Service Manual
ADMIN
- 2007-06-19
- 1,872
- 19,340
........................................................................
آخرین ویرایش:
مرادی جان شما به این میگویید آموزش (دوست عزیزمان نوشته اگر میخواهی این اموزش براتون بزارم ) اینجا را باید گفت نیکی وپرسش این جماعت چیزی یاد بده به کسی نیستن از اول این تاپیک تا آخرش بخوان ببین چند جا التماس وخواهش کردم که نیاز دارم اما هرباربا یک جواب سرکاری مثل اینکه کسی را مسخره کنن یه حرف بیربط میزنند و رد میشوند.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند وقت پیش مطلبی در رابطه با فلش کردن 4000 دی سوپر بعنوان راهنمایی نوشته بودم که بعضی از دوستان جملات نا مفهومی در جواب من نوشته بودنند
من اولا خودم تعمیرکار هستم و در ضمن تا از چیزی مطمئن نباشم
ان را درج نمی کنم
بازم میگم در استارست 4000 دی سوپر
بغل ای سی cpu ای سی 8 پایه هست که من اول از یک دستگاه سالم این ای سی رو برداشتم و از روی ان این ای سی رو خواندم و بعد ای سی دستگاه معیوب را پروگرام کردم و درست شد من بارها این کار را انجام دادم
چون من عضو معمولی هستم لذا براتون نمی تونم برنامه را بگذارم
اگر کسی این برنامه رو خواست برام ایمل کنه تا از طریق ایمل براش بفرستم
babakelk83@yahoo.com
موفق باشید
سلا م دوستان عزیز میشه ریسیور 4000d super را از حالت on کشید من که نتوانستم
1- توسط فایل 2- توسط ریسیور به ریسیور 3 -توسط جیتک کابل ساختم آموزش ارور داد وکسی هم کمک نکرد4-آی سی را از بردکشیدم توسط کابل جیتک لودرspi_tt_v1.027 اجرا کردم هم نشد
کدام روش فنی باشدکمک کند ممنون میشم
دوست عزیز ای سی فلش استفاده شده برای این مدل از نوع ایپرام و با 4000 معمولی که دارای ای سی فلش 40 پایه تفاوت دارد و باید حتما توسط پروگرامر مجدد ای سی پروگرام شود
برای رفع این مشکل نرم افزار خاصی تهیه شده رسیور توسط این نرم افزار آپدیت کنید باید مشکل رفع شود شد البته اگر عیب نرم افزاری باشد