عدم سیگنال در فورتک استار

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
دوستان یه رسیور فورتک استار لایف تایم معمولی دارم که فرکانس های هوریزنتال h رو سیگنال نمیده و فقط روی فرکانس های ورتیکالv سیگنال داره..
بنده رسیور رو باز کردم ولی از اونجاییکه این رسیور lm317 نداره نمی دونم باید کدوم قطعات رو چک کنم..فقط روی برد کنار تیونر چند تا قطعه ترانزیستور به شماره های q1..q2..q3..q4..q5..q6..q7 وجود دارند که ترانزیستورهای q1..q3 معمولی و بقیه smd هستند و q2 یک عدد tip42 هست و یک ایسی 7805 وجود داره که اونو تست کردم سالم هست..
حال سوالم اینه که ایا این ترانزیستورها مربوط به ولتاژ تیونر هستند؟ باید اونا رو چک کرد یا نه..
با تشکر

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام
دوستان یه رسیور فورتک استار لایف تایم معمولی دارم که فرکانس های هوریزنتال h رو سیگنال نمیده و فقط روی فرکانس های ورتیکالv سیگنال داره..
بنده رسیور رو باز کردم ولی از اونجاییکه این رسیور lm317 نداره نمی دونم باید کدوم قطعات رو چک کنم..فقط روی برد کنار تیونر چند تا قطعه ترانزیستور به شماره های q1..q2..q3..q4..q5..q6..q7 وجود دارند که ترانزیستورهای q1..q3 معمولی و بقیه smd هستند و q2 یک عدد tip42 هست و یک ایسی 7805 وجود داره که اونو تست کردم سالم هست..
حال سوالم اینه که ایا این ترانزیستورها مربوط به ولتاژ تیونر هستند؟ باید اونا رو چک کرد یا نه..
با تشکر

سلام دوست خوب من شما خودت استادی عزیز ورژن چنده دستگاه شما اگر فایل بوت داری یکبار بریزالبته با لودر جدید امیدوارم مشکلت حل بشه اگر فایل بوت نداشتی ورژن را اعلام کن تا برایت بگذارم ممنون مدیر گرامی ...

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام دوست خوب من شما خودت استادی عزیز ورژن چنده دستگاه شما اگر فایل بوت داری یکبار بریزالبته با لودر جدید امیدوارم مشکلت حل بشه اگر فایل بوت نداشتی ورژن را اعلام کن تا برایت بگذارم ممنون مدیر گرامی ...

طغرل جان سلام

البته من فکر میکنم مشکل سخت افزاری باشد به هر حال اگه لطف کنید اخرین بوت ورژن که فکر میکنم ورژن 7 باشد واخرین نرم افزارارایه شده برای این مدل را قرار دهید ممنون مشوم حداقل یک امتحانی بکنم ضرری ندارد

این هم مشخصات رسیور جلوی پنل رسیور فقط نوشته fortec star life time

al7bar fta
al7bar_2.18
10.10.2003

با تشکر

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
طغرل جان سلام

البته من فکر میکنم مشکل سخت افزاری باشد به هر حال اگه لطف کنید اخرین بوت ورژن که فکر میکنم ورژن 7 باشد واخرین نرم افزارارایه شده برای این مدل را قرار دهید ممنون مشوم حداقل یک امتحانی بکنم ضرری ندارد

این هم مشخصات رسیور جلوی پنل رسیور فقط نوشته fortec star life time

al7bar fta
al7bar_2.18
10.10.2003

با تشکر

سلام مدیر گرامی ببین کدام ورزن هست

اگر خواستی ونیازبه چی تک بود نحوه ساختن کابل واموزش را برایت قرار دادم موفق باشید

