طریقه رفع ارور On و Ash در رسیورهای استارست سری 4000 و مدلهای مشابه

2007-06-19
1,872
19,340
حل مشکل on & upg

با سلام

يکي از روشهاي حل مشکل on & upg در استارستهاي سري 4000 استفاده از يک دستگاه سالم البته مثل همان دستگاه خراب و آپگريد رسيور به رسيور مي باشد .

• ابتدا رسيورها را بوسيله کابل RS232 به هم متصل مي کنيم .
  • بعد دستگاه اول که سالم هست رو در حالت استندباي يا آماده به کار قرار مي دهيم .
  • دستگاه خراب را در حالت خاموش و کشيده از برق قرار مي دهيم .
  • بعد از طريق ريموت کنترل دستگاه ابتدا عدد 3 بعد عدد 6 و بعد عدد 9 را وارد مي کنيم .
  • بعد دستگاه دوم را روشن مي کنيم . ( به برق مي زنيم )

در اين حالت نرم افزار از دستگاه اول به دوم انتقال پيدا مي کند . پس از انتقال نرم افزار به دستگاه و اتمام کار دستگاه روشن مي شود .

نکته : البته اينجانب اين کار را انجام ندادم . دوستاني که با انجام اين کار نتيجه گرفتند . همينجا اعلام کنند . موفق باشيد .

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
طریقه رفع مشکل ارورASH در رسیورهای سری 4000-4200 و مدلهای مشابه

یکی از عیب های که در این مدلها زیاد پدیدار شده ارور ASH در پنل رسیور و از کار افتادن رسیور است این عیب به دلیل آبدیت اشتباه با نرم افزار دیگری یا مشکل داشتن نرم افزار مورد استفاده به وجود می آید که حتی بعد از آبدیت با نرم افزار مربوط به خود دستگاه یا استفاده از فایل فلش مشکل برطرف نخواهد شد به این دلیل که زمانی نرم افزار استفاده شده مشکل داشته باشد یا مربوط به خود رسیور نباشد در جای بلوک های بوت و لودر فلش کدها تبدیل به FFFFFFFFFFF می شوند یعنی تعدادی از بلوک های فلش که قبلا توسط کارخانه سازنده به عنوان دیتا تعین شده به دلیل ناسازگار بودن با نرم افزار پاک می شوند و با پروگرام با پچ مربوطه قابل برگشت نیستند و موجب اختلال در کارکرد فلش و موجب ارور ASH در پنل می شود این ارور از قبل برای فلش تعریف شده یعنی اگر بلوک دیسک های دیتا دچار اختلال شود این ارور ظاهر خواهد شد اما این امر برای دیگر رسیورها صدق نمی کند طریقه رفع این ارور فقط با پاک کردن کامل فلش و پروگرام با فایل فلش مربوط به همان رسیور امکان پذیر است که یا باید رسیور را جیتک کنید و یا اینکه ای سی فلش را بیرون از برد توسط پروگرامر یا رسیور دیگری جیتک کنید به دلیل مشکلات زیادی که در جیتک سری 4000 می باشد جیتک این مدل را پیشنهاد نمی کنم و امکان دارد به دلیل کوچکترین اشتباه CPU خراب شود زیرا جیتک این مدل استاندارد نیست منظور این نیست که رسیورهای 4000 قابل جیتک شدن نیستند جیتک می شوند اما به سختی و احتمال خراب شدن پردازنده هم است اگر تعمیرکار هستید و می توانید ای سی فلش را از برد جدا کنید و بگذارید پیشنهاد می کنم فلش را روی برد رسیور دیگری مانند استارست 550 بگذارید و توسط کابل جیتک 20 پین ای سی را پروگرام کنید برای پروگرام می توانید از فایل فلشی که در پست 1 پیوست کردم استفاده کنید و بعد از انجام مراحل جیتک ای سی را روی برد اصلی بگذارید و بعد از روشن شدن خواهید دید که ارور ASH را ندارید و رسیور بوت شده بعد از این می توانید رسیور را با جدیدترین ورژن آپدیت کنید در مورد ON شدن نیز به همین صورت عمل کنید
ذکر مطالب فوق با ذکر منبع درسایت های مجاور مشکلی ندارد

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مرادی جان شما به این میگویید آموزش (دوست عزیزمان نوشته اگر میخواهی این اموزش براتون بزارم ) اینجا را باید گفت نیکی وپرسش این جماعت چیزی یاد بده به کسی نیستن از اول این تاپیک تا آخرش بخوان ببین چند جا التماس وخواهش کردم که نیاز دارم اما هرباربا یک جواب سرکاری مثل اینکه کسی را مسخره کنن یه حرف بیربط میزنند و رد میشوند.

