طریقه شرینگ در رسیورهای نکست و سوپر مکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
چگونگی استفاده از شرینگ بعد از نصب پیجهای جدید: برای اولین گام نحوه استفاده از نرم افزار sharemax بهمراه تنظیمات لازمه توضیح داده میشود امیدوارم که مفید واقع شود:

توجه1: قبل از هر کاری باید نرم افزار یا پیجهای جدید614a رو نصب نمایید

توجه2: بعد از نصب پیج جدید در گروه سوپر پلاس و ایکس پلاس گزینه جدیدی در منو بنام کام پورت اضافه خواهد شد که ابتدا باید به این گزینه رفته و تنظیمات لازمه را برای کار با sharemax انجام دهید

توجه3: برای گروه ساده نکست 5000 و 5500 و 6500 و 8500 نرم افزار شیر فرق میکند و باید بجای sharemax از نرم افزارCS_ver0.9 اسفاده نمایید که روش کار با این برنامه رو هم در انجمن قرار خواهم داد

بعد از اتصالات کابل رسیورتان را در حالت نیمه خاموش یا stand by قرار دهید و بعد از اتنخاب پورت در حالت hsic گذاشته نرم افزار sharemax را باز نموده و و تنظیمات لازمه را انجام دهید.

mahiar22

کاربر
2006-10-28
1
1
من يك ريسور Next YE 2000 Super HDTV-(E SATA)را دارم لطفا ميخوام از طريقاينترنت adslازشرينگ استفاده كنم
اگر برنامه هاي مورد نياز واموزش استفاده از انها و طريقه خريداكانت ماهانه شرينگ را بارم بنويسيد در ضمن خود ريسور lan خور است

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza-r

s_razzaghi83

کاربر
2009-11-03
9
1
35
سلام
من ديروز اكانت تست نيوكمد گرفتم، باشيرمكس jsc +3 , +4 باز شد. اما 5 تا 8 نشد. اسكاي هم باز نشد (بيشتر كانالاي 18+ باز ميشن كه به دردم نميخوره!) حالا اشكال از نرم افزاره يا از اكانت يا از چيه؟؟؟
ميگن wsp بهتره انگار؛ اگه اينطوره لطفا برنامه و طرز كار رو قرار بدين.
رسيورم سوپرمكس 9200 هست
ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza-r
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا