دارای سیستم sidsa نباشد نرم افزار بدون مشکل آپلود کردم که بعد از استفاده دیگر رسیور بعد از انتخاب کانالهای کارتی ماهواره نیلست ریست نخواهد شد

رسيور من هم x230 است و اين مشكل رو دارم رو بعضي از كانالها. مي تونم از اين نرم افزاري كه گذاشتيد استفاده كنم يا نه؟

kahn

کاربر
2009-07-04
20
24
38
اگر از این ورژن استفاده کنیم آیا کانالهای کمتری باز مشه یا هیچ فرقی با ورژن1.68 توی باز کردن کانال نداره؟

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
خودمونيم علي آقا اين برنامه رو سه روزه من اعلام مي كنم كسي محل نمي ذاره اما تا شما بگين باران تشكر مي باره عجب رسميه

d.virus

کاربر
2009-06-10
23
16
خداییش فقط علی رسیور جنان به شما اعتماد دارم که حد وحدود نداره این شمایید که به کل سایتهای ایرانی می ارزید خیلی ممنون از زحمات شما

kahn

کاربر
2009-07-04
20
24
38
سلام.اگر از نرم افزار جدید x95 استفاده بکنیم،مشکلی برای میکروباکس نداره؟مثل نرم افزار قبلی نیست که روی بعضی از کانالها رسیور رسیت میشد.با تشکر

kambiz-k

کاربر
2010-01-24
37
67
[FONT=&quot]با سلام خدمت تمامی مدیران و سروران عزیز[/FONT]:
[FONT=&quot]یک دستگاه[/FONT] x95 [FONT=&quot]سری جدید با رنگ مشکی و کارتن زرد رنگ گرفته ام که با بکاپ کانالهای دستگاه دیگری به روز رسانی و کانال دهی شد . اما هردفعه این کار را باید انجام میدادم چرا که پروتوکل استفاده از دانگل خود به خود حذف میشد و با زدن دکمه[/FONT] i [FONT=&quot]و 9 هیچ صفحه ای نمیامد[/FONT].
[FONT=&quot]خواستم دستگاه را با یک[/FONT] rom [FONT=&quot]قدیمی که حجم 1/153 کیلو بایت دارد به روز رسانی کنم که دستگاه برنامه را گرفت و خاموش و روشن شد ولی حالا پشت سر هم [/FONT]boot [FONT=&quot]میکند و بلافاصله پیام[/FONT] E020 [FONT=&quot]میدهد .از طریق فلش یا کابل و کامپیوتر هم دیگر پروگرام نمیگیرد . لطفا راهنمائی کنید[/FONT]. علی آقا لطفا کمک کنید .​

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت تمامی مدیران و سروران عزیز:
یک دستگاه x95 سری جدید با رنگ مشکی و کارتن زرد رنگ گرفته ام که با بکاپ کانالهای دستگاه دیگری به روز رسانی و کانال دهی شد . اما هردفعه این کار را باید انجام میدادم چرا که پروتوکل استفاده از دانگل خود به خود حذف میشد و با زدن دکمه i و 9 هیچ صفحه ای نمیامد.
خواستم دستگاه را با یک rom قدیمی که حجم 1/153 کیلو بایت دارد به روز رسانی کنم که دستگاه برنامه را گرفت و خاموش و روشن شد ولی حالا پشت سر هم boot میکند و بلافاصله پیام E020 میدهد .از طریق فلش یا کابل و کامپیوتر هم دیگر پروگرام نمیگیرد . لطفا راهنمائی کنید. علی آقا لطفا کمک کنید .​
با درود
دوست گرامی شما نرم افزار کارخانه ای 95را که در بخش موجود هست با رایانه وکابل برسیور منتقل کنید
بعدریست فکتوری اگر درست نشد
دستگاه مدل تقلبی جدید هست توی بازار امده وباید با فایل فلش مخصوص خودش پروگرام بشود

بالا