دوست عزیز فایل ایپرام را باید توسط پروگرامر به ای سی منتقل کنید و باید ای سی بیرون از برد پروگرام شود این قطعه از طریق پورت کام رسیور یا جیتک قابل پروگرام نیست در مورد مشکل on همانطور که قبلا توضیح دادم ربطی به این قطعه ندارد و مربوط به ای سی فلش است که باید جیتک یا با پروگرامر درست کنید دارم یک مقاله کامل در مورد جیتک رسیورهای سری 4000 آماده می کنم وبه زودی در سایت قرار می دهم موفق باشید

reza_payami

کاربر
2008-02-24
3
1
باعرض سلام و خسته نباشید.
من دستگاه 4000d-super دارم.اون پچ 29 بهمن ماه رو ریختم رو دستگاه ولی جواب نمیده و رسیور روی Boot و Load وrun باقی میمونه و بالا نمیاد.فقط فایلی که از Satdw گرفتم رو جواب میده.اونم Mct , Nagraباز نیستن.
در ضمن در قسمت کددهی Iredeto 2،ردیف 628 برای وارد کردن کد Mct-redlite رو نداره فقط ردیف شوتایم و یکی دیگه رو داره.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

barbod_m

کاربر
2006-11-21
26
6
با سلام خدمت دوستان و با کسب اجازه از اساتید محترم
در مدلهای ستار سات 4000 سوپر و اکولینک سوپر ای سی فلاش در سی پی یو ادغام نشده بلکه در کنار سی پی یو قرار دارد و هشت پایه میباشد و این ای سی ربطی به ایپرام تیونر که باعث بوجود امدن مشکل سیگنال و جا بجازدن کنترل مشود ندارد وحجم ان نیز دو مگابایت هستش من بارها پرگرام کرده ام و مشکلی هم نداشته

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند وقت پیش مطلبی در رابطه با فلش کردن 4000 دی سوپر بعنوان راهنمایی نوشته بودم که بعضی از دوستان جملات نا مفهومی در جواب من نوشته بودنند
من اولا خودم تعمیرکار هستم و در ضمن تا از چیزی مطمئن نباشم
ان را درج نمی کنم
بازم میگم در استارست 4000 دی سوپر
بغل ای سی cpu ای سی 8 پایه هست که من اول از یک دستگاه سالم این ای سی رو برداشتم و از روی ان این ای سی رو خواندم و بعد ای سی دستگاه معیوب را پروگرام کردم و درست شد من بارها این کار را انجام دادم
چون من عضو معمولی هستم لذا براتون نمی تونم برنامه را بگذارم
اگر کسی این برنامه رو خواست برام ایمل کنه تا از طریق ایمل براش بفرستم
babakelk83@yahoo.com
موفق باشید

دوست عزیز رسیورهای سری جدید 4000 س و پر دارای ای سی 8 پایه کنار cpu هستند که همان فلش است که به دلایلی به این شکل طراحی شد که متاسفانه این ای سی کارایی و خاصیت ای سی فلش را ندارد و بعد از مدتی اطلاعات ذخیره شده روی ای سی پاک می شود به کاربران پیشنهاد می کنم از خرید رسیورهای 4000 خود داری کنند واقعا جزء بی کیفیت ترین رسیورهای استارست هستند و همگی ساخت چین و به همین دلیل شرکت چند روز قبل نرم افزار و طریقه جیتک این مدل را ارائه کرد که توسط usb انجام می شود البته کمی سخت است کسانی که پروگرامر دارند می توانند به راحتی ای سی را بیرون از برد با پروگرامر فلش کنند البته یک سری رسیور 4000 چینی مجدد روانه بازار شد که حتی ای سی ایپرام هم ندارند تا به حال با دومورد برخورد کردم جیتک هم نمی شوند آموزش مربوط به جیتک 4000 س و پر را می توانید از لینک زیر دانلود فرمایید موفق باشید

.darush

کاربر افتخاری
2008-02-05
618
1,749

eiko50.gif

آموزش رفع مشکل on وash بطور 100%

دوستان لودر زیر را دانلود کرده و فایل های را که دراختیارتان قرار میدهم وارد رسیور کنید
دانلود

100% تست شده

zir66v.gif

.darush

کاربر افتخاری
2008-02-05
618
1,749

eiko50.gif

آموزش رفع مشکل on وash بطور 100%

دوستان اگر بعد از بوجود آمدن این مشکل از فایلهای گوناگون استفاده نکردهاید و هنوز مشکل نرم افزاری باقی مانده باشد با این لودر ونرمافزارها مشکل شما حل خواهد شد