فایل بوت رسیور های فورتک استار

طريقه ساختن کابل جيتک فرتيک استار
موارد لازم برای تهیه کابل جیتگ فرتيک:
1.
مقاومت 100اوهم 4عدد
2.
مقاومت 33اوهم 1عدد.
3.
سوکت 25 پین پورت پرینتر از نوع نری.
4.
کابلرابط سی دی رام.
5.
صبر و حوصله ودقت که از همه مهمتره وکمی هم آشنایی با لحیمکاری.
ابتدا مقاومتهای 100اوهم را به پایه های 2و3و4و5از پورت پرینتر وصلکنید.
و مقاومت 33 اوهم را به پایه 13 پورت پرینتر وصل کنید.
از کابل سی دیرام یا همان کابل آی دی ای هارد دیسک از سمتی که سیم قرمز یا همان شماره یک است دهتا بشمارید که شامل 10ردیف دوتایی میشود.ده ردیف دوتایی را که قبلا گفتیم بااستفاده از چاقو ببرید. برای احتیاط سعی کنید یک ردیف اظافه بگذارید تا صدمه ای بهردیف دهم وارد نشود.
شما ره های کابل سی دی رام از یک شروع میشوند تا بیست کهشماره یک همان قرمز و بقیه به ترتیب در کنار آن هستند.
شماره 2پورت پرینتر را کهدر مسیر آن یک مقاومت 100اوهم وجود دارد به شماره 9 از کابل هارد دیسک وصلکنید.
شماره 3پورت پرینتر را که در مسیر آن یک مقاومت 100اوهم وجود دارد بهشماره 11 از کابل هارد دیسک وصل کنید.
شماره 4پورت پرینتر را که در مسیر آن یکمقاومت 100اوهم وجود دارد به شماره 13 از کابل هارد دیسک وصل کنید.
شماره 5پورتپرینتر را که در مسیر آن یک مقاومت 100اوهم وجود دارد به شماره 19 از کابل هارددیسک وصل کنید.
شماره 13پورت پرینتر را که در مسیر آن یک مقاومت 33 اوهم وجوددارد به شماره15از کابل هارد دیسک وصل کنید.
البته مقاومتها به پورت پرینتر وصلهستند و سیمها را باید به مقاومتها متصل کنید.
شما ره های 18 تا 25 پورت پرینتررا به هم وصل کنید و با یک رشته سیم آن را به بدنه پورت پرینتر لحیم کنید(گراند) بایک لحیم تکسره کافیست و سیم رابط نمی خواهد.
پایه های زوج کابل هارد دیسک را بههم متصل کنید.یعنی سر سیمها را به هم وصل کنید(2و4و6و8و10و12و14و16و18و20).
حالاپایه های زوج را که همگی به هم وصل کرده اید به یکی از پایه های 18 تا25 پورتپرینتر که آنها نیز همگی به هم وصل هستند متصل میکنید.
برای اینکه بهتر درک کنیدکه پایه های کابل آی دی ای چگونه اند نقاطی را که بر روی پورت آن که سیم بین آن وپورت قرار دارد را بردارید هر جند که خود به خود با بریدن کابل با چاقو برداشتهخواهذ شد ولی در آخر آن را سر جایش بگذارید تا دست شما از تیغهایش آسیبینبیند.
تذکرات:
اندازه کابل رابط از 35 سانتیمتر نباید بیشتر شود.
سعیکنید مقاومتها وسیمایی که لخت هستند را با چسب بپوشانید تا امکان اتصال کوتاه را کهشایع ترین اشکال است را کمتر کنید.
عکسی که برایتان در تاپیک گذاشته ام مکملتوضیحات بالاست تا آسانتر بتوانید موضوع را درک کنید..

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
جیتگ فورتک استار قسمت دوم. بتوان آیسی را پروگرام کرد به چیزهایی احتیاج داریم:
1.کابل جیتگ.
2.برنامه جیکیز که آن را در این قسمت برای شما قرار داده ام.
3.فایل فلش رسیور شما که باید از سایتهای معتبر تهیه شده باشد و از سالم بودن آن مطمین باشید.

4.آخرین نرم افزار موجود برای رسیور تا بتوان کانالهای کدشده را باز کرد که این مرحله نیز مانند مرحله قبل ربطی به جیتگ ندارد و با استفاده از کابل رابط سریال یا همان نال مودم به صورت آپگرید معمولی انجام میود.
برنامه جی کیز را باز کنید.
به منوی فایل وگزینه preferencesرا انتخاب کنید.
سپس گزینه parallel port را با استفاده از دایره مشکی بغل آن تیک میزنیم.
در قسمت parallel port settinig باید آدرس پورت پرینتر خود را وارد کنیم که اکثرا به صورت:378*0 میباشد.
به طریق زیر میتوان آدرس پورت پرینتر را پیداکرد:
بر روی mycomputer راست کلیک کنید و به قسمت manage بروید.سپس پنجرهای باز خواهد شد که به قسمت device manager از سمت چپ کلیک کنید.بر روی قسمت (port(com&lptکلیک کنید.سپس گزینه
ECP Printer Portرا انتخاب کرده و به تپ resourceseبروید.
آدرس پورت پرینتر شما در خط اول وجود دارد و چیزی شبیه به این است:
I/0 Rangeکه رو بروی آن آدرس پورت پرینتر شماوجود دارد.
حالا همانطور که قبلا گفتیم این آدرس را به قسمت parallel port settingوارد میکنیم. در صورتی که آدرس پورت پرینتر ما در سه گزینه موجود در برنامه جی کیز وجود نداشته باشدباید گزینه oder را انتخاب کرده و آدرس پورت را روبروی آن بنویسیم.بعد از دادن آدرس پورت دکمه ok را میزنیم تا تغیرات اعمال شود.
در این مرحله شما باید درب رسیور را باز کنید.بعد از باز کردن درب رسیور شما باید الکتریسیته ساکن بدن خود را شارش کنید تا صدمه ای به مین بورد رسیورتان وارد نشود برای این کار کافیست که دست خود را به یک جسم فلزی بزنید.
حالا سیم رسیور را به برق بزنید و برنامه جی کیز را اجرا کنید .اگر برنامه جی کیز را قبلا باز کرده اید و بعد از آن رسیور را به کامپیوتر متصل کرده اید لازم نیست که از برنامه خارج شوید و دوباره آن را اجرا کنید و کافیست که گزینه detectرا بزنید.
حالا باید برنامه رسیور شما را بشناسد که در این صورت در قسمت
jtag info باید شماره سی پی یو رسیور شما نوشته شود.
در این صورت در قسمت jtag info شماره هایی شبیه به زیر می نویسد:
(مراحل را همانند تصاویری که برایتان گذاشته ام دنبال کنید.)
Device ID 0x1D405041
Device STi5518MVB-X
در صورتی که برنامه زمان باز شدن یا زمان زدن دکمه detect ارور بدهد یا اینکه در قسمت device id بنویسد 0xFFFFFFFF و در قسمت device بنویسدunknowne device در این صورت جایی از کار اشکال دارد.

