شناسایی مسیر دیتای چشم کنترول رسیور 9696

aligholampoor

کاربر VIP
2014-04-04
67
153
باسلام خدمت دوستان واساتید گرامی
برام یک دستگاه iclas 9696 آوردند که آب خورده شدیدبود وخاموش بود دستگاه را سرویس کردم روشن شد الان فقط مشکل کنترول دارد با برسی متوجه شدم که مسیر دیتای چشم کنترول( روی پنل) قطع است مسیر را دنبال کردم دقیقا تا زیر cpu میره از طریق یک بوشن وارد زیر cpu میشه ولی به هیچ پایه cpu ارتباطی نیست فکر میکنم سولفاته قطعش کرده از دوستان می خواهم اگه کسی دستگاه دم دست دارند بگویند به کدوم پایه cpu سیم کشی کنم مسیر را در عکس با خط قرمز معلوم کردم که از پایه 2 سوکت پنل شروع میشه بازم ممنون

IMG_۲۰۱۶۰۸۱۵_۱۸۳۱۵۵.jpg

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
درود :
همکار گرامی میکروسویچ پانل به خوبی کار میکنه ؟ و اگر جواب درست هست پیشنهاد میکنم خود پانل رو باز کنید و به احتمال زیاد یک دیود زینر در مسیر چشم الکترونیک جامپر شده باشه چک شود و سوم خود چشم الکترونیک رو عوض کنید و یا اگر یک پانل گیرتون بیاد چ بهتر.

aligholampoor

کاربر VIP
2014-04-04
67
153
درود :
همکار گرامی میکروسویچ پانل به خوبی کار میکنه ؟ و اگر جواب درست هست پیشنهاد میکنم خود پانل رو باز کنید و به احتمال زیاد یک دیود زینر در مسیر چشم الکترونیک جامپر شده باشه چک شود و سوم خود چشم الکترونیک رو عوض کنید و یا اگر یک پانل گیرتون بیاد چ بهتر.

دوست عزیز ممنون من قبلا چشم رابایک چشم دیگه تست کردم بازم چشم دوباره پنل را تست میکنم

آخرین ویرایش:

aligholampoor

کاربر VIP
2014-04-04
67
153
درود

با یه پنل دیگه تست کن اگه بازم ایراد داشت اعلام کن تا پایه رو مشخص کنم
دوست عزیز نشد اگه میشه لطف کنید مسیر دیتا را روی عکس نشان بدهید لطف کنید ببینید پایه چندم وکدوم طرف cpu اگه روی عکس نشان بدهید ممنون میشم بازم ممنون

بالا