100% تست شده

zir66v.gif

st581

کاربر
2008-09-06
2
2
با سلام خدمت دوستان محترم sat98
یه رسیور 4000 سوپر دارم که مشکل on ارور داره رسیور دیگه از پورت اپگرید شناخته نمیشه و پچ قبول نمیکنه ولی جی تگ میشه اما ارور از بین نمیره در جوابی که به دوستان دیگه دادید معلوم میشه که باید ای سی فلش رو پروگرام کرد
برای برنامه ریزی فلش به چه دستگاه پروگرامروبرنامه هایی نیاز دارم ایا میشه پروگرامری ساده ساخت که برای این کار کفایت کنه ای سی فلش به شماره 26df161
با ارزوی موفقیتتان

st581

کاربر
2008-09-06
2
2
با سلام خدمت دوستان
یه رسیور 4000 سوپر دارم که مشکل on ارور داره رسیور دیگه از پورت اپگرید شناخته نمیشه و پچ قبول نمیکنه ولی جی تگ میشه اما ارور از بین نمیره در جوابی که به دوستان دیگه دادید معلوم میشه که باید ای سی فلش رو پروگرام کرد
برای برنامه ریزی فلش به چه دستگاه پروگرامروبرنامه هایی نیاز دارم ایا میشه پروگرامری ساده ساخت که برای این کار کفایت کنه ای سی فلش به شماره 26df161

nasratsat

کاربر
2009-06-27
94
170
سلا م دوستان عزیز میشه ریسیور 4000d super را از حالت on کشید من که نتوانستم
1- توسط فایل 2- توسط ریسیور به ریسیور 3 -توسط جیتک کابل ساختم آموزش ارور داد وکسی هم کمک نکرد4-آی سی را از بردکشیدم توسط کابل جیتک لودرSPI_TT_v1.027 اجرا کردم هم نشد
کدام روش فنی باشدکمک کند ممنون میشم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلا م دوستان عزیز میشه ریسیور 4000d super را از حالت on کشید من که نتوانستم
1- توسط فایل 2- توسط ریسیور به ریسیور 3 -توسط جیتک کابل ساختم آموزش ارور داد وکسی هم کمک نکرد4-آی سی را از بردکشیدم توسط کابل جیتک لودرspi_tt_v1.027 اجرا کردم هم نشد
کدام روش فنی باشدکمک کند ممنون میشم

دوست عزیز ای سی فلش استفاده شده برای این مدل از نوع ایپرام و با 4000 معمولی که دارای ای سی فلش 40 پایه تفاوت دارد و باید حتما توسط پروگرامر مجدد ای سی پروگرام شود

برای رفع این مشکل نرم افزار خاصی تهیه شده رسیور توسط این نرم افزار آپدیت کنید باید مشکل رفع شود شد البته اگر عیب نرم افزاری باشد

پیوست‌ها

lovesick

کاربر
2006-10-03
79
227
43
دوست عزیز ای سی فلش استفاده شده برای این مدل از نوع ایپرام و با 4000 معمولی که دارای ای سی فلش 40 پایه تفاوت دارد و باید حتما توسط پروگرامر مجدد ای سی پروگرام شود

برای رفع این مشکل نرم افزار خاصی تهیه شده رسیور توسط این نرم افزار آپدیت کنید باید مشکل رفع شود شد البته اگر عیب نرم افزاری باشد

علی آقا دست شما درد نکنه.
یه رسیور 4000d معمولی داشتم که روش ارور on,ash میود با نرم افزاری که گذاشتین با استفاده از لودر زیر تونستم ارور رو برطرف کنم. وقتی هم بالا آمد بعد از on حدود یک دقیقه load panel زد و رسیور بالا اومد.
خیلی ممنونم. :eek:k:

پیوست‌ها

rasam

کاربر
2008-06-14
6
4
موزش رفع مشکل on وash بطور 100%

]دوستان لودر زیر را دانلود کرده و فایل های را که دراختیارتان قرار میدهم وارد رسیور کنید

درود .سرور گرامي اين لودر كه پس از انتخاب فايل خود بخود محو ميشه و متاسفانه در جند در پست بعدي نرم افزارش هم وجود نداره البته در چند سايت ديگه هم شماهمين پست را زديد كه همين ايراد را داره. اگر واقعا اين نرم افزار كار ميكنه اصلاحش كنيد همه دعا گوي شما ميشن. شما كه مدير پر سابقه اي هستيد اونهم در چندين وچند سايت ميدونيد با اين اينترنت ذغال سنگي با چه بدبختي بايد به چيزي كه اعلام شده برسي تازه اونوقت ببيني فقط وقتت تلف شده . لطفا يك فكري يحال اين موضوع بكنيد .باتشكر از زحمات شبانه روزي شما/بدرود.سپازگزارم (رسام)

بالا