رفع اشکال

شایع ترین اشکال این است که معمولا سیمها به هم اتصال میکنند سیمها را چک کنید و محلهایی را که سیمها لخت هستند یعنی سر وصل مقاومتها بر روی سوکت پرینتر و......را باچسب برق بپوشانید.
تخلیه خازنها را انجام دهید کافیست برای چند ثانیه دوشاخه را از برق در بیاورید.

در صورتی که برنامه ارور Error reading from IRD (DCU peek را بدهد یعنی اینکه برنامه نتوانسته است با آی سی فلش شما ارتباط برقرار کند ولی برنامه در این حالت سی پی یو را میشناسد و شماره آن را مینویسد لازم نیست که کابل جیتگ را از رسیور و کامپیوتر جدا کنید سیم رسیور را از برق بکشید تا خازنها تخلیه شود سپس برنامه جیکیز را دوباره اجرا کنید و بلافاصله سیم رسیور را به برق متصل کنید یا اگر قبلا آن را اجرا کرده اید کافیست که detect را بزنید و بلافاصله سیم را به رسیور وصل کنید.
اگر وسط پروگرام کردن ارور دهد ممکن است که کابل جیتگ قطع شده باشد یا برق رسیور قطع شده باشد شما از اول شروع کنید و برای اطمینان خاطر چند بار فلش را erase کنید و سپس پروگرام کنید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
عکس 1

مراحل و تنظیمات برنامه جیکیز را مانند عکسها انجام دهید.
ابتدا برنامه را اجرا کنید و سپس سیم رسیور را به برق متصل کنید و بعد detect را بزنید که پس از زدن آن نباید هیچ اروری بدهد و باید سی پی یو را بشناسد که در این صورت شماره آن را مثلا Device STi5518MVB-X می نویسد.

پیوست‌ها

• 15.4 کیلوبایت بازدیدها: 42

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
عکس 2.

بعد از اینکه به منوی فایل رفتید وقسمت performance را انتخاب کردید این پنجره ظاهر می شود که باید آدرس پورت پرینتر را وارد کنیدو ok کنید و سپس flash programing را بزنید

پیوست‌ها

• 25.4 کیلوبایت بازدیدها: 52

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
عکس 3

در این مرحله نیز ok را بزنید.ولی اگر دیدید ارور داد برنامه را ببندید و سیم رسیور را بکشید و برنامه رابعد از تقریبا ده بیست ثانیه دوباره باز کنید و سریعا بدون تاخیر سیم رسیور رابه برق بزنید.

پیوست‌ها

• 28.1 کیلوبایت بازدیدها: 54

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
عکس 4

دقت کنید که برای رسیورهای مختلف فورتک استار ird model فرق می کند مثلا برای 5100 پلاس باید آن را بر روی 5100-501 بگذارید.و مثلا برای لایف تایم در این برنامه جی کیزی که برای شما گذاشته ام باید بر وری گزینه یکی مانده به آخر باشد.درصورتی که نمی دانستید که باید آن را بر روی کدام گزینه بگذارید همه گزینه ها را باید امتحان کنید.

پیوست‌ها

• 24.6 کیلوبایت بازدیدها: 48

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
عکس 5

برای پاک کردن فلش از erase و برای ذخیره از read و برای پروگرام از program استفاده کنید.قبل از پروگرام کردن فلش باید فلش را اریس یا پاک کنید.

پیوست‌ها

• 22.8 کیلوبایت بازدیدها: 49

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
ممنون دوست گرامی
نیازی به جیتگ نبود(بنده با این روش هم اشنایی کامل دارم) مشکل سخت افزاری داشت که برطرفش کردم
این دو فایل بوتی هم که پیوست کردید برای لایف تایم معمولی نیستند با تشکر از شما
موفق باشید..

بالا